- Konu Sahibi papilloamour
-
canımm ben haşimatoyum yani tiroid çalışmıyor ve hap içiyorum ömür boyuda içicem ve şuan 15 haftalık hamileyim sakın kafana takma bu durumdan olmayacak diye.. ilaçlarını düzgün kullan, hatta ben ilk ayımda tsh değerim 0,07 idi kullandığım ilaçlar fazla gelmiş dr düşük olan değer bebeğe zarar vermez yüksek olan verir demişti hap mg düşürdük çok şükür şuan 1,44 lerde. alahın izniyle olur bebeğin... değerlerin normal olduktan sonra asla gebeliğe engel değil...
bendede triod hastasıyım nodülleirmde var.
00.1ken 6 ya çıktığıda oldu ama şuan değişio ortalarda seyredio benimde doktorum çıksada düşsede eux.. ilacına devam eetirio.ben 4yıl sonra kendiliğimden gebe kaldım ama malesef 2.5aylıkken kalp atışları durdu.
bu ilaçları kullanırken korunmana gerek yok gebe kalırsan inşş yine aynı ilaçlara devam edeceksin çünkü
bende ilk öğrendiğimdee 00.1di.bi kaç böyle devam etti sonra 6 çıktı sonra 4 3 2 şimdide 3 le 0 arası gidip gelio.bu ay 0.97 çıktı eyx devam et dedi.ama ben içmiyrmm.
ilk öğrendiğimde benimki 00.1di.3ay 00da kaldı.sonra birden 5.97 e çıktı sonra 4 e sonra 3 e düştü 4 aydırda 3le 0 arasında gidip gelio.bu ay 0.97 çıktı doktorum eux a devam et dedi ama ben kullanmıyrmm zaten düşük
biraz daha yükselmesi için mi içmiyorsun? benim kadın doğumcumda gebelik için tsh ın 1 ile 2 arasında olmasını isteriz demişti. ama hiç göremedik o değerleri
ayrıca yükselmesi için doktor ilaçmı verdi sizee ..bakın benim bundanda haberim yok
maonya, ay evet canım ben karıştırdım sanırım konuşurken. benim 5 iken düşürmek için eutrox verdi dediğin gibi. 3 ay kullandım bir baktıkki 0,001 lere düşmüş. 1.5 ay bekledik ilaçsız hiç yükselmedi. öyle olunca yükseltmek için propcil verdi. onunla biraz yükseldi
nevy, senin değerin kaç canım?
anladım baksana canım ibrahim saraçoğlunun incir kürürnü denedinmi çok mucizevi bişiymiş birsürü doktora gidipte sonuç alamayıp da bu kürür yapanlar hamile olmuşlar bi siteye gir incele istersen bende yapmayı düşünürum:) umut ...
evet canım verdi. propcil adlı ilacı verdi. hipertiroidi içinmiş. önce 1.5 ay kontrol etti. Bakti ki düzelmiyor hala 0.001 lerde takılıyor, o ilacı başlattı...
pazartesi yaptırmıştım 1.7 reglime şuanda bir hafta var yani regl öncesi iki hafta önceki sonuçç bilemiorum halada yaptırmadım
biliyorum canım, duydum hiç demedim ama inciri çok tüketiyorum. hergün 6-7 tane yiyorum. bir de doktor takibindeyim ya, ona sormadan birşey yapmıyorum artık. göbekten iğneler yiyorum bir güzel gelişsin yumurtalar diyedediğin gibi umut. sen bal çörek otu tarçın denedin mi? o da çok faydalıymış...
yok hiç denemedin bugüne kadar hiç bişii yapmadımm
sen zaten inşallah hamişsingerek kalmıcak umarım bunlara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?