Hipo hipo hastası ve ılacsız asla regli olamayanlar

canım bugün test yaptım beta. hcg sonuc 277.14 çok mutluyummm Allah sanada nasip etsin....:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yaaa bu muhteşem bi haber nasıl mutlu oldum anlatamam.. gözünaydın canım :) çok şükür ya çok sevindim... Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.... Süper bir haber ya . Maşallahhh :)

:naza
Yaaa bu muhteşem bi haber nasıl mutlu oldum anlatamam.. gözünaydın canım :) çok şükür ya çok sevindim... Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.... Süper bir haber ya . Maşallahhh :)

:nazar::nazar:canım benim çok sagol 7 martta haberini bekliyorum :emir_bebek:

Malesef olmadı ... normalde yarın test günümdü ama ben dün akşam adet oldum :(

tabi doktor yinede kan ver dedi yinede verdim kanı sonuç belli olsada ... rahim filmim yoktu perşembe günü rahim filmi çektircem... sonra yeni bir tedavi daha başlayacak benim için bu sefer aşılama değil tüp bebek istiyorum ama bakalım.. hayırlısı herşeyin..

Malesef olmadı ... normalde yarın test günümdü ama ben dün akşam adet oldum :(

tabi doktor yinede kan ver dedi yinede verdim kanı sonuç belli olsada ... rahim filmim yoktu perşembe günü rahim filmi çektircem... sonra yeni bir tedavi daha başlayacak benim için bu sefer aşılama değil tüp bebek istiyorum ama bakalım.. hayırlısı herşeyin..[/

yeni gördüm canım çok üzüldüm ama ne olur umudunu yetirme bak bu benim 4.düncü denememde tuttu Allah büyüktür.....
ve ben Hipo hipo diyorum kendime doktorum dün hayır sen hipo hipo değilsin baştan beri öyle diyordu zaten ben pos muşum erken menepoz erken haşlanma doktorum çok iyi ve çok bilgili ......
keşke burda olsaydın ve ona gitseydin canım öpt

Kendisine hipo hipo teşhisi konan, yada bundan şüphelenilen,ilaçsiz kesinlikle adet göremeyenler yazsin lütfen ...
Bilgi kirliliği olmasin. Diger konu basliklarini inceledim. Konular dallanip budaklanmis amacindan sapmis. Ayni dertten muzdarip olanlar bu baslik altinda toplanirsak bilgi birimleri olanlarimiz varsa doğru şekliyle paylaşabilelim istedim... ;)

tatlım bende 12 yaşımdan bu yana ilaçsız regl olmuyorum aslaaa..

ama onlarca doktora gittim prof dahil,bana hipo hipo demediler.

acaba bu hastalığın farklı bir durumu olabilirmi?

sevgiler.

merabalar bende sizdenim.17 yaşıma kadar hasta olmadım gögsüm çıkmadı. çevremdek bütün arkadaşlarım karnım ağrıyor uff hasta oldum söylemlerine karşılık bende hiç bi gelişme yok.üstüne üstlük hala çocuktum. annem de olursun bende geç oldum deyince epey yaş almış oldum doktora gittiğimde.. neyse bu hikaye kısmı :) gülelim ya ağlamalıyım .biliyorum sevgili hipolular sizlerde ben gib doktotra gitmek istemediniz ağladınız içinize attınız.. velhasılı 17 yaşımda gittim yumurtalık yok rahim yok hiçbişe gremiyom deyip çukurova üni balcalı araştırmaya sevkedildim.allahım ne zor günler.. tetkikler tetkikler.. :( kullandığım ilk hapla kanamam gelmedi.ikinci kullandığım yasminle bende artık buluğa ermiş oldum.. doktorumun düzenli iki yıl kullanırsan seninde çocugun olacak dedi :) ne güzel dimi.. ama gel görelim ki o iki yıl hiç iyi geçmedi.galiba ben imtihanımı kaybettim sevgili hipolular nefsime yenildim.. bıraktım kullandım bıraktım kullandım..düzenli kullanmadım.onun haricinde bi çok doktoarada gittim.kimi olur kimi olmazdedi.. vve şua yaşım 24 4 yıldan beri ne doktoara gittim nede ilaç kullandım. bir buçuk yıllık evliyim. eşiimin zoruyla dün bi odktora gittim.. sonuç mu yumurta taşıyııcılığı ile anne olabilirsin dedi. doğustan gelen bişe değişmezmiş. velhasılı kelam sevgili hipolular bu hastalığın başında olanlar ilacınızı kullanın pes etmeyin. etmeyelim. VEREN DE ALLAH ALAN da ALLAH. cesaretimi toplayıp tekrardan doktora gidcem sonuç ne olursa olsun.doğuştan kısır olsam bile anne olamaycak olsam bile. kendinizeii bakın.haplarınızı düzenli olun.selametle

