• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hilal'in Diyet Günlüğü

vallahi canım bende ilk 69 kilolardayken falan bi 58 olsam yeter diyordum ama olmuyor o kiloya geldim şimdi daha zayıf olmak istiyorum emin ol sende öyle olacaksın :1:
bi de evlilikle birlikte insan kilo alıyor
evliliğimin ilk 2 yılında çocuk düşünmüyorum doğum kontrol hapıyla korunmayı düşünüyorum onunda kilo yaptığını söylüyorlar iyice gözüm korkuyor
o yüzden 53 falan olsam tam süper olacak
sende bnm kafadansın bacım en düşük kiloda olmak istiyorum yani sınırlarımı zorlıcam bnde 68dim 1 hAftada 72 oldum o kiloyu görünce karar werdim zayıflıcam ben ilk 3sene düşünmüorum cocuk falan doğum kntrol hapı kilo mu aldırıyo allaah hapı yuttum desene :1:

bacım bende bi 58 olsam daha ne isterimki :46: :16:

sende bnm kafadansın bacım en düşük kiloda olmak istiyorum yani sınırlarımı zorlıcam bnde 68dim 1 hAftada 72 oldum o kiloyu görünce karar werdim zayıflıcam ben ilk 3sene düşünmüorum cocuk falan doğum kntrol hapı kilo mu aldırıyo allaah hapı yuttum desene :1:

bacım bende bi 58 olsam daha ne isterimki :46: :16:

olursun canım merak etme yeter ki kararlı olalım ne olmaz ki?
evet doğum kontrol haplarının kilo yaptığını söylüyorlar ne yazık ki :S
o yüzden daha evlenmeden önce tedbirini almak lazım :1:

olursun canım merak etme yeter ki kararlı olalım ne olmaz ki?
evet doğum kontrol haplarının kilo yaptığını söylüyorlar ne yazık ki :S
o yüzden daha evlenmeden önce tedbirini almak lazım :1:

aynen cnm yoksa duba gibi olcaz ne kadar zamandır nişanlısın adını hala sölemedin ama :1:

temmuz da nişanlandım 2013 haziranda da düğün düşünüyoruz canım ama net tarih belli değil daha
çeyiz hazırlıkların nasıl gidiyor başladın mı? senin düğün ne zaman?

temmuz da nişanlandım 2013 haziranda da düğün düşünüyoruz canım ama net tarih belli değil daha
çeyiz hazırlıkların nasıl gidiyor başladın mı? senin düğün ne zaman?

canım bnmkide o tarihlerde olcak galiba ailemden ayrılmak çok zoruma gidiyo :2: çeyiz derken bacım ev eşyaları mı yoksa danteller falanmı :1: danteller diosan hazır gibi bacım pikelerim war onları vercez yaptırmaya daha biçoookk eksik war seninki hazır mı

yarın kilo bildirimii yapıyoruzz ama ben bu hafta bi aldım bi verdm bende alamadm bigun fazla bi gun az.........

salmak yok...yaa ben de az önce cısss yaptım dayanamadım kızım yerken bi çikolatada ben yedim küçüktü ama ..çikolataya dayanamıyorum yaa bi lokmada olsa yiyorummmmmmmmyarın fazla çıkmm işlh bugun 100 gr fazla çıktım canım sıkkın

canım bnmkide o tarihlerde olcak galiba ailemden ayrılmak çok zoruma gidiyo :2: çeyiz derken bacım ev eşyaları mı yoksa danteller falanmı :1: danteller diosan hazır gibi bacım pikelerim war onları vercez yaptırmaya daha biçoookk eksik war seninki hazır mı
çok zor canım vallahi
bende pikeleri verdim yapılmaya diğer tabak çanak mutfak eşyalarının da büyük kısmı tamamlandı şükür
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor ama aynı zamanda keyifli

burası ice nişanlı kızların yeri olmuş diyet hiç konuşulmuyorr arık
burası diyet topiği diye sadece diyet konuşulması gerekmiyor bence
biz burda yoldaş olacaksak eğer birbirimizle her türlü konuyu konuşabiliriz diye düşünüyorum ben

yarın bakcaz bakalım ki,mler kilo wermiş ya ben iki gündür saldım kendimi :2:
canım bende yarın ilk kilo bildirimimi yapacağım regl olduğumdan mıdır bilmiyorum ama benim kilomda da biraz artış var bu hafta:27:

dünkü menüm
sabah
birazcık peynir
domates salatalık
3tane zeytin
yarım haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay

öğle
1 tane bibir dolması
bol salata

akşam
bir avuç fındık
bikaç kraker
2 bardak şekersiz çay

1.5 litre kadar su içtim sporum yok

Bayanlar diyetteyiz insan şeker almayınca gergin olurmuş galibam, accık sakin olalım. Hepimiz ne güzel başladık hep birlikte böyle devam edelim :34: Gelelim yarının pazartesi olmasına amanınn benim pazar sendromum var poff benimde kardeşimin doğum günü vardı bi dilim pasta yidim yee :26: yarın dananın kuyruğu kopçak ama sonuç nolursa olsun her bünye aynı değil anında kilo veremeyenlerdeyiz belki de biz, bundan sabretçez sonua ulaşana kadar :21: Positif olalım bayanlar çünkü bu diyet yeterince zor :43:

geçen pazartesi 70.8 bugün 70.00 sadece 800 gr gitmiş ama bu hafta bi aldım bi verdim..sonuç bu

çok zor canım vallahi
bende pikeleri verdim yapılmaya diğer tabak çanak mutfak eşyalarının da büyük kısmı tamamlandı şükür
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor ama aynı zamanda keyifli

burası diyet topiği diye sadece diyet konuşulması gerekmiyor bence
biz burda yoldaş olacaksak eğer birbirimizle her türlü konuyu konuşabiliriz diye düşünüyorum ben

canım bende yarın ilk kilo bildirimimi yapacağım regl olduğumdan mıdır bilmiyorum ama benim kilomda da biraz artış var bu hafta:27:

ewet öle canım benm keyifli ama zor :1: yaa bizim bura çeyizde kızın eşyalarını yakınları komşuları eşi dostu çeyiz görmeye gelince getirio güzel oluo :1: eksik bişey warsa onları kendin tamamlıosun :1: bnde regl oldum fazla cıktım neden acaabaaa :1: :1:

Back
X