Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Hint Kıyafeti Giyenler, Satanlar, Nerden Alınır?

Allah'a havale ettim canım ( inşallah, âmin :30:) :27:

tatlim, takıların genellikle hafifleride olur, hem guzel ol kız, dayan bir kac saat, en azsindan resimlerde ve film çektirirseniz, guzel olur...:)
canim bende diyecekdim, geçici olanlarda var diye, onlarıda kulana bilirsin diye ama istemezsin sandim, bak sende biliyormuşsun:16:

:1: ufak tefeğim zaten o yüzden abartmak istemyrm takıyı kıyaffeti iyice kaybolurum:)))))))))))
evet geçici daha iyi de ama ertesi günde düğün var düğünde kötü durur muki kına:)

ay nereden nekadara aldı yada diktrdi canım peki :) kumaşu zor buluruz diyor terzim. birde yüzünü keserek resim koyabilirmisin altı kiloş etek gibi olması daha hOş :) merak ettim

pc de malesef resmi yok canım ama biz kiraladık hint elbisesini 250 tl ye.Hatta takılarını,tefini falan da verdi kiraladığımız bayan..

:21: kızlar peki bunlardan hangisi hoŞ? hemen hemen benzer ürünler... renk oarak kırmızı-sarı bordo-sarı mı olmalı? yoksa kırmızı-beyaz bordo-beyaz mı olmalı ?

Eklentiler

• $tam-takim-elbise-model-16.webp
    $tam-takim-elbise-model-16.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $tam-takim-elbise-model-25.webp
    $tam-takim-elbise-model-25.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $tam-takim-elbise-model-30.webp
    $tam-takim-elbise-model-30.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $tam-takim-elbise-model-37.webp
    $tam-takim-elbise-model-37.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $tek-kaftan-model-5.webp
    $tek-kaftan-model-5.webp
    12 KB · Görüntüleme: 68
  • $tek-kaftan-model-9.webp
    $tek-kaftan-model-9.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $tam-takim-elbise-model-3.webp
    $tam-takim-elbise-model-3.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 57
Hint elbisesinden vazmi geçdin canım?
bak burda ne gördüm, Hint ve turk karışımı,

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 70
ben giymiştim kınamda :) bursada fuar olmuştu hintlilerde gelmişti onlardan almıştım..takılarını filanda yine fuardan bulup almıştım..gelen davetlilerin hepsi kıyafetimi beğenmişlerdi..

Back
X