Saç Rengi ve Saç Boyama hint kınasının ustune boya nası olur???

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolunay.09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolunay.09

Ziyaretçi
yaklasık 2ay once hınt kınası yapılmıs sacın ustune boya tutar mı?? kına suan akmıs gıbı ama tam degıl.. tutmazsa nasıl akıtmak lazım kınayı?? beyaz sabun ıse yarar mı kı?? :uhm: yardımcı olursanız sevınırım,, yakında boyamamız lazım hınt kınasıda guzel olmuo:umursamaz:.. sımdıden tesekkurleryerimseniben

Saçın hangi ton hint kınasıyla boyanmış şuan siyah mı kızıl mı vs işte..Ve şuan boyamak istediğin en renk

annemın aslında,, asıl rengı kahve ama kına da kumral yapıoruz hep ama son kez sarısını denedık olmadı.. bıde sankı kına sadece beyazları boyuyo dıger yerler aynı =S

kınanın üstne boya imknsz... aksa ble tamamen akmazz ve rengarenk olur.. bnde syah hınt knası vardı kızıl yapmştm akan yerler tuttusyah kıZıl oldu:D: hatta açıcıyla braber syah kızıl turncu:D:D uzamasını bekle bnce

bızımkısı sıyah degıl ama,, fark eder mı?

hiç deneme bile saçlar yıpranıo kına üstüne boya yapınca bi de renkte bi deişklk olmuoo ben sarı kınaı denemştm amaa saç rengimii daha bi koulaştırdı:(

siyah hint kınasının üzerine boya tutmaz ama kızıl ve kahve hınt kınasının uzerıne tutuyo.kızıl hıntten kurtulmak ıçın kızıl tonlarında boyaya boya snr rengını deıştır ılk aşamada farklı bı renk yapma.kendimden biliorum 3 sene kına yaktım(kızıl).snr boyaya dondum ve gayette tutuyo:icecream:

canım malesef kına üstüne boya tutmaz,kına akmaz,orealle bile açmaz bi ark.ımdan biliorm açılmamıştı başka renged boyatamamıştı..bekliyceksin uzadıkça az az kestirip atıcaksın..sabun falan fayda etmez..

ben siyah hint kınası yakmıştım onu karbonatla akıttım sonra viyole siyah yaptım süper oldu valla biraz akınca oluyooo karbonat bir poşet koydum yarım şampuana yıkadım hep onla süper oluyoor aktı saçımmm suan viyole siyah memnunummmm ...a.s.

hint kınasının üstüne boya tutmaz canım yaa. benim de bi ara boyatmak istediğimde uçlarında kalmıştı kına belli bile olmuyor gibiydi ama kuaför boya tutmaz dedi diye o kınalı yerleri kestirmiştim.

Back
X