• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyen sorunu

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Esim genel olarak temiz bir insandır dişlerini fırçalar duş alir vs ama bazen bazı hijyen açıkları oluyor ve bende de takıntı gelişti bu konuda mesela tuvaletten çıkıyor ellerini de yıkıyor ama ellerinde koku oluyor gelip yanağımdan makas vs alıyor ve ister istemez kokuya maruz kalıyorum her tuvalet sonrası böyle hemen hemen artık yüzümü filan çeker oldum konuşmayı da beceremiyorum kırmadan nasıl söylerim bunu, mesela iç çamaşırın da leke oluyor makineye atarken görüyorum artık görmeyim diye onları başka yöne bakarken atıyorum ama bunlar da biraz uzaklasmama sebep oluyor moralim bozuluyor ne yapacagimi bilemiyorum

Ya sabır cinnet sebebi. Söyleyin bunları nasıl taharet alınır öğretin.

Ama nasil soylenir bilemiyorum böyle bir konuyu kırmadan nasıl konuşurum bilemiyorum

Eşiniz tuvalette taharet musluğunu kullanmıyor.
Ona bi ara taharet musluğunun ne işe yaradığını anlatın. Ay midem bulandı :KK59:

Eşinize, sana bir soru soracam deyin bilirsen şunu şunu yapacam deyin. Ve sorun "bu fotoğraftaki su ne işe yarar? O su neden oradan akıyor? İnsanlar o suyu neden kullanır?" En azından ne demek istediğinizi anlayacaktır.
Screenshot_20200924-230905_Google.webp

Taharet muslugunu kullanmasa eli kokmaz bence tuvaletten sonra. Elinu yikarken iyi yikamiyor bence
Taharet musluğunu biraz sert- tazyikli akacak şekilde açarsa, zaten eline bulaşacak birşey kalmaz ve elini iyi yıkamasa da kötü koku gibi bir durum olmaz bence

Koronadan girin konuya bence ellerini nasil yikamasi gerektigini gosterin, ama taharet almasa eli kokmaz e taharet aliyorsa ic camasirinda nasil leke oluyor? Boyle bi adamla sevisilmez size gecmis olsun🙄

Bence konusun. Uzaklaşmanıza sebep olacak bir şey ise bu ciddi bir meseledir. Çekinmeyin bence eşiniz sonuçta, sizde insansınız kimse eşinden tiksinmek istemez.

Ne tarafa kusuyodukk :kusmuk::kusmuk::kusmuk:Kırıcı mırıcı böyle bişey söylenmeden durulmaz ya kokuyu gectim dokunduğu herseyden iğrenirdim. Zaten pecete denen birsey var yaw el neden kullanılsın ay aklımı kaçiriciim:kızgın:. Deyin ki elinde tuhaf bi koku var bi koklasa sen de. Bence kokuyu alınca anlar ve herdefasında deyın bunu aa bak yine o tuhaf koku var elınde zamanla alıskanlık edınecektır. Bi de gözünüzü seveyim yemek vs yaptırmayın bulasık falan da yıkatmayın hıyyyyy:olamaz:

Back
X