Kendisine hipo hipo teşhisi konan, yada bundan şüphelenilen,ilaçsiz kesinlikle adet göremeyenler yazsin lütfen ...
Bilgi kirliliği olmasin. Diger konu basliklarini inceledim. Konular dallanip budaklanmis amacindan sapmis. Ayni dertten muzdarip olanlar bu baslik altinda toplanirsak bilgi birimleri olanlarimiz varsa doğru şekliyle paylaşabilelim istedim... ;)

merhaba kızlar , bende de primer amenore olduğu söylendi ama hayatım boyunca treseguens kullanmadan adet olmadım :( 4 yılllık evliyim bir kere tüpbebek denedik oda olmadı :(

merabalar bende sizdenim.17 yaşıma kadar hasta olmadım gögsüm çıkmadı. çevremdek bütün arkadaşlarım karnım ağrıyor uff hasta oldum söylemlerine karşılık bende hiç bi gelişme yok.üstüne üstlük hala çocuktum. annem de olursun bende geç oldum deyince epey yaş almış oldum doktora gittiğimde.. neyse bu hikaye kısmı :) gülelim ya ağlamalıyım .biliyorum sevgili hipolular sizlerde ben gib doktotra gitmek istemediniz ağladınız içinize attınız.. velhasılı 17 yaşımda gittim yumurtalık yok rahim yok hiçbişe gremiyom deyip çukurova üni balcalı araştırmaya sevkedildim.allahım ne zor günler.. tetkikler tetkikler.. :( kullandığım ilk hapla kanamam gelmedi.ikinci kullandığım yasminle bende artık buluğa ermiş oldum.. doktorumun düzenli iki yıl kullanırsan seninde çocugun olacak dedi :) ne güzel dimi.. ama gel görelim ki o iki yıl hiç iyi geçmedi.galiba ben imtihanımı kaybettim sevgili hipolular nefsime yenildim.. bıraktım kullandım bıraktım kullandım..düzenli kullanmadım.onun haricinde bi çok doktoarada gittim.kimi olur kimi olmazdedi.. vve şua yaşım 24 4 yıldan beri ne doktoara gittim nede ilaç kullandım. bir buçuk yıllık evliyim. eşiimin zoruyla dün bi odktora gittim.. sonuç mu yumurta taşıyııcılığı ile anne olabilirsin dedi. doğustan gelen bişe değişmezmiş. velhasılı kelam sevgili hipolular bu hastalığın başında olanlar ilacınızı kullanın pes etmeyin. etmeyelim. VEREN DE ALLAH ALAN da ALLAH. cesaretimi toplayıp tekrardan doktora gidcem sonuç ne olursa olsun.doğuştan kısır olsam bile anne olamaycak olsam bile. kendinizeii bakın.haplarınızı düzenli olun.selametle

canım yaa çok iyi anlıyorum ben seni :(((( o duyguyu iyi bilirim bende doğuştan hastayım ve triseguens olmadan adet olmuyorum , 2 ay kullanıyorum 5 ay kullanmıyorum :((

canım yaa çok iyi anlıyorum ben seni :(((( o duyguyu iyi bilirim bende doğuştan hastayım ve triseguens olmadan adet olmuyorum , 2 ay kullanıyorum 5 ay kullanmıyorum :((

allah yardımcınz olsun zeynebim.. iinşallah sende bi gün anne olacaksın.. ümitsizliğe kapılma.İNANALIM YILMAYALIM.bizde anne olacaz hayırlısı le inşallah

