Hikayemiz yeni bölüme geçiyor.

maddi durumuda önemli , ilerde o çocuk cep leptop isteyecek . önceliği çocuk olacak . bence önce ailenizle konuşun , hatta geç kalınmış bence . 35 yaşında gizli ilişki yürürtmüşsünüz. onay vermese bile onaylamak zorunda hissedebilirler. önce ailenizle konuşun . sıralamyı bize değil ailenizle. yapın .

Cep telefonu leptop, okul masrafları yurt masrafları, gezme masrafları, alışverişleri, söz nişan düğün torun masrafları ( Tabiki hepsini istemekte hakkı var ) babasının edindiği mallarda hakları, yani o cocuk ilelebet hayatında olacak konu sahibi, düşünmediysen bi düşün derim. Cocuk öyle hep tatlı değil, normal anneler çocuklarından bunalıyor sen de bir de başkasının çocuğuyla herşeyini eşin ölse bile ilerde paylaşacaksın, ona göre otur karar ver

Çevreyle alakalı olabilir belki. Kuzenim 40 yaşında kendisi gibi hiç evlenmemiş birisi ile beraber...belirli bir yaştan sonra tabi ki zor oluyordur ama o kadar bekledikten sonra da ne bileyim... Neden kendisi gibi copsuz üzümle evlenmesin insan? 37 yaşındayım, su an bekar olsam kendi dertlerime dert eklemem.
Evlilik birazda nasip işidir, herşey planlanmıyor hayatta, bir değil iki çocuklusuyla evlendim, bin kere olsa yine eşimi seçerim, on yıldır bir kez bile incinmedim, başıma dert aldım diye düşünmedim. Sorunsuz hayat yok, hiç evlenmemişinde bir sürü derdi olabiliyor, insanın olduğu yerde net kurallar yok hiç bir zaman. Ancak konu sahibesinin durumunda daha çocukla hiç kontak yok o durum biraz sıkıntılı tabi

Evlilik birazda nasip işidir, herşey planlanmıyor hayatta, bir değil iki çocuklusuyla evlendim, bin kere olsa yine eşimi seçerim, on yıldır bir kez bile incinmedim, başıma dert aldım diye düşünmedim. Sorunsuz hayat yok, hiç evlenmemişinde bir sürü derdi olabiliyor, insanın olduğu yerde net kurallar yok hiç bir zaman. Ancak konu sahibesinin durumunda daha çocukla hiç kontak yok o durum biraz sıkıntılı tabi
Sizde %0,1 ihtimal gerçekleşmiş , burda konu açanların hepsi pişman, zaten mutlu olan burda konu açıp akıl istemez. Sizin gibi gider evlenir mutlu olur. Burda çok sıkıntılı bir durum var, konu sahibi de yüzde 99 mutsuz olacak.

Kızlar dün akşam tamam evlenelim diye konuştuk ama ayrıntı konuşmadık. Sen nasıl istersen öyle ilerlesin sıralama dedi. Çocukla tanışma işini konuşmadık. Tabiki evlendikten sonra tanışmam. Bi kaç hafta sonra ailesi ile tanışırım sonra çocuğuyla. Ondan sonra tam anlamı ile rahat tamam dersem aileme anlatırım diye düşündüm. Ya da ilk benim ailemle mi tanıştırsam bilemedim. Sıralama nasıl ilerlesin yani hani bizim durumumuzda. Uzun süredir sevgiliyiz. Aynı evde de yaşadık tatile de gittik. Arkadaşlarımızla tanıştık. Eski eşle çocuk için görüşmelerde yanımda konuşuldu gayet medeni iletişimdeler gibi şuan. Beş yıl olmuş boşanalı şiddetli geçimsizlik. Bildiklerim bunlar. Hatta eski eş bi kez nişanlandı. Nişanlısını tanıştırdı sevgilimle hani çocuk için içi rahat etsin demiş sonra ayrıldılar ama. Şimdide evleneceğim adam diye yeni birisini tanıştırdı yazın başında. Sevgilimin Ailesini tanıyan birini biliyorum onunla da görüştüm negatif bir durum hissetmedim. Hemen nikah evlilik değil ortalama altı ayı var düğünün. Hatta düğün olsun mu kısmındayım. Artık bazı adetler törenler saçma geliyor. Ailem çok isterse düğün diye düşündüm. Sıralama nasıl olsun diye sizden fikir almak istedim.
Evlenme niyeti varsa okullar tatilken cocukla sizi tanistirabilirdi. Cok degil 1,5-2 ay oncesinden bahsediyoruz. 5 sene once bosandilarsa cocuk 2 yasindaymis. Burada bircok kadin meslegi olmasina ragmen dovseler de sovseler de eslerinden bosanmak istemiyor. Hele birde cocuk varsa hic cesaret edemiyorlar. Kadini bosanmaya iten tek sebep siddetli geçimsizlik olmayabilir ya da siddet iceren gecimsizlik soz konusu olabilir. Iyi arastirmadan evlenmeyin derim.

