- Konu Sahibi asiksanvursaza
-
canım bence sen aşık olmamışsın bu çocuğa sadece ilgi çok hoşuna gitmiş...
ayrıca anlayamadım ben 2 gün sonra nasıl sözlenebildi ki??? ne ara buldu da sözlendi???
eşine de hayret ayrıca bence kadına güven veriyor ki rahat yoksa kadınlar bu konularda çok rahat olamazlar bence...
sen onun bulunduğu ortamlarda bulunma faceine girme kısacası onu takip etme...
unutursun inan ki...
sadece senden 2 günde vazgeçtiği için takıldın bence...
boşver gitsin tatlım yaaa...
daha yaşın ne...
en güzel insanlarla karşılaşıp hayatının tadını çıkaracak yaştasın...
sen şimdi mutlu ol ki seni mutlu edecek insanı bul..
bence bu takıntı dan da biran önce kurtul...
yanlış anlama da bence sadece takıntı..
kendine de söyle bunu takıntı de ilgilenmiyorum de geç...
onun bulunduğu ortamlara da girme...
yanlış anlama ama şeytan insanın nefsiyle oynar her daim
Allah korusun yeşil ışık yaksa gidebilecek misin???
gidersen diğer kız ne olacak
bak neler okuyoruz her gün burada
kendine eziyet etme tatlım..
takıntı geç hastalıkmış gibi düşün ve atlatmaya çalış...
naçizane fikrim budurrr...
Sağol canım.. Allaha büyük konusmayımm aslaa olmaz öyle şey assla.. Bidefa eşi.. yani bunu söylemeyi bile kendime yakıstırmam yeşil deil peşmde ölsede olmaz ki zaten umrndada olmayablrm suan.. cnm günlük hayatımda aklıma gelmiyor o sadece beni cok sevdigie inandıgım nadir kşilerdendi benim aileme hiç kötü huyum olmadı olmazda sadece buruklastm bi beklentm yok asla..
Allah korusun zaten tatlım...
ben de o niyetle yazmadığını biliyorum ama şeytan işte her an insanın nefsiyle oynamaya hazır...
insan ne kadar yapmam desede bilemiyor bu hayatta neler olabileceğini neler yapabileceğini..
sakın yanlış anlama senin için demiyorum bunu
ama bırak artık bence takılma....
aşk acısı gibi yaşama bunu
hem aşk acısı bile olsa senden vazgeçen biri için değmez....
ortak paylaşımların mutlulukların güzelliklerin yaşanıldığı biri ile elbet karşılaşacaksın...
ama kendini hiç ortak bir hayat paylaşmamış biri için üzme...
telkin et kendine aklına geldiğinde düşünmeyeceğim diye...
şu anda sınavlara mı hazırlanıyorsun???
emin ol ki daha kimlerle karşılaşacaksın...
Canım benim cok sagol tam beni istediklerimi yazmıssın.. Yok suan hazrlanmıyorum ben yani taze deil bu olay 3sene geçti.. ve ben ondan sonra birini sevebildim aklım ondan cok digerinde kaldı.. nişalı ama o.. işte diyorum ya içimde yasaya yasaya bi hal kalmadı bende.. kmseye diyemiyorum zarar verememde asla.. allah mutlu etsin her ikisinide. Kendimi senin dedigin gibi avutuyorum canım benim adımı cıkardı gitti o.. yapmadklarımı yaptı dedi.. Ve sewse beklerdi bi şekilde inanmazdı lafa söze içim buruldu bi an ama iyi geldinz cok sağolun
aynen öyle sevse bekler mücadele ederdi...
en azından sana sorardı dimi var mı böyle bişi diye...
ayrıca sevse de gitse bile senin adını çıkarıp seni üzmek istemezdi ki kıyamazdı üzülmene...
boşver tatlım..
bak 2. bir kişiye de gönlün kayabilmiş demek görüyor musun...
yani elbet senin için hayırlı bir insan çıkacak karşına ve seveceksin sende...
ama herşeyden önce senin arkanda bırakmayı bilmen gerekiyor...
bunu da kendine sen anlatacaksın artık...
arkanda bırakmayı da kendine sen telkin edeceksin...