allah yardımcınz olsun zeynebim.. iinşallah sende bi gün anne olacaksın.. ümitsizliğe kapılma.İNANALIM YILMAYALIM.bizde anne olacaz hayırlısı le inşallah

inşallah gülüm inşallah tek temmennimiz bu :( ben sadece triseguens ile adet oluyorum , içmezsem olmuyorum , tüp bebek denedim tutmadı ... doğuştan böyleyim ben Allah büyüktür bakalım ne olcak :(

inşallah gülüm inşallah tek temmennimiz bu :( ben sadece triseguens ile adet oluyorum , içmezsem olmuyorum , tüp bebek denedim tutmadı ... doğuştan böyleyim ben Allah büyüktür bakalım ne olcak :(

banada yumurta taşıyıcılığı dedi direk. başka tedavisi yok dedi tüp bebek aşılamayı direk es geçti anlamadım :( muallak bi durumdayım. iki hafta sonra bi profe gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek. bi de endokrine gittin mi hiç zeynebim.?

kızlar ilk adetimi 13 yasımda oldum ve daha sonra bir yıl olmadım sonra doktora gittim ve diane 35 içtim 6 ay ara verdim yine olmadım.yani bu yasıma kadar hiç ilacsız adet olamadım.sadece 13 yasımda bi kez oldum.13 yıl diane 35 içtim simdi adet söktürücülerle adet oluyorum içmesem hiç olamıyorum ne kürlerle ne baska bişeyle.tahlillerimde lh fsh dan yüksek kıllanmam var sivilcelenme var.yumurtalıklarımın polikistik oldugunu söylüyo doktorlar.bu iki hastalıktanda olabilirmi bende

bende primer amenoreyim ilacsiz adet olamiyorum 12 yil estrafem+farlutual icerek oldum simdi bebek tefavisi icin ilaclar kesildi ve adetimde kesildi ilaclari ve haliyle rahim duvarida inceldi ayin 25 adet sokturucu kullanip 10 gün adet olmayi beklicez olirsam yada olmazsamda test yaptiricaz fsh lh vs..sonra tam olarak beyin östrojen salgiliyormu salgilamiyormu problem tam olarak nerede o tespit edilicek..dr iyi yada kotu 1 tüp bebk denicez dedi bakalim kafam cok karisik ve korkuyorum:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merabalar bende sizdenim.17 yaşıma kadar hasta olmadım gögsüm çıkmadı. çevremdek bütün arkadaşlarım karnım ağrıyor uff hasta oldum söylemlerine karşılık bende hiç bi gelişme yok.üstüne üstlük hala çocuktum. annem de olursun bende geç oldum deyince epey yaş almış oldum doktora gittiğimde.. neyse bu hikaye kısmı :) gülelim ya ağlamalıyım .biliyorum sevgili hipolular sizlerde ben gib doktotra gitmek istemediniz ağladınız içinize attınız.. velhasılı 17 yaşımda gittim yumurtalık yok rahim yok hiçbişe gremiyom deyip çukurova üni balcalı araştırmaya sevkedildim.allahım ne zor günler.. tetkikler tetkikler.. :KK43: kullandığım ilk hapla kanamam gelmedi.ikinci kullandığım yasminle bende artık buluğa ermiş oldum.. doktorumun düzenli iki yıl kullanırsan seninde çocugun olacak dedi :) ne güzel dimi.. ama gel görelim ki o iki yıl hiç iyi geçmedi.galiba ben imtihanımı kaybettim sevgili hipolular nefsime yenildim.. bıraktım kullandım bıraktım kullandım..düzenli kullanmadım.onun haricinde bi çok doktoarada gittim.kimi olur kimi olmazdedi.. vve şua yaşım 24 4 yıldan beri ne doktoara gittim nede ilaç kullandım. bir buçuk yıllık evliyim. eşiimin zoruyla dün bi odktora gittim.. sonuç mu yumurta taşıyııcılığı ile anne olabilirsin dedi. doğustan gelen bişe değişmezmiş. velhasılı kelam sevgili hipolular bu hastalığın başında olanlar ilacınızı kullanın pes etmeyin. etmeyelim. VEREN DE ALLAH ALAN da ALLAH. cesaretimi toplayıp tekrardan doktora gidcem sonuç ne olursa olsun.doğuştan kısır olsam bile anne olamaycak olsam bile. kendinizeii bakın.haplarınızı düzenli olun.selametle[/QUOT
Merhaba yazmak istedim fikrin değişsin diye. Ben de hipo hipoyum. Gitmediğim doktor kalmadı, okumadığım makale. Hatta bazı drlar fazla biliyorum diye gıck oluyor en son / sene önce bir prof a gittim. Senin çocugun olmaz ancak birinden yumurta alırsan o zaman dedi, yani ona göre yumurtam yoktu. Sonra Amh diye bir test var ondan istedi, yumurta rezervini gösteren bif test. Ve sonuç çok şükür mükemmel çıktı. Dr ne olursa olsun ister prof ister doç hemen moralini bozma birçoğu ezbere konuşmayı çok seviyor. Mesleğini layıkıyla yapan drlar da var. Hipo hipoların rezervi iyi olur, tedaviye iyi yanıt verir. Ben ilk aşılamada hamile kaldım ama aksilik oldu düşükle sonuçlandı, şimdi tüp bebek tedavisindeyim. Çok şükür herşey yolunda senin de yolun açık olsun, istediğin kadar çocugun olur Rabbimin izniyle unutma