Selam arkadaşlar.
Sevgilimle evlenme kararı aldık. Kendisi daha önce evlenmiş ve bir çocuğu var. Sevgilim haritayı sen çıkar ne istiyorsan söyle dedi. Yani tanışma nasıl, nerde ve önce kimin ailesi ile olsun. İsteklerin neler? Düğündür, takıdır ya da nişan isteme adeti gibi. Ben 35, O 44 yaşında. Ailemin tepkisini bilmiyorum açıkçası. O nedenle önce bizimkilerle mi olsa dedim. Daha önce evlenmesine nasıl bir yorum yaparlar? Çok negatif ya da sert bir tavırları olacağını düşünmüyorum ama çok değer verdikleri ve aşırı üstüme düştüklerinden acaba bu konularla ilgili sıkıntı Yaşar mıyım korkusuna kapılırlar mı diye kendimi strese sokuyorum.
Yakın tarihte iki kuzenim boşandı biri boşanma arefesinde diğer ikisi de nişan attı. Bunun etkisi var hala üzerlerinde. Babam sabah kızım artık seninde yuvanı kurmanı anne olmanı görmeyi çok istiyorum hayırlısı olsun diye konuştu. Tam söyleyecektim işte o ara kuzen konuları konuşulmaya başlandı. Nasıl bir yol izlesem?
Önemli olan karşınızdaki kisiyi iyi siz taniyabildiniz anlasabiceginizden emin misiniz mi aileniz değil siz yasayacaksiniz nihayetinde çok iyi analiz etmelisiniz çocuklu bir adamla bekar çocuksuz bir bayanın anlasabilmesi güç imkansız değil ama önce buna hazır mısınız?

