Saç Rengi ve Saç Boyama hint kınası mı saç boyası mı daha iyi ?

doluunay

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
17
0
16
Afyon
mezuniyetim var saçlarımı boyamak istiyorum ama boya için cok zararlı hint kınası yap diyenler oldu hint kınası daha da zararlı ise :S

mezuniyetim var saçlarımı boyamak istiyorum ama boya için cok zararlı hint kınası yap diyenler oldu hint kınası daha da zararlı ise :S

Benım bıldıgım, kına zararlı degıl ayrıca besleyıcı ozellıgı var.Bunun dısında eger sac rengını sonrasında degıstırmek ıstersen kınalı sacın renk degısımı cok zor.Bırde hınt kınasında oyle renk secımınde pek yok zaten.

Son düzenleme:
Aman diyim bulaşma.. zaten 3-4 rengi var. siyah,kızıl,sarı ve kahve.. onların tonuda hiç hoş değil kötü duruyor. ben siyah yapmıştım o kınadan kurtulmak için saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. başka türlü kurtulamıyorsun.. saç rengini değiştirmek gibi bi lüksün olmuyor sonra malesef.. Saçlarını çok sık boyamadıktan sonra ve kaliteli boya kullandıktan sonra çokta zararlı değil bence.

hint kınası normal yeşil kına gibi değil, saça zarar verdiğini saçları sertleştirdiğini söyleyenler var. ve çıkacak renk süpriz oluyor, kötü olma ihtimali var ve kınanın geri dönüşü malesef çok zor

Son düzenleme:
şahsen saç boyası özellikle loreal casting serisi tavsiye ederim
boyadıktan sonra saçlarım pırıl pırıl oluyor renkleride çok harika

hangi renk yapmak istiyorsun ki?hint kınası genelde siyahı bulunuyor zaten saçı biraz sertleştiriyor ama boya gibi yıpratmıyor kömür siyah oluyor saçın sonrasında açık bir renge boyamak istersen rengi açmak çok çok zor oluyor kahverengisi de siyah oluyor diğer renkleri denemedim.

siyah düşünüyorum bide saçlarım uzun yakısıcağını söylüyo arkadaslarım ne yapsam bilemedim .s

yakışıp yakışmayacağına buradan bişey diyemeyiz de siyah ister boya olsun ister kına olsun çok istiyorsan ve uzun süre kullanacaksan yap.çünkü siyahtan başka renklere dönmek hem çok zor hem de çok yıpratıcı.hint kınasından dönmek iki kat zor.

Canım ben bundan 6 sene önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle hint kınasına boyadım saçımı. Saçlarım koyu kahverengiydi ama ben daha da siyah olsun istedim. Arkadaşım birkaç yıl akmadığını söylemişti o zamanlar. Ben de tam bir siyah tutkunu olduğum için sorun değil deyip boyadım. Başlarda saçlarım baya gürdü ve kınayla muhteşem oldular. Birkaç aydan sonra ise saçlarım tutam tutam dökülmeye başladı. Lütfen lütfen lütfen, ben yaptım siz yapmayın, hint kınasına bulaşmayın. Lanet bir şey. Çıkarmak için çok yol denedim, hacişakirler, papatya suları ama nafile. 1 yıl öncesine kadar onlarla yaşadım ve onlardan bir anda saçımı kısacık kestirerek kurtuldum. şu an kızılım, saç boyaları emin ol kınadan daha iyi.

Canım bende yaklaşık 2 ay önce hint kınası yaptım saçıma siyah saç tutkunu olduğum için gayet memnunum :) Benim saçlarım çok ince telli kına yakmadan önce sürekli uçlarından kırılıp dökülüyordu. Kına yaptıktan sonra saçlarımın dökülmesi azaldı ve saç tellerimi kalınlaştırdı. Rengi de çok parlak duruyo. Biçok kişi kötülemiş kınayı ama ben memnunum. Çünkü diğer renklere boyamıyorum saçımı sürekli siyah kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…