İyi günler. Burada Hindistan cevizi yağının faydalarını gördüm. Bende soğuk sıkım Hindistan cevizi aldım ve 2 sefer uyguladım sanki faydasını gördüm gibi. Kalın telli yıpranmış ve kabaran saçlarımı yumuşattı gibi. Yağı diplerime sürüyorum sonra uçlarına da bir miktar sürüyorum yaklaşık 1-2 saat arası bekletip yıkıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı siz Nasıl uyguluyorsunuz? Kaç saat bekletiyorsunuz? Nasıl yağı saçınızdan çıkarıyorsunuz? Yardımlarınızı bekliyorum
Ben hiç uzun duramadım rahatsız oldum yağ olunca saçta :) 2 saat zor durdum ama deneyecem bakalım 4-5 saat durmayı teşekkür ederim cevaplarınız içinHaftada iki kez bu yagi uyguluyorum.
Sac uclarimdan diplerine kadar suruyorum ama ta dibe surmedim hic.
Yagi saca yedirip basima bone yada poset geciriyorum 4 saat kadar bekletiyorum. Ardindan yikiyorum.
Dusta bu uygulamayi yaptiktan sonra sac kremi kullanmiyorum.
Zaten yag saci yumusatiyor. Sac kreminee gerek kalmiyor.
Ilk basta bana da uzun gelmisti suresi Ama sonradan alistim canimBen hiç uzun duramadım rahatsız oldum yağ olunca saçta :) 2 saat zor durdum ama deneyecem bakalım 4-5 saat durmayı teşekkür ederim cevaplarınız için
Olmaz canım bildiğim kadarıyla, kullanacağında dışarıda bekletip eritirsin.Kızlar dün Watsons'tan aldım da sıvı haldeydi internette katı halde olduğunu gördüm. Buzdolabına koydum bir problem olur mu ? Malum havalar sıcak dışarıda durunca eriyor
Yağlı saça folyo onun üzerine eşarp bağlayın çok rahat oluyorsunuz şuan kafamda kendileriBen hiç uzun duramadım rahatsız oldum yağ olunca saçta :) 2 saat zor durdum ama deneyecem bakalım 4-5 saat durmayı teşekkür ederim cevaplarınız için
Hindistan cevizi yağını sürerken sıvı hale geçiyor. İsterseniz dışarda da bırakabilirsiniz.Kızlar dün Watsons'tan aldım da sıvı haldeydi internette katı halde olduğunu gördüm. Buzdolabına koydum bir problem olur mu ? Malum havalar sıcak dışarıda durunca eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?