- 5 Temmuz 2010
- 3.275
- 1.064
- 698
Ankara’da yaptırdım canım memorıalde. Ben orda yaşamıyorum. 11. Haftada kontrol gibi gideceğim. İlaçları ayarlasın diye. Ama hemşire 12.haftada kesiyoruz ilaçları genelde demişti. Bakalım ne diyeceklerBu arada pruloton kullan dedım ama doktora sormadan kullanma. Tup mu yaptırdın. Nerede yasıyosun. Doktorun kım
Kac haftalık hamilesinAnkara’da yaptırdım canım memorıalde. Ben orda yaşamıyorum. 11. Haftada kontrol gibi gideceğim. İlaçları ayarlasın diye. Ama hemşire 12.haftada kesiyoruz ilaçları genelde demişti. Bakalım ne diyecekler
Daha çok yeni canım. 8. HafatadayımKac haftalık hamilesin
Evet cok yenı. allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsınDaha çok yeni canım. 8. Hafatadayım
Amin inşallahEvet cok yenı. allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsın
Canım gebeliğin 10 . Haftasında misin maşallah cabuk gectiAmin inşallah
Hadi rabbim bi avazda kurtarsınKızlar pazattesi dogum 36+0 da.
ben hep merional kullandım. çogu arkadasımda onu kullanıyor. hem fsh hemde lh içerdiği iöin daha etkili. raporunu cıkarttım ve katkı payı bıle odemeden ucretsız aldım. sadece 75 lık alırsam fark çıkıyo. 150 likte fark cıkmıyor
Suan kutu başına 15 tl verıyosun. Bundan 5-6 ay önce tamamen ücretsizdi. Endokrıne gidiyorsun. Hipo hastasıyım diyip teshısını gösteriyorsun. Her doktor cıkarmıyor. Universite hastahanelerinde cıkartabılırsın. Özelden rapor örneğini atayım sanaCanım raporun süresi ne kadar? Ben de hipoluyum rapor işini ilk defa senden öğrendim. Şuana kadar aşılamam raporlu diye merioal 150 ti 44 TL’ye aldım tanesini. Ama ben bir şey yapmadım özel hastane dedi ilaçlar raporlu alıyorsun diye. Baktım sen ücretsiz diyorsun
Tamam canım çok teşekkür ediyorum ben de Üniversite hastanesinden randevu alacağım dediğini yapacağım. İnşallah bana da verirler. 15 tl çok iyi. sen hangi ilacı 15 tlye aldın merional 150?Suan kutu başına 15 tl verıyosun. Bundan 5-6 ay önce tamamen ücretsizdi. Endokrıne gidiyorsun. Hipo hastasıyım diyip teshısını gösteriyorsun. Her doktor cıkarmıyor. Universite hastahanelerinde cıkartabılırsın. Özelden rapor örneğini atayım sana
Benım tedavi görüp hamile kaldıgım zaman yanı 10 ay öncesine kadar ücretsizdi tamamen. Ben ücretsiz aldım ama simdi 15 tl fark kutu basına fark veriliyor merional 150 liği alıyorum canım.Tamam canım çok teşekkür ediyorum ben de Üniversite hastanesinden randevu alacağım dediğini yapacağım. İnşallah bana da verirler. 15 tl çok iyi. sen hangi ilacı 15 tlye aldın merional 150?
Çok teşekkür ediyorum canım. Güzel bir Bilgi paylaştın hepimiz içinBenım tedavi görüp hamile kaldıgım zaman yanı 10 ay öncesine kadar ücretsizdi tamamen. Ben ücretsiz aldım ama simdi 15 tl fark kutu basına fark veriliyor merional 150 liği alıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?