Hipertroidi ve hashimato su olup ilac kullanmadan hamile kalan varmı

ela3089

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
40
6
286
Selamm kızlarrr hipertroidi olup hic ilacsiz hamile Kalan varmı gebeliğe engel miiii

Trioidlerim degerlerim yüksekti gebe kalmama engel oldugunu söylediler degerleri 2nin altında tutmaya çalışıcaz ddiler ilacımın dozunu 25 lik kullanırken 50lik çıkardılar ve degerlerim düştü şimdi bünyemin bu degere alışıp hormonlarımın düzelmesini bekliyoruz ama virüsten dolayı tekrar gidemedim trioid için ama hala aynı ilacı içiorum inşallah hamile kalmayı dört gözle bekliyorum rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın

Bende 25 mg kullanıyordum suan 8 hftalık hamıleyım tshım 5,5 bu yuzden ılacımı 50 mg cıkardı doktorum

Allah sagsalim kucagniza almayi nasip etsin kizlar bende 8ay bitti belkide 7 deniyorum olmuyor stres de oldum endokrin doktoruma gitmistim gebelik dusundugumde bana ilac baslamadi gerek olmadigini simdilik soyledi hamile kal oyle gel ts lerine bakalim dedi engel degil tsh degerin zaten dusuk dedi ama hala kalamadim surekli agliyorum neden diye kadin dogum hicbirsikinti yok dedi bilmiorm =( gunu gunune adet olan biriyim yasimda 29 allah bana nasip etmiyor mu diyorum acaba

Benim 9du ilacla 4e dustu sonra 2.4 ve hamile kaldm suan 6.13 yine yukselms ilaca mahkumuz sanirim

Canım sıkma canını benımde 6. Ay da oldu hatta oncesınde kımyasal gebelık oldu kafayı takmadım olacagı zaman olur dedım bosverdom kafayı takınca ınan olmuyor stres en buyuk dusmanımız

Virus de cikti ne endokrinciye gidebiliyoruz ne bise aslinda tam hamile Kalma zamani ișede gitmiyoruz allah nasip etse hediye bana cok yogun isim var ise baslayinca zaten gun asiri iliski diolar ama uygulayamiyoruz ki hazir simdi uyabilioruz =(

Selamm kızlarrr hipertroidi olup hic ilacsiz hamile Kalan varmı gebeliğe engel miiii

Tiroit sorunları yumurtlamayı bozduğu için ilaçsız hamile kalmak çok zor. Uygun dozda verilen tiroit ilacı ile hormonlar düzene girdikten sonra hamile kalma olasılığı daha da yükseliyor.
Aynı zamanda gebelik süresince de tiroit hormonlarının dengede olması çok önemli çünkü hem gebeliğin düşükle sonuçlanmaması hem de bebeğin zeka gelişimi için ilaç kullanımı elzem bir durum.

bana neden doktor ilaç vermedi ki ozaman adam hamile kal öyle gel dedi bakalım yani hamile kalamazsın ilaç içmen lazım flan demedi bu değerlere : (

Merhabalar haşimato hastasıyım gebelik istediğimde ilacımın dozunu düzenleyip hamile kaldım ekstra birşey yapmadan düzenli için değeriniz 2,5 altı olunca birde bebek gelmek isteyince kimse tutamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…