Az önce sinemalar.camda gördüm
Bir türk kızlarına aktristlere bakıyorum birde su taşa keşke hintli olsaydım demişler ☺☺
Türkiyede yokmuş böyle kız
Yani baya göreceli ya
Türk erkeklerinin en sevdiği şey Türk kızlarını gömmek zaten sanırsın kendileri jamie dornan.
Onlarca sayarım bizimkilerden çünkü çok da guzel bir kadın değil bu. Tuba büyüküstün, fahriye evcenle falan zaten yarısamaz. Ama birce akalay, beren saat, hande erçel, nur fettahoğlu falan katlar bu kadını.
Sen bu kadar neyini begendin mesela?
Gözleri cok buyuk, göz altı torbaları feci, burnu bir tuhaf falan fişman. Öyle geldi bana yani.
Türk erkeklerinin en sevdiği şey Türk kızlarını gömmek zaten sanırsın kendileri jamie dornan.
Onlarca sayarım bizimkilerden çünkü çok da guzel bir kadın değil bu. Tuba büyüküstün, fahriye evcenle falan zaten yarısamaz. Ama birce akalay, beren saat, hande erçel, nur fettahoğlu falan katlar bu kadını.
Sen bu kadar neyini begendin mesela?
Gözleri cok buyuk, göz altı torbaları feci, burnu bir tuhaf falan fişman. Öyle geldi bana yani.
makyajsız nakyajsız bilmemde filmlerdeki hali tubadan olmasada fahriye evcenden güzel abartmayalım esmer tenli diye kötülenmiş gibi geldi bana ama güzel
makyajsız nakyajsız bilmemde filmlerdeki hali tubadan olmasada fahriye evcenden güzel abartmayalım esmer tenli diye kötülenmiş gibi geldi bana ama güzel
birilerinin üyelik tarihime bakamaması da ne tuaf
deminden beri konuyu açanın üyelik tarihine bakıyorum
ayrıca az sonra görecektiniz ben zaten deepika fanıyım.Aratıp onun olduğu konulara bakacaktım.
Konu sahibesi tarafsız la gayet ben taraflıyım Hollywooddan teklif alan bir kadın türkiyedekilerden çirkin filan olamaz Hollywood standartları belli zaten.
kokteyl filmindeki haline bakmanızı öneririm fikriniz değişeçektir