- Konu Sahibi doktorminik
canım resim atsana bakalım bizde o kadar dedigin gibi mi ?
ben yenıyım de tam bılmıyorum fotograf eklemek ıcın bellı bı mesaj sayısı mı gereklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım resim atsana bakalım bizde o kadar dedigin gibi mi ?
canım son durumun nedir? şişlik epey azaldı mı?
canım bugun 28. gunum ole epeyı bı degısıklık yok ama ınmıs gıbı gelıyo bana.bıde haftada 2 gun masaja gıdıyorum masajdan sonrakı gun sankı bıraz sısıyo ve alnımda agrı oluyo normal mı sızcee
doktorunla durumu görüşmeni tavsiye ederim. bildiğim ve araştırdığım kadarıyla bana pek normal gözükmedi. istersen başka doktor da tavsiye edebilirim.
nası yaa korktum sımdıben ozelden mesaj atamıyorum ıstersen sen bana adını yaz ozelden faceden eklıyım senı fotolarıma bı bak sanırım mersındensın sen
doktorunla durumu görüşmeni tavsiye ederim. bildiğim ve araştırdığım kadarıyla bana pek normal gözükmedi. istersen başka doktor da tavsiye edebilirim.[/
canım gonderdm bı bak ıstersen
canım ben facebook kullanmıyorum ama sen bana fotoları mail at ben bi bakiyim. sonuçta uzman tavsiyesi olmaz ama eski halini de atarsan doktor arkadaşlara gösterebilirim. sonuçta yine de kendin karar vermen gerekli bence.