Hikayemiz yeni bölüme geçiyor.

Küçük bir düzeltme yapacağım. "Kuş Uçuşu" dizisindeki Selim karakteri ; dizide Lale Kıran'la evli ve 2 çocuk babası.

Dizinin bekarı ,Kenan ( İbrahim Çelikkol ) karakterinden mi bahsetmek istemiştiniz ?
Yok ben bilerek Selim dedim😌 ideal eş adayı çöpsüz üzüm manasında 🙈 hayatında biri olsun isteyen arkadaşlarıma da “bulacaksanız Selim gibi birini bulun bu devirde bu saatten sonra erkek kahrı çekilmez” diyorum😂 Kenan toksik bi tip bence. Konu sahibi sevgilisinden bağımsız olarak evlilik kurumu ile ilgili önyargıları olduğu bir dönem geçirmiş. Evliliğe bakış açısı olumlu olmazsa Selim bile kurtarmaz anlamında benzetme yaptım. Hatırlarsınız Selim her konuda eşine fazlasıyla destek ve sorun çözücüydü😌
 
Yok ben bilerek Selim dedim😌 ideal eş adayı çöpsüz üzüm manasında 🙈 hayatında biri olsun isteyen arkadaşlarıma da “bulacaksanız Selim gibi birini bulun bu devirde bu saatten sonra erkek kahrı çekilmez” diyorum😂 Kenan toksik bi tip bence. Konu sahibi sevgilisinden bağımsız olarak evlilik kurumu ile ilgili önyargıları olduğu bir dönem geçirmiş. Evliliğe bakış açısı olumlu olmazsa Selim bile kurtarmaz anlamında benzetme yaptım. Hatırlarsınız Selim her konuda eşine fazlasıyla destek ve sorun çözücüydü😌

Selim aşırı genişti bardağı ben tutuyorum ama ben sahibim diye Kenan’la normal normal konuşuyordu 🤢 karısının onla tatile gitmesine de tamam verdi. Sanki ev hanımı da kocasına ekonomik bağlı olduğu için ses çıkarmıyor gibi garip bir karakterdi.
 
Çocuğu ile tanışmadığın, eski eşinin bu ilişkiye ve evliliğe bakış açısını açık ve gerçek olarak bilmediğin bir adamla evlenmek pek akıl işi değil. Çocuklu bir insanla evlenmek demek gerektiği yerde ikinci planda kalmayı kabul etmek, gerekirse o çocuğun tüm yükünü eşinle beraber paylaşmayı kabul etmek demek çünkü
 
Selam arkadaşlar.
Sevgilimle evlenme kararı aldık. Kendisi daha önce evlenmiş ve bir çocuğu var. Sevgilim haritayı sen çıkar ne istiyorsan söyle dedi. Yani tanışma nasıl, nerde ve önce kimin ailesi ile olsun. İsteklerin neler? Düğündür, takıdır ya da nişan isteme adeti gibi. Ben 35, O 44 yaşında. Ailemin tepkisini bilmiyorum açıkçası. O nedenle önce bizimkilerle mi olsa dedim. Daha önce evlenmesine nasıl bir yorum yaparlar? Çok negatif ya da sert bir tavırları olacağını düşünmüyorum ama çok değer verdikleri ve aşırı üstüme düştüklerinden acaba bu konularla ilgili sıkıntı Yaşar mıyım korkusuna kapılırlar mı diye kendimi strese sokuyorum.
Yakın tarihte iki kuzenim boşandı biri boşanma arefesinde diğer ikisi de nişan attı. Bunun etkisi var hala üzerlerinde. Babam sabah kızım artık seninde yuvanı kurmanı anne olmanı görmeyi çok istiyorum hayırlısı olsun diye konuştu. Tam söyleyecektim işte o ara kuzen konuları konuşulmaya başlandı. Nasıl bir yol izlesem?
Çocuğu ön planda olacak, siz o sevgiyi bölüşüyorsunuz ama çocuğuna daha fazla sevgi, ilgi gösterecek bu konuda ben hazırlıklıyım diyorsanız ve kıskançlık yaşamıyorsanız olabilir diye düşünüyorum.

Ama ben sorun yapmıyorum diyenlerin bile çok sonradan öyle olmadığını duydum; aynı evde yaşamak evliliğin sorumluluğu farklı.

Kafanıza takılan bütün sorunları öncesinde sevgilinizle konuşup netleştirip öyle yol almalısınız. Büyük sorumluluk ve cesaret!
 
Hakkında hayırlısı olsun lover, bence önce senin ailenle tanışılmalı, onları sakinleştirme sürecin uzun sürebilir. Onun ailesi nasıl olsa kabullenecektir.

Ben çok seramoni taraftarı bir insan değilim. Siz nasıl olsa anlaştınız, isteme tarzı bir şeyle aynı anda basit bir yüzük takma, bohça değişimi (eğer isteniyorsa) tek seferde çıkarılabilir. Zaten şehirler de farklı sanırım. Düğün ya da nikah herkesin ortak kararıyla yapılır zaten.

İnşallah hayal ettiğin mutluluğa ve bebeğe kavuşursun. Yarın burada her şeyi tek başıma emek emek işledim, şimdi bebeğimle yalnız yaşıyor gibiyim diye konu açmazsın. Biz senin kadar güvenemedik maalesef eş adayına. İnşallah yanılan biz oluruz.
 
Back
X