Hint gelinler, takıları ve gelinlikleri

Ay hepside çok güzeller.kıyafetleri olsun kendileri olsun.kızkardeşimin bu takılardan birsürü var...

Gerçekten çok güzel takılar,kıyafetler.Hintli kadınlar ,kadınlıklarının tadını çıkartmayı biliyorlar galiba...

Şu alınlarına taktıkları aksesuardan kınamda takmayı çok istemiştim ama nasip olmamıştı

canım yaa ne güzel bi fikir farklı bişi olur
takılarda makyajlarıda çok güzel o başlarındaki saça takılı herhalde ağır gelmezmi düşmezmiki?CADIARZU

takılar çok güzel ve işçilikleri çok fazla nişanlım ailesi sağolsun hint takıları aldı nişanda severek kullanıyorum kıyafetlerinide giymek isterdim ama nerden bulucaz ki hihoyyyt

Takıların bazıları güzell ama ben bu kadar göz yoran seyleri begenmiyorum malesef ..Kıyafetleride benim tarzım degil ne yazıkki ..:umursamaz:

güzel takılar fakat kuyumcuda baktığımda okadar inceki setler elinde kalack gibi.
çok itinalı kullanmak gerek bana göre değil

istanbulda tahtakalede şark han var. özellikle en üst katındaki dükkanlarda bunlara oldukça yakın kıyafetler bulabilirsiniz. yalnız hint kılıkları çok kaliteli değildir ve kolay bozulur.

ya arkadaşlar bu takıları neden bulabilirim lütfen cevaplarmısınız rica ediyorum

51770977.jpg

751e.jpg

25263746.jpg

202pm.jpg

bu güzel hint takılarını isteyenlere temin edebilirim.(70-85 tl arası)

Back
X