Şimdi o kadar çok faktör var ki bir arada düşünmeniz gereken. Biz burda ne söylersek söyleyelim kendi iç dinamikleriniz çok önemli. Siz dizi senaryosu gibi bize başrol oyuncuları, figüranları ve olay örgüsünü vermişsiniz bu sebeple her fikir burda kurgu kalacak.
Etrafımızdaki örneklerden genelleme yapmayı çok sakıncalı buluyorum çünkü bu tür evlilikler konusunda tek bir standart yok. Bir bakıyorsunuz eğitim seviyesi yüksek statülü meslek sahibi insanlar bu tür evliliklerde ne Müge Anlı konusu şeyler yaşıyor bir bakıyorsunuz bizim toplumda çok rastlanmayacak şekilde bekar erkek evli kadının önceki evliliğinden olan çocuğunu bağrına basıyor. Aklımda çok örnek var ama dediğim gibi genelleme yanlış olur.
Size ilk tavsiyem eğer evlenmeye kesin karar verdiyseniz hiç beklemeden ailenizle konuşun çünkü geç bile kalmışsınız. Aileniz bilmeden atacağınız her ciddi adım onları incitebilir ilk mesajınızda sizin üstünüze titrediklerini yazmışsınız.
Birkaç faktörden oluşan iç dinamik derken kastım şu:
1-Aranızdaki ilişki ve bağlılık: Birbirinize verdiğiniz değer ölçüsünde her zorluğa göğüs gerecek ve birbirinize duyduğunuz sevgi ve saygı çerçevesinde çözüm üretecek şekilde uzlaşma potansiyeliniz var mı? ( bu bence çok önemli 12 yıllık evliyim ve bana kalırsa ilişkimizin bel kemiğini bu faktör oluşturuyor)
2- Sizin karakter yapınız, evliliğe bakış açınız ve sorun çözme kapasiteniz.
3- Yukarıdaki maddenin eş adayınıza uyarlanmış hali.
4- Bir mesajda evlilik konusunda olumsuz bakış açınız sebebiyle profesyonel destek aldığınızı söylemiştiniz. Bunu tamamen aştınız mı? Eğer çekinceleriniz varsa inanın değil çocuklu adam “ Kuş Uçuşu” dizisindeki Selim karakteri karşınıza çıksa yine bocalarsınız.
5- Eş adayınızın boşanma sebebi, boşanma süreci, eski eşiyle çocuk sebebiyle kurduğu asgari düzeydeki iletişimin niteliği, eski eşin karakteri, eş adayınıza bakış açısı, eş adayınızla yaşadığı sorunların boyutu ve bu sorunları atlatıp atlatamadığı, çocuk üzerinden veya direkt olarak eş adayınıza eski sorunları yansıtıp yansıtmaması ( bu zor bir madde ve bu maddedeki cevaplara ulaşmak hem kolay değil hem cevaplar yanıltıcı olabilir burada biraz yaşayıp görmek lazım ve belki de en önemlisi bu maddedeki durumlar zorlayıcı olursa mücadele edebilme ve çözebilme gücünüz önemli)
6- Eş adayınızın çocuğunun size olası bakış açısı, babasıyla kurduğu ilişki, anne-çocuk ilişkisinin dinamiği ( maalesef bazı insanlar eski eşlerine yönelik duygu ve düşüncelerine çocuğu alet ederek eski eşlerine azap çektirdiklerini düşünüyorlar) evlilik olursa sizinle kuracağı ilişki ( bu konuda naçizane fikrimi belirteyim ben olsam eşimin benden önceki evliliğinden olan çocuğuna her zaman sıcak ve koruyucu bir yetişkin olarak yaklaşırdım o istemediği sürece ve annesi hayattaysa annelik rolüne girmezdim. Herhangi bir yakınınından daha anaç yaklaşırdım ama hele de küçükse kafasını karıştırmamak gerek)
7- Eş adayınızın çocuğu ile ilişkisi: Velayetin annede olması normal ama eş adayınızın nasıl bir bakış açısı var? Çocukla bağı nasıl? Görüşme günlerinde formalite alıp gezdiriyor mu? Daha doğrusu görüşüyor mu? Maddi manevi ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Baba- çocuk ilişkisinde tek değişen ayrı evlerde yaşamak olması en ideali. Eğer eş adayınız boşandığı için babalık sorumluluğunu da eş sorumluluğu gibi bıraktıysa böyle birisi sonra doğacak çocuğu için de iyi bir baba olamaz. Hatta sonra doğacak çocuğuna çok iyi bir baba olup ilk çocuğunu ihmal edenden baba hiç olmaz o artık babalık değil karakter sorunudur.
8-Kendi aile yapınız, eş adayınızın aile yapısı, yakın çevreniz vs bunlar da değerlendirilebilir faktörler.
Velhasıl sevgili konu sahibi çok uzun oldu ama bu faktörleri ister kendi başınıza ister bizimle paylaşarak enine boyuna düşünmenizi öneriyorum. Umarım en güzeli en hayırlısı olur sizin için 🌸

Mutluluğunuz daim olsun. Keşke herkes mutlu olsa ama benim gördüğüm sizin kadar şanslı olan sayısı çok az.

