- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.425
- 798
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
Ben iki ay önce bu yağı kullanmaya başladım hala da kullanıyorum. Şu an almanyada olduğum için burada satılan bir ürünü almıştım.Ben bu yağın içine aynı zamanda çay ağacı yağı da koydum. yüzümü bu karışımla nemlendiriyorum, hafif bir yağ, cilt hemen emiyor. Gün içinde 2-3 kez uyguluyorum cildime, sivilce problemine ve lekelere çok iyi geliyor. Batık lekelerimin rengi bayağı açıldı, vücudumdaki sivilceleri kuruttu.
Lifeco organik hindistan cevizi yagi... Suan piyasadaki en iyi hindistan cevizi yagi butun unlu bloggerlar kullaniyor. Watsonslarda bulabilirsin
Ne için kullanıyorsunuz?
Bende sivilce yaptı ama maske olarak kullandığım bi sıkıntı yaratmamisti
Bir kere yaptım sivilce yapmadı içine limon ve bal karıştırıp maske yaptım arkadaşım istersen dene bu hindistan cevizi herkese iyi gelmiyor sanırım çünkü normal sürüp yattığımda sivilce yaptı
Nereden aldınız?Cevabın için teşekkürler canım.
Ama başka bir marka aldım ben. Daha doğrusu üreticiden aldım.
N11.com'da bir satıcıdan aldım.Nereden aldınız?
Tabi çok sevinirimN11.com'da bir satıcıdan aldım.
İsterseniz özel mesajla gönderebilirim.
Tabi çok sevinirim
Ben kullanıyorum forumu açan arkadaşada az önceki yorumumda belirttim bu yağ saç için kesinlikle mucıze hatta bu ürünüde kullandığım bir resimli günlük oluşturdum ben venüssel hedef kalça diye değişimi inceleyebilirsin. Umarım yardımcı olurum ^_^kullananlara soruyorumm bende bugun aldım saçlarımın uzaması ve canlı durması için aldım kullanıp saçları için fayda gören saçlarını uzatan var mı acaba? ve yüzüm cok kuru benim sivilce lekelerim var fondoten sürdüğümde böyle kuru kuru oluyo fondoten yayılmıyor suratımda acaba yüzüme sürsem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?