- Konu Sahibi gulbeseker
-
anlıyorum peki bu ilacı nezamana kadar kullanabilecek bıraktığınız zaman sıkıntılar yaşayacakmısınız ya bağımlılık yaparsa acaba ilaçla değilde kural koyarak mı denemek lazım birde ilacın kar ve zararlarını konuşmuşsunuz dr bunlar neler biraz anlatırmısınız...
sanki benim oğlumu anlatıyorsunuz aynı davranışlar bizimkiside ben 3.5 yaşında devlet hastanesine götürdüm çok hareketi ve acımasız yani hayvanlara zarar verebilen bir çocuktu risperdala başlattılar 6 ay kullandık ama ilaç korkusuna yaşı küçük olduğu için endişelerimden bıraktım dr da gitmedim 5 yaşında kalbinde ek atım olduğu tespit edildi ve kalp dr küçük yaşta pskyatri ilacı yapmıştır dedi şimdi senede 1 defa kalp dr gidiyoruz ve hala devam ediyor yüzmeye bile yeni tavsiye etti profosyonel olmamak kaydıyla.eğer okulda dikkatle ilgili problem yaşarsak çok şikayet alırsak 2.sınıfa giderkan çok küçük dozda başlarsınız dedi bende şimdi takipteyim bakalım eğer dikkatiyle ilgili yani şu yazılılardaki harf yanlış yazımları,yarısını yazmama ve ders yapmaktan çabuk sıkılma özellikle bakmadan ezbere yazdırmada yani kafa yorması gereken zamanlarda bunu yapıyor böyle devam ederse bende düşüncem artık ilaca başlamayı çok korkularım var ama onun geleceği söz konusu soruyorum oğluma neden aklından yazarken yanlış yapıyosun diye aklımda tutamıyorum diyor belkide dikkat dağınıklığından ileri gelebilir.yakın zamanda öğretmeniyle konuşmayı düşünüyorum bakalım neler diyecek ama eğer ilaca başlarsam öğretmene söylemicem..Şu kalp dr gideyim eko çekilsin ilaçla ilgili konuşcam bakalım vercekmi..
İnşallah öyle olur,paylaşırım tabiki...ozamanlar çok küçüktü hareketliliği biraz daha iyi oldu ama gece çocuk çığlıklarla bağırmaya başlamıştı zaten korkuyodum bende hemen kestim ilacı,
bu arada şuanda facede bir sayfa buldum onu okuyorum
arama butonuna Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu yaşayanlar ve aileleri yazın orda ilaç kullananlarla ilgili paylaşımları okuyun isterseniz..
Ne diyim allah yardımcımız olsun ilerki günlerde yaşadıklarınızı burdan paylaşırsanız memnun olurum umarım çok güzel şeyler yaşarsınız ve bir an önce atlatırsınız..
Talya06 hani az önce sana faceden bir siteden bahsetmiştim ya o sitede Burak Ayva adlı öğrencinin ilaçla ilgili yaşadığı şeyleri muhakkak oku derim ben çok etkilendim..
Arkadaşlar buradan gittiğiniz tavsiye ettiğiniz ya da etmediğiniz psikologları da fiyatları ile paylaşırmısınız?
gitmeyi düşündüğüm psik fiyatı 285 olunca vazgeçmek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?