- 20 Aralık 2011
- 203
- 10
- 118
- Konu Sahibi leoparaskina
-
Hiç basina agri girmesin ben herkesin yerine yeteri kadar agladim ve ağrı cektim panik atak bile gecirdim gece dörtte bebegimi gormeliyim diye acile gittik ama sonra Allah yuregime bi su serptti inşallah korktuklarimizdan emin eyler rabbim bol bol dua et lutfen uzulme esinle kenetlen dua edicem sizin icin sende bizi eksik etme gelismelerden haberdar etmaral26 .!.:Cok sagol canimesrablnt boyle guzel gelismeler duymaya cok ihtiyacim vardi.İnsallah bizimkide kaybolur zamanla.insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.bizimde bagirsaktaki parlaklik disinda bi bulgumuz yok.ayrintili ultrasonu yapan doktor perintologdu.tek basina bi anlam ifade etmedigini takipte kalalim dedi.ama dunden beri basima agrilar girdi.Rabbim yardimcimiz olsun insallah.cevapladigin icin tekrar cok tesekkurler canim.
Ay canim Allah razi olsun,aminnnnn insallah.Hayirlisiyla atlatiriz insallah su surecide bebislerimize sag salim kavusuruz.Kendi doktoruma gittim dun aksam bayagi konustu moral verdi bana sagolsun.icim biraz daha rahat artik.Dua edip Rabbime siginmaktan baska bisey gelmiyor elimizden.Doktordan sonra gidip ogluma bi kac parca bisey alip kendimi mutlu etmeye calistim,insallah giydirecegim gunleri de gosterir Rabbim.Sende dualarimdasin bebisinde canim.gelisme olursa sende beni haberdar et insallah.[/QUOTE]Hiç basina agri girmesin ben herkesin yerine yeteri kadar agladim ve ağrı cektim panik atak bile gecirdim gece dörtte bebegimi gormeliyim diye acile gittik ama sonra Allah yuregime bi su serptti inşallah korktuklarimizdan emin eyler rabbim bol bol dua et lutfen uzulme esinle kenetlen dua edicem sizin icin sende bizi eksik etme gelismelerden haberdar et
Ay canim Allah razi olsun,aminnnnn insallah.Hayirlisiyla atlatiriz insallah su surecide bebislerimize sag salim kavusuruz.Kendi doktoruma gittim dun aksam bayagi konustu moral verdi bana sagolsun.icim biraz daha rahat artik.Dua edip Rabbime siginmaktan baska bisey gelmiyor elimizden.Doktordan sonra gidip ogluma bi kac parca bisey alip kendimi mutlu etmeye calistim,insallah giydirecegim gunleri de gosterir Rabbim.Sende dualarimdasin bebisinde canim.gelisme olursa sende beni haberdar et insallah.[/QUOTE]Hiç basina agri girmesin ben herkesin yerine yeteri kadar agladim ve ağrı cektim panik atak bile gecirdim gece dörtte bebegimi gormeliyim diye acile gittik ama sonra Allah yuregime bi su serptti inşallah korktuklarimizdan emin eyler rabbim bol bol dua et lutfen uzulme esinle kenetlen dua edicem sizin icin sende bizi eksik etme gelismelerden haberdar et
Merhaba ben çarşamba günü doguma gircem canim senin beyazlik ne durumda merak ettim bizim icin dua et okurmu[/QUOTE]Ay canim Allah razi olsun,aminnnnn insallah.Hayirlisiyla atlatiriz insallah su surecide bebislerimize sag salim kavusuruz.Kendi doktoruma gittim dun aksam bayagi konustu moral verdi bana sagolsun.icim biraz daha rahat artik.Dua edip Rabbime siginmaktan baska bisey gelmiyor elimizden.Doktordan sonra gidip ogluma bi kac parca bisey alip kendimi mutlu etmeye calistim,insallah giydirecegim gunleri de gosterir Rabbim.Sende dualarimdasin bebisinde canim.gelisme olursa sende beni haberdar et insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?