ilgincmis yani tavana kadar kaldirsak sonra korkup biraksak tavandan assagimi dusecek yani:26::44:
ilgincmis yani tavana kadar kaldirsak sonra korkup biraksak tavandan assagimi dusecek yani:26::44:
evet canım düşüyor. biz çok yapıyorduk elinin uzanabildiği kadar kaldırıyorsun sonra yawaşça ağırlaşmaya başlıyor hemen arkadaşını yerine koyman lazım. insan oğlunun ne yetenekleri var böyle ya:44:
aman aman ben almiyim yani yaptik diyelim korkup biraksak tavandaki dusup bir yerini kirsa mazALLAH sizdekide iyi cesaretmis
Biz bunu çocukken arkadaşlarımıza yapardık yere yatırıp ama hıc dusmuyordu ztn dızlerımıze kadar havalandıgını hatırlıyorum gerısı yok :2::2:
ay heyecanlandim esim gelince onada anlatiyim bi meraklidir boyle seylere biz 2 kisiyiz adam akilli 3 kisi daha lazim
ay benim sevgilimde çok ürker böyle şeylerden. Benim 6. hissim aşırı kuvvetlidir benden çok korkar kendisi o yüzden
Ah buldum psişik algıları kuvvetli hatun bırgun astral seyehatte buluşmayı deneyelımmı senınle
ay aman yok az önce onla iligli bir film izledim korktum vallaa..... hayatımda 1 kez astral seyahate çıktım bilinçsizce çok kortum anında uyandım zaten
Allah seni ya neden uyandın kı bekleseydın ya bıraz =)
bi videosu filan yokmu ya bu ucmanin bitane buldumda cocugu kucaklayip kaldiriyorlar ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?