Hint yağı ve argan yağı

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
96
59
88
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık hamileyim inşallah. Fakat saçlarım çok fazla kurumaya ve kırılmaya başladı bende hint yağ ve argan yağı aldım saç diplerime sürüp bir saat kadar bekliyorum acaba bebeğime zararı olur mu bunun bilgili hanımlardan destekler rica ederim
Şimdiden teşekkürler

Yav ne zararı olacak. Boyasan bile denildiği gibi zararı yok, kaldı ki yağ.

Ben o yollardan geçtim :)

Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık hamileyim inşallah. Fakat saçlarım çok fazla kurumaya ve kırılmaya başladı bende hint yağ ve argan yağı aldım saç diplerime sürüp bir saat kadar bekliyorum acaba bebeğime zararı olur mu bunun bilgili hanımlardan destekler rica ederim
Şimdiden teşekkürler
Zararı olmaz . Ama şunu da belirteyim bu içsel bişey yani istediğiniz kadar yaglayin düzelecek bişey değil. Beslenmenize dikkat edin . Tabi saç bakiminkzi yine de yapın ama bir hafta yapmasaniz aynı. Siz o yağları gobeginize sürmeye başlayın ☺️

Bu ifadeyi kullanınca ":KK66:" laf soktum sananlar var hala. Neyse iyi uğraşmalar.

Zararı olmaz . Ama şunu da belirteyim bu içsel bişey yani istediğiniz kadar yaglayin düzelecek bişey değil. Beslenmenize dikkat edin . Tabi saç bakiminkzi yine de yapın ama bir hafta yapmasaniz aynı. Siz o yağları gobeginize sürmeye başlayın ☺
yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Göbeğim çıktığında yine bilgili hanımlardan destek alıp sürmeye başlayacağım.
Hoppa

Back
X