Burada açılan konulardan gördüğüm hep boşanmış çocuklu adamlarla evlenen kadınlar genelde mutsuz.
Hep bir sorun var.
Ama üç arkadaşım evlendi çocuklu kişilerle.
Çok mutlular şuan onlarında çocukları oldu.
Ama bir tanesi ilk başlarda çok zorluk çekti çocuğun eve gidip gelmesinden rahatsız oluyordu ama sonra kabullendi şimdi bizim iki çocuğumuz var diyor tatillere de birlikte giderlerdi şimdi o çocuk doktor oldu..
Diğer iki arkadaşım da öyle çocuklarla iletişimleri çok iyi.
Ortak özellikleri üçü de kendinden yaşça büyük ve zengin kişilerle evlendi.
çok iyi irdelemek gerekiyor.
O çocukla tanışın öncelikle sizi kabullenmesi önemli.
Sonra kararınız aynı olursa ailenizle paylaşın.
Zor bir karar bence ben cesaret edemezdim mesela.

Şimdi o kadar çok faktör var ki bir arada düşünmeniz gereken. Biz burda ne söylersek söyleyelim kendi iç dinamikleriniz çok önemli. Siz dizi senaryosu gibi bize başrol oyuncuları, figüranları ve olay örgüsünü vermişsiniz bu sebeple her fikir burda kurgu kalacak.
Etrafımızdaki örneklerden genelleme yapmayı çok sakıncalı buluyorum çünkü bu tür evlilikler konusunda tek bir standart yok. Bir bakıyorsunuz eğitim seviyesi yüksek statülü meslek sahibi insanlar bu tür evliliklerde ne Müge Anlı konusu şeyler yaşıyor bir bakıyorsunuz bizim toplumda çok rastlanmayacak şekilde bekar erkek evli kadının önceki evliliğinden olan çocuğunu bağrına basıyor. Aklımda çok örnek var ama dediğim gibi genelleme yanlış olur.
Size ilk tavsiyem eğer evlenmeye kesin karar verdiyseniz hiç beklemeden ailenizle konuşun çünkü geç bile kalmışsınız. Aileniz bilmeden atacağınız her ciddi adım onları incitebilir ilk mesajınızda sizin üstünüze titrediklerini yazmışsınız.
Birkaç faktörden oluşan iç dinamik derken kastım şu:
1-Aranızdaki ilişki ve bağlılık: Birbirinize verdiğiniz değer ölçüsünde her zorluğa göğüs gerecek ve birbirinize duyduğunuz sevgi ve saygı çerçevesinde çözüm üretecek şekilde uzlaşma potansiyeliniz var mı? ( bu bence çok önemli 12 yıllık evliyim ve bana kalırsa ilişkimizin bel kemiğini bu faktör oluşturuyor)
2- Sizin karakter yapınız, evliliğe bakış açınız ve sorun çözme kapasiteniz.
3- Yukarıdaki maddenin eş adayınıza uyarlanmış hali.
4- Bir mesajda evlilik konusunda olumsuz bakış açınız sebebiyle profesyonel destek aldığınızı söylemiştiniz. Bunu tamamen aştınız mı? Eğer çekinceleriniz varsa inanın değil çocuklu adam “ Kuş Uçuşu” dizisindeki Selim karakteri karşınıza çıksa yine bocalarsınız.
5- Eş adayınızın boşanma sebebi, boşanma süreci, eski eşiyle çocuk sebebiyle kurduğu asgari düzeydeki iletişimin niteliği, eski eşin karakteri, eş adayınıza bakış açısı, eş adayınızla yaşadığı sorunların boyutu ve bu sorunları atlatıp atlatamadığı, çocuk üzerinden veya direkt olarak eş adayınıza eski sorunları yansıtıp yansıtmaması ( bu zor bir madde ve bu maddedeki cevaplara ulaşmak hem kolay değil hem cevaplar yanıltıcı olabilir burada biraz yaşayıp görmek lazım ve belki de en önemlisi bu maddedeki durumlar zorlayıcı olursa mücadele edebilme ve çözebilme gücünüz önemli)
6- Eş adayınızın çocuğunun size olası bakış açısı, babasıyla kurduğu ilişki, anne-çocuk ilişkisinin dinamiği ( maalesef bazı insanlar eski eşlerine yönelik duygu ve düşüncelerine çocuğu alet ederek eski eşlerine azap çektirdiklerini düşünüyorlar) evlilik olursa sizinle kuracağı ilişki ( bu konuda naçizane fikrimi belirteyim ben olsam eşimin benden önceki evliliğinden olan çocuğuna her zaman sıcak ve koruyucu bir yetişkin olarak yaklaşırdım o istemediği sürece ve annesi hayattaysa annelik rolüne girmezdim. Herhangi bir yakınınından daha anaç yaklaşırdım ama hele de küçükse kafasını karıştırmamak gerek)
