Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Ben ılk 13 hafta hergun progestan 50 mg ampül vuruldum ve haftada 1 pruloton kullandım. Prulotona hala devam ediyorum. İlk 3 ay dusuk onleyıcı sonrada erken dogumu engellıyor. Bana estrofemı 12. Haftadan sonra bırak dedı. Folık asitte aynı sekılde.
Bana kan sulandırıcı kullanıyorum dıye ıkı perinatolog kızdı ama benım 3 genım heterozigot ve bır bebegı 2. Ayda kan pıhtısından kaybettık. Genetık test yaptırmıstık ona kromozomda sıkıntı cıkmadı.neden kan akısı sağlanamaması kı ben pıhtılasma oldugunu bıldıgım halde ve doktora soylememe ragmen homozigt değilsin heterozıgotsun gerek yok kullanmana dedi. O yuzden sımdj kım ne derse desın oksopar, progestan 200 luk 2 tane vajınadan ve pruloton haftada bır asla bırakmıyorum. Sende ıkızsın. Haftada bır pruloton dusuk rıskıni ve erken dogumu onler. Yalnız estrofem cok alıyosun sankı fazlası pıhtı attırabılıyor.rahım ınce ok onun ıcın kullanıyosun ama ben gunde ıkı kulllandım sabah 1 aksam bır.
Rahım kalınlıgın kaç senın

Bu arada pruloton kullan dedım ama doktora sormadan kullanma. Tup mu yaptırdın. Nerede yasıyosun. Doktorun kım

Bu arada pruloton kullan dedım ama doktora sormadan kullanma. Tup mu yaptırdın. Nerede yasıyosun. Doktorun kım
Ankara’da yaptırdım canım memorıalde. Ben orda yaşamıyorum. 11. Haftada kontrol gibi gideceğim. İlaçları ayarlasın diye. Ama hemşire 12.haftada kesiyoruz ilaçları genelde demişti. Bakalım ne diyecekler

Canım raporun süresi ne kadar? Ben de hipoluyum rapor işini ilk defa senden öğrendim. Şuana kadar aşılamam raporlu diye merioal 150 ti 44 TL’ye aldım tanesini. Ama ben bir şey yapmadım özel hastane dedi ilaçlar raporlu alıyorsun diye. Baktım sen ücretsiz diyorsun

Suan kutu başına 15 tl verıyosun. Bundan 5-6 ay önce tamamen ücretsizdi. Endokrıne gidiyorsun. Hipo hastasıyım diyip teshısını gösteriyorsun. Her doktor cıkarmıyor. Universite hastahanelerinde cıkartabılırsın. Özelden rapor örneğini atayım sana

Tamam canım çok teşekkür ediyorum ben de Üniversite hastanesinden randevu alacağım dediğini yapacağım. İnşallah bana da verirler. 15 tl çok iyi. sen hangi ilacı 15 tlye aldın merional 150?

Tamam canım çok teşekkür ediyorum ben de Üniversite hastanesinden randevu alacağım dediğini yapacağım. İnşallah bana da verirler. 15 tl çok iyi. sen hangi ilacı 15 tlye aldın merional 150?
Benım tedavi görüp hamile kaldıgım zaman yanı 10 ay öncesine kadar ücretsizdi tamamen. Ben ücretsiz aldım ama simdi 15 tl fark kutu basına fark veriliyor merional 150 liği alıyorum canım.

Benım tedavi görüp hamile kaldıgım zaman yanı 10 ay öncesine kadar ücretsizdi tamamen. Ben ücretsiz aldım ama simdi 15 tl fark kutu basına fark veriliyor merional 150 liği alıyorum canım.
Çok teşekkür ediyorum canım. Güzel bir Bilgi paylaştın hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…