Ne güzel konusuyorsun tatlım ya evet haklısın.. benim yapmam lazım bunları zaten suan atlatmısım gibi hissediyorum.. Diger kişinin nişanlısına bakarken emin ol onu mutlu edersin inşallah diyorum cnkü o benim farkımda bile degildiki nasl isterim kötü olsun.. Benimde önüme bakmam lazım bakıyorumda tabi yavas yavas.. Sağol..
canım yanlış sularda yüzüyosun onu face den çıkar yada onun face ne bakma o artık evli biri senin eşini uzaktan izleyen biri olsa ne yapardın
kötü amaçlı olmasa bile
ufkunu aç biraz arkana dönüp bakma
daha ne fırsatlar çıkacak önüne
kadercilik bazende kendini teselli etmektir
kendimizi mutlu edende mutsuz edende biziz
canım yanlış sularda yüzüyosun onu face den çıkar yada onun face ne bakma o artık evli biri senin eşini uzaktan izleyen biri olsa ne yapardın
kötü amaçlı olmasa bile
ufkunu aç biraz arkana dönüp bakma
daha ne fırsatlar çıkacak önüne
kadercilik bazende kendini teselli etmektir
kendimizi mutlu edende mutsuz edende biziz
Adamın hızına pes dedim. 2 günde hemen sözlenmiş ardından da evlenmiş, sevdiğine kavuşamamış evli mutsuz bir adam moduna da girivermiş. Sen de hep reddetmişsin ama ilgini de çekmiş hala da çekiyor. Evlenmesine rağmen hala sana dair bir şeyler hissetmesi, paylaşması hoşuna gidiyor. Verilecek tek akıl var sana; hemen face inden silmelisin senden ümidini tamamen kesmeli ve sen o defteri bir daha açmamak üzere kapatıp yoluna devam etmelisin.
Evet hani belki biraz daha bekleyip evlense daha iyi olcaktıki bide su var eşi beni sevdigini bişe bile kabul etmiş bunu.. düşünün.. o sanıyorki ben onu hiç begenmedm sevmedm ve onu görmek bile istemedigimi sanıyor.. evet cnm bakmıcam bidaha burda size söz..
e ne güzel işte..
ortada bişi yok o zaman...
bidaha da bakma
sözünğü unutma bak ama
kontrol et kendini bulunma aynı ortamda
hem o da bişi sanmasın kendini...
diyorum ya hayatına çıkan 2. kişiye aklın kayabildiği gibi
3.yü de farkedeceksin....
bunlar da sana nasıl bir insan istediğin konusunda deneyim olcak sadece
bir müddet sonra hatırlamayacaksın bile bunları
geçiiiip gidecek...
yeter kki sen kendne takıntı haline getirip düşünme...
onun ilgisini kaybedince başkasıyla evlenince boşluk hisettmişsin hepsi bu..........ne aşk var nede sevgi şimdide böyle bir ilgiye ihtiyacın var belliki sana diyeceğim tek şey bunları bırak önüne bak herşeydende bir anlam çıkarma kendine yorma üzülmeye yer arama bırak giden yoluna gitsin bunlarla vakit geçireceğine kendi hayatına yoğunlaş
Ya valla cok tesekkür ederim sana özellkle.. Baktım profiline evlenecekmişsin evlendinmi bilmiyorum ama Allah mutlulugunu daim etsin her zaman inşallah.. Tabi ortada benim reddettiğim bilinsede dügünlerde valla kafamı kaldırıp bakmam asla.. sözümü unutmıcam asla bakmıcam asla bgnden sonra.. takıntıyı atıcam cnm sözz :)) ii gecelerr
daha evlenmedim haziran 24ünde inşallah...
sadece kendi hayatına yoğunlaş kendinle ilgilen...
kendini geliştir...
bence sınavlara hazırlan tekrar
ya da kendini geliştir...
insan kendine kıymet verdiğince kıymetli oluyor etrafında da
bizler kendimizi düşünmek zorundayız...
hele kasın olduğumuz için 2 kere düşünmek zorundayız...
iyi geceler tatlım hoşçakal...
güzel dileklerin için de teşekkürler...
bunlara takılıp kalma...
emin ol sen de hep mutlu olacak birini bulacaksın...
en hayırlı zamanda en hayırlı insanla karşılaşmayı bekle sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?