7- Eş adayınızın çocuğu ile ilişkisi: Velayetin annede olması normal ama eş adayınızın nasıl bir bakış açısı var? Çocukla bağı nasıl? Görüşme günlerinde formalite alıp gezdiriyor mu? Daha doğrusu görüşüyor mu? Maddi manevi ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Baba- çocuk ilişkisinde tek değişen ayrı evlerde yaşamak olması en ideali. Eğer eş adayınız boşandığı için babalık sorumluluğunu da eş sorumluluğu gibi bıraktıysa böyle birisi sonra doğacak çocuğu için de iyi bir baba olamaz. Hatta sonra doğacak çocuğuna çok iyi bir baba olup ilk çocuğunu ihmal edenden baba hiç olmaz o artık babalık değil karakter sorunudur.
8-Kendi aile yapınız, eş adayınızın aile yapısı, yakın çevreniz vs bunlar da değerlendirilebilir faktörler.
Velhasıl sevgili konu sahibi çok uzun oldu ama bu faktörleri ister kendi başınıza ister bizimle paylaşarak enine boyuna düşünmenizi öneriyorum. Umarım en güzeli en hayırlısı olur sizin için 🌸
Selamlar. Öncelikle emek verip okuyup yorumlayıp böyle güzel bir mesaj için değerli vaktiniz çok teşekkür ediyorum. İlk üç madde için sadece kendimde gördüğüm kırıldığımda içe kapanma ve küsme huyum var. İlişkinin başında sevgilimle küsmelerde o beni açıyordu öyle devam ediyorduk. Psikolog sonrası zorda olsa artık daha açık ilişki kurabiliyorum dün de erkek arkadaşım bunun onun için düşündürücü olduğunu bana güvenmediğini çünkü benim tam emin olmadığımı hissettiğini söyledi. 4. Madde diziyi izlemedim ama eskisine oranla anksiyetem azaldı evlilikle ilgili. 5. Madde ile ilgili çok fazl detay biliyorum. Bi takım araştırmalar yaptım. Yanımda yapılan konuşmalar duyduklarımı kanıtlari nitelikte. Yalanına denk gelmedim. Ama herhangi bir durumda benim mücadele gücümü kullanma şeklim direk silip atma. Sevgilimde bu anlamda benimle ilgili çekinceleri var. Çocuk ile iletişimi birazda ben sona saklamak istedim. Ama burda çok tepki çekti demek yanlış düşündüm 🤷🏻‍♀️ Sevgilim çocuğunu her gün mutlaka görüntülü arar uygun zamanlarda uzun tatile çıkarır özel günlerinde yanında bulunur. Doğum günü, okul ile ilgili günler, babalar günü gibi. Bazen üzülür bu kadar üstüne düşerken neden beni özlemiyor babamı ara diye tutturmuyor diye. Yani bunlar beni etkiledi. Vicdanlı merhametli biri. Maddi durumu iyi. Her şeyin en iyisini alır benden maddiyat sakınmaz. Ailemi tanıyorum önce bir şok ama sonra onu tanıyınca kabullenirler. Onun ailesi de benzer yapıya sahip. Biraz zaman geçsin tanışmalar yaşansın bakalım yol nereye gidecek. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Selamlar. Öncelikle emek verip okuyup yorumlayıp böyle güzel bir mesaj için değerli vaktiniz çok teşekkür ediyorum. İlk üç madde için sadece kendimde gördüğüm kırıldığımda içe kapanma ve küsme huyum var. İlişkinin başında sevgilimle küsmelerde o beni açıyordu öyle devam ediyorduk. Psikolog sonrası zorda olsa artık daha açık ilişki kurabiliyorum dün de erkek arkadaşım bunun onun için düşündürücü olduğunu bana güvenmediğini çünkü benim tam emin olmadığımı hissettiğini söyledi. 4. Madde diziyi izlemedim ama eskisine oranla anksiyetem azaldı evlilikle ilgili. 