Arkadaşlar Selamlar,
3 yıldır evliyim tam anlamıyla eşimle birlikte olamıyoruz.Tamamı olmuyor.
Daha önce 3 kere kadın doğum doktoruna gittim . 2 si zarın kalın ve etli olduğunu istersem aldırabileceğimi ama ilişkiye engel teşkil etmediğini söyledi ama biz başaramıyoruz.
Benim gibi durumda olup aldırıp bu sorunu çözen var mı ?
Haaa sahibin istemiyorsa taam o zaman çok şeyapma sen devam et. Zaten ilişki bir tek koca için vardır. O yok diyosa yoktur.Merhaba , Eşim bu ameliyatı olmamı istemiyr , zamanla olacağını düşündk hep ama olmadı . Zaten aramızda cinsellik namına da pek birsey kalmadı. Olmayacagını düşününce sonunda başlamak gelmiyor içimizden sanırım.
Kalın ve etli dedi doktor kesin olmalısın demedi. Bu nedenle kendim halletmeye çalıştım.
Peki ne kdr sürüyor bu işlem , tamamen bayıltıyorlar mı ? SGK karşılıyor mu ?
Bu nasıl evlilik ozaman kardeş kardeş ömür boyu nasıl katlanılacak dürüst olayım bir erkek bukadar sabretmez hayatınıza yazıkMerhaba , Eşim bu ameliyatı olmamı istemiyr , zamanla olacağını düşündk hep ama olmadı . Zaten aramızda cinsellik namına da pek birsey kalmadı. Olmayacagını düşününce sonunda başlamak gelmiyor içimizden sanırım.
Kalın ve etli dedi doktor kesin olmalısın demedi. Bu nedenle kendim halletmeye çalıştım.
Merhaba , Eşim bu ameliyatı olmamı istemiyr , zamanla olacağını düşündk hep ama olmadı . Zaten aramızda cinsellik namına da pek birsey kalmadı. Olmayacagını düşününce sonunda başlamak gelmiyor içimizden sanırım.
3 yıl azmış ya biraz daha bekleyeydiniz kendiliğinden doğada yokolurdu bence
Merhaba , Eşim bu ameliyatı olmamı istemiyr , zamanla olacağını düşündk hep ama olmadı . Zaten aramızda cinsellik namına da pek birsey kalmadı. Olmayacagını düşününce sonunda başlamak gelmiyor içimizden sanırım.
Ben vajinusmusdan dolayı kızlık zarımı aldırdım. Genel anestezi altında, uyutulup uyanmam toplam 1 saat sürdü. Benim kanamam biraz uzun sürdü (işlem sırasında yırtık olmuş 2 dikiş atılmış). İşlemden sonra herhangi bir ağrı sızı olmuyor. Sadece anesteziden dolayı biraz sersem hissediyorsunuz o kadar. Eşinizin bilmesini istemiyorsanız, samimi bir arkadaşınızla yada ailenizden biriyle gidebilirsiniz.
esergry , Bu üslupla yorum yapacaksanız yapmayın lütfen. İyi günler.
Bence sadece sorun zar değil ya..genel anestezı ıle oldum ben benım ıslem 1 saat surdu ıkı ayrı ıslem yapıldı ama normalde yarım saat surer ortalama
esım bu amelıyatı olmamı ıstemıyor gıbı bırsey yok kendınız yapacak olsanız coktan yapardınız hadı 3 ay tas catlasın 5 ay
3 sene ne yahu ben 4 yıllık evlıyım 3 yasında cocugum var sız dusunun
cok cıddı uzun zaman bunu esınıze bırakmanız ve sızın beklemenızde hata
Uslubunuz hep mi boyleydi yoksa bugunlerde daha mi bir farklilasti?
Dr bana yırtık olursa dikeriz filan deseydi asla o çatala yatamazdım ama bütün işlem bittikten sonra böyle birşey olması ve benim hiç ağrı yada yırtılmaya dikişe bağlı sorun yaşamamış olmam korkularımı boşa çıkardı. Şimdi herkese diyorum bu kadar kolay olacağını bilseydim bu işlemin evliliğimin ilk haftası giderdim aldırmaya.aaa aynıyız benımde 5 dıkısım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?