Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnm oncelikle gecmis olsun ve ne guzel ki bebegini kucagina saglikla almissin, ben de senin yasadigin durumlarin hipertiroid hastasi hamileler icin yasanabilecek riskler oldugunu okumusdum , dusuk ve ya erken dogum ihtimalini yani.
çok deçmiş olsun canım zaten tiroit rahatsızlığı olanlar hemen bebek sahibi olamıyolar inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bebişini kucağına alırsın
meraba kızlar ben de haşimato troidit var hiç problem yaşamadım yarın da doğumum var:18:hipertroidt değişik sanırım ama inşallah sizde de sorun olmaz
meraba kızlar ben de haşimato troidit var hiç problem yaşamadım yarın da doğumum var:18:hipertroidt değişik sanırım ama inşallah sizde de sorun olmaz
arkadaşlar, bende hamilelik testleri sırasında öğrendim hipertroid olduğumu ki ilaçlarımı ancak 8-9. haftada kullanmaya başladım, ilaçları kullanmak için geç mi kaldım ben????????????![]()
arkadaşlar, bende hamilelik testleri sırasında öğrendim hipertroid olduğumu ki ilaçlarımı ancak 8-9. haftada kullanmaya başladım, ilaçları kullanmak için geç mi kaldım ben????????????![]()
merhaba kızlar bende haşimato var ve doğum yaptım 1 hafta önce.spinal istedim doktor olmaz troidi var genel anesteziyi verin dedişak diye bayılttılar beni.neyse işte bilginiz olsun diye yazdım.çok yakmayın kafanıza ama ilaçlarınızı aksatmayın bebek için öenmli
Bnde hipertroidi yim36 haftalik olduk. Cok cabuk hamile kaldm. Iki ay gbi kisa surede. Bu hastalık 5yildir vardi bnde. Endokrin doktoru tedavi onermedi.kadin dogum doktoru tedavi olman gerek dedi. Hamile iken. Öyle böyle bu zmana erken dogum riski ve kanamam olmasina ragmen ilacsiz geldik.. simdi ise normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Sürekli kalp carpintisi var. Ishal var (9aylik hamilelerin genelde kabızlık cekmesi gerekirken ) kilo alamadim. Ama sukur ki bebek normal kiloda. Sezeryan olamaz misim. Anestezi almam tehlikeli olurmuş. Normal doğum da da kalp krizi riskinden korktum. Nette cok kötü senaryolar yazılmış hipertroidi olup normal dogum yapmak isteyenler e ..hic yok mu hiper olup dogum yapacak olanlarr????
bende 30 haftalim bakalimBnde hipertroidi yim36 haftalik olduk. Cok cabuk hamile kaldm. Iki ay gbi kisa surede. Bu hastalık 5yildir vardi bnde. Endokrin doktoru tedavi onermedi.kadin dogum doktoru tedavi olman gerek dedi. Hamile iken. Öyle böyle bu zmana erken dogum riski ve kanamam olmasina ragmen ilacsiz geldik.. simdi ise normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Sürekli kalp carpintisi var. Ishal var (9aylik hamilelerin genelde kabızlık cekmesi gerekirken ) kilo alamadim. Ama sukur ki bebek normal kiloda. Sezeryan olamaz misim. Anestezi almam tehlikeli olurmuş. Normal doğum da da kalp krizi riskinden korktum. Nette cok kötü senaryolar yazılmış hipertroidi olup normal dogum yapmak isteyenler e ..hic yok mu hiper olup dogum yapacak olanlarr????
merhaba bende 4 haftalık hamileyim dün öğrendim. hipertiroid hastasıyken hamile kaldım ilaç kullanmamak tehlikeli diyorlar cocuga acil cevap yazar mısın son durumun nasıl?gecmis olsn canim..dogum yaptinmi hayatim.durumlar nasil.bendede hiper var hic ilac0kullanmadim ya.ve felaket isalim.erken dogum riskimde var.sen naptim durumun nasil bebis geldimi dunynaiza:)
merhaba bende 4 haftalık hamileyim dün öğrendim. hipertiroid hastasıyken hamile kaldım ilaç kullanmamak tehlikeli diyorlar cocuga acil cevap yazar mısın son durumun nasıl?
ben ilaç kullanıyorum sen neden kullanmadın? cocukta zeka geriliği diyorlardoğru mu:?