5. Madde ile ilgili çok fazl detay biliyorum. Bi takım araştırmalar yaptım. Yanımda yapılan konuşmalar duyduklarımı kanıtlari nitelikte. Yalanına denk gelmedim. Ama herhangi bir durumda benim mücadele gücümü kullanma şeklim direk silip atma. Sevgilimde bu anlamda benimle ilgili çekinceleri var. Çocuk ile iletişimi birazda ben sona saklamak istedim. Ama burda çok tepki çekti demek yanlış düşündüm 🤷🏻‍♀️ Sevgilim çocuğunu her gün mutlaka görüntülü arar uygun zamanlarda uzun tatile çıkarır özel günlerinde yanında bulunur. Doğum günü, okul ile ilgili günler, babalar günü gibi. Bazen üzülür bu kadar üstüne düşerken neden beni özlemiyor babamı ara diye tutturmuyor diye. Yani bunlar beni etkiledi. Vicdanlı merhametli biri. Maddi durumu iyi. Her şeyin en iyisini alır benden maddiyat sakınmaz. Ailemi tanıyorum önce bir şok ama sonra onu tanıyınca kabullenirler. Onun ailesi de benzer yapıya sahip. Biraz zaman geçsin tanışmalar yaşansın bakalım yol nereye gidecek. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Rica ederim 🥰 destek olabildiysem ne mutlu… Yorumladığınız kadarıyla ufak tefek ve aşılabilir problemler var ama güven uyandıran detaylar da çok. Dediğiniz gibi biraz da “ya nasip” çünkü sadece böyle durumlarda değil her evlilikte her konu bambaşka olabiliyor. Evlilik hem keyifli hem zor. En âşık, en denk en sorunsuz evlenenler bile bir güç mücadelesine girebiliyor aslında çok da doğal. Yaşamımız boyut değiştiriyor yeni sorumluluklar yeni roller… Mesele üstesinden gelmekle ilgili ve bu konuda elimizde önemli bir koz var: Sevgi ( Fahrettin Koca gibi oldum🙈) Size yazdıktan sonra sonraki mesajlarınızı okudum siz sevgilinizle uzun süre ve nitelikli zaman geçirmişsiniz eğer sevgisiyle ve karakteriyle ilgili soru işaretiniz yoksa gelsin hayat bildiği gibi o zaman😌 kolaylıklar diliyorum işiniz rast gitsin mutluluğunuz daim olsun🙏🏻🌸
Not: Aslında siz ilk mesajda sıralama ve organizasyon sormuştunuz ama konu nerelere geldi😂 ona da iki cümle sarfedeyim: Herkesin tarzı farklıdır ama önce sizin ailenize ve eş adayının ailesine konu açılıp sonra eski eşe ve çocuğa haber verilip uygun zamanda çocukla bir görüşme ayarlanabilir. O süre sizin takdiriniz ama evlenmeden önce olması daha sağlıklı. Çocuk 1. sınıf demiştiniz zor bir süreç bilirim😞 okula uyum sağlamak baharı bulabiliyor. O süreçte zor ama evlendikten sonra tanışmanız da incitici olabilir.
Organizasyon açısından gerçekten sizin tercih ve zevkiniz önemli. Ben söz, nişan, kına ve düğün yapmıştım ama şimdiki gibi birbirinin aynı sanki olmazsa olmaz gibi ama yöresel adetle alakası olmayan şeyler yapmadan. Asıl amaç anı ve keyif almaktı. Bohça vs girmedik o işlere. Aileleri pek bişeye karıştırmadık müdanamız da olmadı böylelikle. Ama şimdiki aklım olsaydı ailemin bahçeli evinin bahçesinde ufak sevimli bir nişan, sonrasında yakın eş dostla yemeğe ve gece devamında arkadaşlarla eğlenceye gidilecek şık bir nikah yapardım. Evlendiğimde yemekli düğüne verdiğimiz parayla Maldivler’e gidebilirmişiz🤣 bunu sonradan öğrenip çok ah vah etmiştim. Süreç nasıl ilerlerse ilerlesin lütfen pozitif olmaya gayret edin. İlginç bir gerginlik potansiyeli oluyor bu işlerde, küçük şeyleri büyütüp geçip gidince kendimize gülüyoruz. Nişanda saçım kötü olduğu ve istediğim müzikler yerine kıro şarkılar çalındığı için niye o kadar bozulduysam fotolarda beş karış suratla çıktığımı görünce öyle üzülmüştüm ki düğünde hiçbir aksaklığın moralimi bozmasına izin vermedim. Davetliler hep ne kadar güleryüzlü bir gelin deyip durdular. Hepsi geçiyor geriye hayat ve sorumluluklar kalıyor🙈 Ay bugün çenem düştü okuma zahmetine katlananlardan özür diliyor sevgilerimi sunuyorum ♥️🙏🏻

