Hipo hastasiyim

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.921
En iyi cevaplar
1
5.180
198
Merhaba arkadaslar ablalar , daha.öncede yazmistim hipotiroidizim hastasiyim ilac her sabah aliyorum şubatta 8 ay sonra adet oldum sevinmistim cünkü adetimi cok kötü etkiledi ve suan yine olmiyorum yani marttada olmadim simdi 14.04.21 nisandayiz ne yapcam bilmiyorum yine asiri uykusuzlugum var ilk dönemler ilaci alirken durmustu asiri kiloda aldim veremiyorum halime cok üzülüyorum hep agliyorum gizli gizli cocukda istiyorum 24 yasindayim yani bu yasta böyle olmama cok üzgünüm ablalarim lütfen tecrübeleriniz bana yazin bana motive olun ne yapacm bilmiyorum mayista randevum var jinekologda..

Merhaba arkadaslar ablalar , daha.öncede yazmistim hipotiroidizim hastasiyim ilac her sabah aliyorum şubatta 8 ay sonra adet oldum sevinmistim cünkü adetimi cok kötü etkiledi ve suan yine olmiyorum yani marttada olmadim simdi 14.04.21 nisandayiz ne yapcam bilmiyorum yine asiri uykusuzlugum var ilk dönemler ilaci alirken durmustu asiri kiloda aldim veremiyorum halime cok üzülüyorum hep agliyorum gizli gizli cocukda istiyorum 24 yasindayim yani bu yasta böyle olmama cok üzgünüm ablalarim lütfen tecrübeleriniz bana yazin bana motive olun ne yapacm bilmiyorum mayista randevum var jinekologda..
Bende hipo hastasiyim ne yaptınız gittinizmi doktora

Bende hipo hastasiyim ne yaptınız gittinizmi doktora
Evet gittim bugün ilacimdan yazdi tekrar L-thyroxin 25 mg herzamankinden rahim ultrason yapti yumurtaliklarda sorun yok dedi ama yinede adet görmüyorum 🤷‍♀️ ve asiri kilo aldim veremiyorumda

Merhaba bende tiroid hastasıyım. İlaçlarını düzenli kullandıktan sonra hormonsal olarak sağlıklı bir bünyeden hiç bir farkımız kalmıyor. Ben çok küçük yaşta hasta olduğumu öğrenmiştim ilacım da ömürlük. Geçmiş olsun

Back
X