Merhaba arkadaşlar ben de hipo hipoluyum 1 yıllık evliyim. kısmet olursa aralık ayında eşimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağız. bizim için belki bir imtihan olacak ama sabredeceğiz. bizler doğuştan menopozluyuz. ilaçlarımızı düzenli içip adet olmamız gerekiyor. aksi halde kemik erimesi vb gibi birçok hastalık sinsice ilerleyebilir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben çok şanslıyım çünkü eşim ilk duyduğundan beri yanımda. benim sormak istediğim ege ünv acaba doğru bir seçim mi? orada tedavi görüp bebeğine kavuşan var mı? rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Kızlar selam, tüp bebek tedavisini yarıladım çok şükür. Geçen hafta yumurtalar toplandı, döllendi çok şükür sonuçlar çok iyi. Şimdi transfer gününü bekliyorum, yumuşlar donduruldu, 1 ay içinde transferim olacak. Klinikte hipo hipo olup tedavi olan sayısı fazla ve ilk denemede hamiş olan sayısı çok yüksek. Bizim hastalığımız çok basit aslında sadece tedavi olmamız gerekiyor ki buna da şükür tedavi şansı olmayan o kadar çok kadın var ki. Dualarınızı eksik etmeyin, moral bozmak yok, bana senin çocuğun olmaz , yumurta yok vs diyen o kadar çok dr oldu ki, çoğu da prof . Ne yazık değil mi!! Ben aşılama da denedim ilk seferde hamile kaldım ama dr ihmali nedeni ile düşük yaptım, tavsiyem aşıla ike uğraşmayın tüp bebek daha garanti ve benim drum neden aşılamayla uğraştın senin hastalığın çok basit ve ilk seferde benim hastalarım hamile kaldı dedi, haklı da. Bizim gibi hipo hipo olup canını sıkan genç arkadaşlara tavsiyem tatlı canınızı hiç sıkmayın, adet olamadığımız için diğer kadınlardan fazla fazla yumurtalarımız var, bir düzine bebiş yapabilirsiniz;)) dikkat etmeniz gereken kemik erimesi riski için kemik yoğunluğu ölçümlerinizi yaptırıp, gerekiyorsa ilaç takviyesi almak. Sağlıcakla kalın

Bu konuyu actigimda aşilamam yeni yapilmisti... ama şimdi hamileyim ; )))
Sende olacaksin allahin izniyle... basta allahin izniyle iyi bir doktor ve iyi bir yumurta takibi ve ilk asilamayla hamile kaldim . Mucize... hemen iyi bir doktor bulmalisin ureme sagligi doktoru olacak. Hangi sehirdesin
merhaba bende hipo hipo yum 8 yillik evliyim sen hipo musun kendinden tedavi yonteminden bahsedermisin kac yasindasin kac yillik evlisin bende senin kilo sorunun varmi acaba bana da asilama yapildi ama tutmadi?

Back
X