Kimse boşanmak için evlenmiyor, yürümemiş ayrılmış yeniden yuva kurup mutlu olmak onunda hakkı…Ailenize açın konusunu önce onunla tanışsınlar duruma göre de aile tanışması söz nişan vs yaparsınız.

aile iç dinamiğinden eminmisisniz.
Kimsenin aile iç dinamiğini bilemeyiz elbette. Ama aynı açıdan bakınca çocuksuz olarak evlenmiş insanların aile iç dinamiğine de garanti veremeyiz ki. Öyle olsa burda yüzlerce kadın boşanma konusu açmazdı.

Kimsenin aile iç dinamiğini bilemeyiz elbette. Ama aynı açıdan bakınca çocuksuz olarak evlenmiş insanların aile iç dinamiğine de garanti veremeyiz ki. Öyle olsa burda yüzlerce kadın boşanma konusu açmazdı.
ikinci evliliğini yapan veya aile rızası olmadan evlenen kadınlar daha dayanıklı oluyor. ikinciye boşanmamayım veya aileye olman mahçupluktan . tabbiki her aileleyi bilemeyiz

Kimse boşanmak için evlenmiyor, yürümemiş ayrılmış yeniden yuva kurup mutlu olmak onunda hakkı…Ailenize açın konusunu önce onunla tanışsınlar duruma göre de aile tanışması söz nişan vs yaparsınız.
Zaten :) boşanmış :) adamlarla :) hiç :) evlenmemiş :) kadınlar :) bu :) motivasyon:) ile:) evleniyorlar:) sonra da :) ebelerinin:) bale :) pabucunu :) görüyorlar :) konu sahibi de beğenmiş bunu 😀 kız evlen de gör o zaman

Maddi durumu iyi belli yoksa bu kadar yaş farkına çocuğuna rağmen düşünmezdin zaten ,adam da bu kadar genc kadını parası olmasa bulamazdı zaten( yaş farkı çok olan evliliklerde birinin parası birinin gençliği oluyor genelde onu diyorum )

