Hikayenin Devamını Sen Getir :)

izguben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
6.144
6.866
248
Merhabalar Arkadaşlar :)
Hep Birlikte Hikaye Yazıyoruz...
Güzel Vakit Geçirebileceğimizi Umuyorum,
Saçmalamak Serbesttir.. :KK48:
O Zaman Söyle Başlayalım,

Gün Boyunca İçinde Kötü Bir His Vardı, Bişeyler Olacak Endişesiyle Akşamı etmişti, Ve Bi An Kapı Çaldı Açtıgında Karşısında...

Hiç susmak bilmeyen komşusunu gördü. Bu can sıkıntısını yanında bide bunu çekecekti..ne yapsana şu komşuyu biran önce göndersem diye düşünmeye başladı..

mecburen komşusunu içeri davet etti, komşu kadın, haftasonu bisiklet turu düzenlediklerini katılıp katılamayacagını sordu, zaten evde oturmaktan içi içine sığmıyordu hiç teredütsüz kabul etti ama bir sorun vardı...

Tura katılmak için bisikleti oldukça eskiydi ne yapıp edip yeni bir bisiklet almam gerek diye iç geçirdi.
Ama nasıl ? Hafta sonuna çok az kalmıştı ve aldığı aylık suyunu çekmeye çoktan başlamıştı ...

Arkadaşlarından borç para alacaktı başka çaresi yoktu , dırdırcı komşusu sonunda kahvesini içmiş ve gitmişti. Ardından tekrar kapı çaldı. yüzünde telaşın izleriyle , bi haber verme heyecanıyla annesi karşısındaydı...

"Müjde yavrum, emekli maaşıma zam geliyormuş" dedi. Bu onun için gerçekten bir müjdeydi, hızır gibi yetişmişti sanki annesi! Tam annesine açacaktı ki konuyu, arkadan babasının sesini duydu - "ee hanım bu yaz tatil masrafları senden!" Tam o sırada telefonun sesini duydu. Açtı ve karşısında ki ses onu tekrar sevindirmeye yetti!

Kalbi bi anda yerinden çıkacak gibi oldu, nefesini düzeltti sadece bi telefonla bu hale gelmemeliydi, sesinin titreyeceginden korkarak öksürdü, 'efendim' diyebildi, ' o nalet olası telefonu açmayacaksan neden tutuyorsun yanında dedi' karşıdaki ses...

Kocasıydı, hic sevmediği sevemediği kocası. Ne oldu demeye kalmadan döküldü bir anda. " Bizim kızın görüştüğü bir oğlan varmış eğer biliyorda söylemiyorsan seni de yakarım " dedi öfkeyle. Kadın kalakaldı, yutkundu.

Nediyon le herif ruyanda benimi gordun demeye kalmadi tokadi yedi.tabi altta kalirmi birden terlikler tavalar havaya ucusmaya basladi ikiside hastanelik olmustu tabi kizlarinin erkek arkadasini takip edecek kimse kalmamistttiii vee

uykudan uyandı... gördükleri bir rüyaydı, çok korkmuştu. Koltuktan doğruldu ve etrafa bakındı, derin bir iç çekti, dışarıda durmadan şimşekler çakıyordu, komşu kız balkonda asılı çamaşırları topluyordu , o anda aklına...

Gitmesi gereken bir arkadaş toplantisi geldi. Saate bakti herkes gitmiş olmaliydi. Telefonunda 3 cevapsız arama vardı. Numara tanidik değildi. Kizlardan biridir herhalde diye geçirdi içinden ve kalkip hazirlanirken aradi numarayı. "Alo " dedi karsida ki ses. Çok tanidik ama unutulmuş bir sesti.
Cikaramadi başta.
"Alo Nilüfer tanidin mi beni ?" dedi o adam.
Bir zamanlar sevgisinden yanip tutuştuğu adamdi bu adam...

Uzun süredir görüşmemişti, sorusunu çok anlamsız buldu, tanısada tanımamazlıktan geldi, 'yoo hayır tanıyamadım siz kimsiniz? ' - 'iyi düşün... Çılgına döndü sinirlenmişti.'sapıkmısın? diye sordu...

Bir yandan özlemisti de. "Halini hatrini sormak istedim" diyordu gençlik aski..

Hep böyle yaparlar diye geçirdi içinden... Akılları başlarına yıllar sonra geliyor iş işten geçtikten sonra. Bir an telefonda sessizce yaşadıkları eski mutlu günleri düşündü..

Silkelendi ve "seninle konuşmak istemiyorum." dedi. Ve cevap beklemeden telefonu kapattı. Evet evet yüzüne kapattı ve pişman değildi. Geriye dönmenin anlamı yoktu. Halini hatrını sorup ne yapacaktı? Hangi hal hangi hatır diye düşündü..

gitmek için hevesi kaçmıştı ...şimdi yatağa tekrardan uzanıp kafasını yastığa gömmek istiyordu.neden aramıştıki ...

tam 5 yıl olmuştu, umutlarını yıkıp terkedeli, bunları düşünmek istemiyordu.Üstünde siyah bluzu, yine altında siyah eşofmanı vardı, odası soguktu ama üşümüyordu. Birkaç bisküviyle açlığını bastırdı, yeniden telefon çaldı bu sefer arayan kankisiydi...

Hemen açtı ne oldu inanamazsın dedi O aradı tam 5 yıl sonraa ağlıyordu
neden aramış ki dedi kankisi salak herif ne istiyormuş...

Bilmiyorum dedi. Ne yapacagimi ne hissedecegimi sasirdim. Düğüne 2 ay kala terk eden bir adama karsi hala bir şeyler hissediyor olamam dedi. Derin bir nefes aldı ve ekledi
- Geliyorum yarim saate bekleyin.
Kalkti giyindi cikti disari ve basini sağa çevirmesiyle beyninden vurulmusa döndü.
O karsisindaydi..

Hayatının en büyük korkusu , görmek istemediği tek manzara karşısındaydı.Sinirleri beynine sıçramış , şoka girmişti. Merhaba ,seninle konuşmak istiyorum dedi eski sevgilisi. 'Seninlemi ugraşıcam be! benden sana artık ekmek yok , hayatımı bir kez alt üst ettiğin yeter, zamanım çok değerli kusura bakma, diyerek tersledi nilüfer alaycı bir bakış attı, ardından arkasına bile bakmadan koşar adımlarla uzaklaştı...

Back
X