Hilarya(Cansumuzz)dogum yaptı

serenat

İYİKİ DOĞDUN UĞUR BÖCEĞİM
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
4.201
0
316
48
İstanbul
Arkadaşlar biliyorsunuz bugün Cansumuz sabah doguma girecekti biraz önce konuştumm Boramızda annemizde iyilermiş Cansucugumuzun sesi çok güzel geliyorduu maşallah. bebişi emzirmeye alıştırıyoruz dedi.
Gözün aydın Cansucugum Allah analı babalı büyütsün hoşgeldinn Bora bebegimizz. :nazar::nazar:

Gözün aydin canim
allah anali babali huzurla mutlulukla sağlikla büyütmeyi nasip etsin
inşallah

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah,darısı bizim başımızaa

cansucum canım arkadaşım..benim haberimi ilk sen yazmıştın ama ben senin kadar hızlı olamadım malum bebişle uğraşmaktan..
aslıcım açmış başlığı..az önce konuştuk sesin çok iyiydi maşallah ..allah analı babalı büyütsün boramızı..gözünüzaydın..seni ve minik borayı sıkı sıkı öpüyorum..hadi bir an önce iyileş de gel aramıza..seni çok seviyorummmmmm

allah analı babalı büyütsün inşallah,darısı kalan doğurmamışların başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

cancu tebrikler..sağlıkla kavuşmuşsunuz Allaha şükür..
Rabbim nazarlardan korusun bebeğinle birlikte uzun ömür nasip etsin inşAllah......

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürlerrrr...... Gözlerim doldu okurken... annelik insanı daha da fazla duygusal ve sulu gözlü yapıyor sanıyorum....
günlerim Bora yı emzirmeye çalışmak , gazını çıkarmak , altını değiştirmek ve süt sağmakla geçiyor.....

Hastaneden çarşamba günü öğleden sonra çıktık.. dün sabah yine doktora kontrole gittik..
hastaneden çıkışımız biraz uzadı.çünkü sütüm hemen gelmedi..Bebek o zamanlarda susuz kalmış.. Fazla kilo kaybetti.. ama sütümü çok zorlanmasın diye pompa ile sağıp biberonla verdim..Bizim beyefendi de hazıra hemen alıştı.Şimdi sütümü göğüsümden çekmek zor geliyor...Biberon istiyoruz... Bende çok fazla zorlamadan hem memeden he mde arada sağıp biberondan anne sütü almasını sağlıyorum...

Benim sezeryan ameliyatım da gayet iyi geçti... Ameliyatı genel anestezi ile oldum.. Çıktıktan 4 saat sonra ayağa kalkmıştım.. Fazla uzun istirahat sürem olmadı Allaha şükür....

Hepinize tekrar tekrar çok teşekkürler.......
Aslıcım çok saollll hemen açmışsın başlığı....
Hepinizi öpüyorum....... Allah sizlere ve bebişlere de sağlık versin inşallahhh
:ecrin_bebek::1hug:a.s.:nazar:

e hadı gozu aynınn saglıkla kucagına almısyaaa rabbım buyutmesını nasıp etsın ınsallah darısı dıger hamısların basına

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürlerrrr...... Gözlerim doldu okurken... annelik insanı daha da fazla duygusal ve sulu gözlü yapıyor sanıyorum....
günlerim Bora yı emzirmeye çalışmak , gazını çıkarmak , altını değiştirmek ve süt sağmakla geçiyor.....

Hastaneden çarşamba günü öğleden sonra çıktık.. dün sabah yine doktora kontrole gittik..
hastaneden çıkışımız biraz uzadı.çünkü sütüm hemen gelmedi..Bebek o zamanlarda susuz kalmış.. Fazla kilo kaybetti.. ama sütümü çok zorlanmasın diye pompa ile sağıp biberonla verdim..Bizim beyefendi de hazıra hemen alıştı.Şimdi sütümü göğüsümden çekmek zor geliyor...Biberon istiyoruz... Bende çok fazla zorlamadan hem memeden he mde arada sağıp biberondan anne sütü almasını sağlıyorum...

Benim sezeryan ameliyatım da gayet iyi geçti... Ameliyatı genel anestezi ile oldum.. Çıktıktan 4 saat sonra ayağa kalkmıştım.. Fazla uzun istirahat sürem olmadı Allaha şükür....

Hepinize tekrar tekrar çok teşekkürler.......
Aslıcım çok saollll hemen açmışsın başlığı....
Hepinizi öpüyorum....... Allah sizlere ve bebişlere de sağlık versin inşallahhh
:ecrin_bebek::1hug:a.s.:nazar:

ooyyyyyyyyyyy cansum gelmiş borasıylan amanda amannnn:nazar:
hoşgeldin canım benım
iisiniz umarım negu:nazar:zel sen aldın kucagına bebişini darısı bızlerın basına yaa off bende beklıyorum ama bizimki bi turlu gelemedı yaaaÇok üzgünüm çoook
kıme benzıyo annesınemı babasınamı benzıyo boramız:))) resım koyacakmısın cnmmm:asigim:

Back
X