peki şuna ne diyorsun : maddi sıkıntı yaşayınca aşk bitiyor çoğu evlilikte eskiler : sefalet kapıdan girince aşk bacadan çıkar demişler , e bu 1. Eş maddi sıkıntı olmamasına rağmen 2 yaşında çocuğuyla neden boşanmış ? Şiddet hakaret küçük görülme sorumsuzluk manipülasyonun gırlası var adam da aç gözünü, senin de için içini yiyor, yoksa sevgilin evlenelim dese uçuşa uçuşa evlenirdin bi sıkıntı var ki konu açıyorsun , büyük resmî gör konu sahibesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten :) boşanmış :) adamlarla :) hiç :) evlenmemiş :) kadınlar :) bu :) motivasyon:) ile:) evleniyorlar:) sonra da :) ebelerinin:) bale :) pabucunu :) görüyorlar :) konu sahibi de beğenmiş bunu 😀 kız evlen de gör o zaman
Sizi bu kadar geren ne oldu konuda merak ettim. Bana özelden de sakın evlenme yazdınız. Hesabınızda yeni ama sanki bana cevap vermek için açılmış gibi :) ben sizinde benzer sıkıntınız olduğunu düşündüm. Kendimde çalışıyorum ve gayet güzel kazanıyorum maddi sıkıntım şükür yok. Ben evleneyim mi demedim ki. Tanışma sıralaması nasıl olsa dedim ama para ile ilgili yaftalandım resmen.

Maddi durumu iyi belli yoksa bu kadar yaş farkına çocuğuna rağmen düşünmezdin zaten ,adam da bu kadar genc kadını parası olmasa bulamazdı zaten( yaş farkı çok olan evliliklerde birinin parası birinin gençliği oluyor genelde onu diyorum )

peki şuna ne diyorsun : maddi sıkıntı yaşayınca aşk bitiyor çoğu evlilikte eskiler : sefalet kapıdan girince aşk bacadan çıkar demişler , e bu 1. Eş maddi sıkıntı olmamasına rağmen 2 yaşında çocuğuyla neden boşanmış ? Şiddet hakaret küçük görülme sorumsuzluk manipülasyonun gırlası var adam da aç gözünü, senin de için içini yiyor, yoksa sevgilin evlenelim dese uçuşa uçuşa evlenirdin bi sıkıntı var ki konu açıyorsun , büyük resmî gör konu sahibesi
Beni ne kadar tanıyorsunuz bu yorumu yapabilmek için? Size ve etrafınızdaki insanlara pek benzemediğim kesin. Konuyu açtığımdan beri sürekli özelden ve burdan bu tarz yorumlar. Sakin olun. Herkes istediğiyle motivasyonu ne olursa olsun evlenir. Siz uyarınızı yaptınız. Bu kadar gergin olmanızı sizinle ilgili benzer durumlar yaşadığınızı düşündürttü bana. Geçmiş olsun.

Sizi bu kadar geren ne oldu konuda merak ettim. Bana özelden de sakın evlenme yazdınız. Hesabınızda yeni ama sanki bana cevap vermek için açılmış gibi :) ben sizinde benzer sıkıntınız olduğunu düşündüm. Kendimde çalışıyorum ve gayet güzel kazanıyorum maddi sıkıntım şükür yok. Ben evleneyim mi demedim ki. Tanışma sıralaması nasıl olsa dedim ama para ile ilgili yaftalandım resmen.
Kız seninki Avrupa'ya gidiyordu en son, ne oldu o iş?

Ay evlen ozaman amannnn ne benzer şey yaşıcam 26 yaşındayım ben bir de narsistlik var heralde sizin için neden hesap açayım yeni üye oldum uyarmak istedim. Dilediğini yap banane

4- Bir mesajda evlilik konusunda olumsuz bakış açınız sebebiyle profesyonel destek aldığınızı söylemiştiniz. Bunu tamamen aştınız mı? Eğer çekinceleriniz varsa inanın değil çocuklu adam Kuş Uçuşu” dizisindeki Selim karakteri karşınıza çıksa yine bocalarsınız.

Küçük bir düzeltme yapacağım. "Kuş Uçuşu" dizisindeki Selim karakteri ; dizide Lale Kıran'la evli ve 2 çocuk babası.

Dizinin bekarı ,Kenan ( İbrahim Çelikkol ) karakterinden mi bahsetmek istemiştiniz ?

Back
X