Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım , insan küçücük burun istiyor tabiii dimi Bukadar eziyeti çektim bari değsin diyor :)))
Ama emin ol Doktor yüzüne yakışanı yapmıştır ve şişliklerin inince zamanla görürsün çok yakışıcaktır eminim :)
canım bugun 28. gunum ole epeyı bı degısıklık yok ama ınmıs gıbı gelıyo bana.bıde haftada 2 gun masaja gıdıyorum masajdan sonrakı gun sankı bıraz sısıyo ve alnımda agrı oluyo normal mı sızcee
canım bugun 28. gunum ole epeyı bı degısıklık yok ama ınmıs gıbı gelıyo bana.bıde haftada 2 gun masaja gıdıyorum masajdan sonrakı gun sankı bıraz sısıyo ve alnımda agrı oluyo normal mı sızcee
nası yaa korktum sımdı ben ozelden mesaj atamıyorum ıstersen sen bana adını yaz ozelden faceden eklıyım senı fotolarıma bı bak sanırım mersındensın sen
nası yaa korktum sımdı ben ozelden mesaj atamıyorum ıstersen sen bana adını yaz ozelden faceden eklıyım senı fotolarıma bı bak sanırım mersındensın sen
canım ben facebook kullanmıyorum ama sen bana fotoları mail at ben bi bakiyim. sonuçta uzman tavsiyesi olmaz ama eski halini de atarsan doktor arkadaşlara gösterebilirim. sonuçta yine de kendin karar vermen gerekli bence.
doktorunla durumu görüşmeni tavsiye ederim. bildiğim ve araştırdığım kadarıyla bana pek normal gözükmedi. istersen başka doktor da tavsiye edebilirim.[/
canım ben facebook kullanmıyorum ama sen bana fotoları mail at ben bi bakiyim. sonuçta uzman tavsiyesi olmaz ama eski halini de atarsan doktor arkadaşlara gösterebilirim. sonuçta yine de kendin karar vermen gerekli bence.