Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adam elini yıkamasına rağmen nasıl hala kokuyor anlamadım ben. Kakasını mıncıklayıp yoğurması lazım herhalde böyle bir şey için, Bu ne biçim konu arkadaş yaa, gece gece.
Ay kızlar bu nasıl yorumlar böyle ya sizin yüzünüzden sabahın 6 sında kustum hay ben sizin canlandırma yeteneğinize . iğrenç ya ben kaçıyorum direk konu sahibi allah sabır versin
Hayatım ellerin sabun kokmuyor iyice köpürtmüyor musun elin klozetin sifonundaki metal ( ) kokuyor bu koku midemi bulandırıyor köpürt de
Veya bigün o ellerini yıkarken kapıyı tıkla gir dolaptan birşey alacakmış gibi aa hayatım köpürtsene şu sabunu elinde de
Valla ben uyarırım şahsen
Benim metal kokulara hassasiyetim var eşim anahtarı elleyince elini yıkamak zorunda ya da bozuk paraya vs. Yoksa asla kendime dokundurtmam çünkü direkt kusasım gelir
Eşsek herşeyi söylememiz gerekir zaten
Insanlik hali olabilir kirmadan soyleyin bunda utanacak bisi yok...benimde basima geliyor bazen oyle seyler acikca söylüyorum. Oda alisti yani deyince dus alir kalkar disini fırçalar sıkıntı yok .insanin elide kokar dişide kokar..çünkü insaniz...