• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipertiroid doğumdan sonra yardım))

yoncask__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
9
0
1
26
Doğumdan sonra hipertiroid ?

Delircem resmen yardım!! Hızlı kalp atışı tansıyon sinirlikik uykusuzluk.. 7 ay önce doğum yaptım. Bu haldeyim doktor belki geçer diye ilaca başlamak istemiyor çok yıprandım. Piskolojikmen ve 7 aylık bebeğe tek başıma bakıyorum… benim durumumu yaşayan var mı ?

Doğumdan sonra hipertiroid ?

Delircem resmen yardım!! Hızlı kalp atışı tansıyon sinirlikik uykusuzluk.. 7 ay önce doğum yaptım. Bu haldeyim doktor belki geçer diye ilaca başlamak istemiyor çok yıprandım. Piskolojikmen ve 7 aylık bebeğe tek başıma bakıyorum… benim durumumu yaşayan var mı ?
Hipertiroid hamilelikte yada doğumdan sonra stresten yada vitamin eksikliğinden çıkabiliyor Malesef ki fakat doktorunuzun kendi kendine geçer diyip ilaç vermemesi çok saçma.
Çünkü kontrol altına alınmaz ve daha stresli bi yaşam sürdürürseniz hipertiroid graves yani zehirli hipertiroide çevirebilir.
İyi bi endokrin doktoruna gitmenizi tavsiye ederim aksi takdir de o belirtiler kendi kendine geçmiyor.

Back