merabalar bende sizdenim.17 yaşıma kadar hasta olmadım gögsüm çıkmadı. çevremdek bütün arkadaşlarım karnım ağrıyor uff hasta oldum söylemlerine karşılık bende hiç bi gelişme yok.üstüne üstlük hala çocuktum. annem de olursun bende geç oldum deyince epey yaş almış oldum doktora gittiğimde.. neyse bu hikaye kısmı :) gülelim ya ağlamalıyım .biliyorum sevgili hipolular sizlerde ben gib doktotra gitmek istemediniz ağladınız içinize attınız.. velhasılı 17 yaşımda gittim yumurtalık yok rahim yok hiçbişe gremiyom deyip çukurova üni balcalı araştırmaya sevkedildim.allahım ne zor günler.. tetkikler tetkikler..

kullandığım ilk hapla kanamam gelmedi.ikinci kullandığım yasminle bende artık buluğa ermiş oldum.. doktorumun düzenli iki yıl kullanırsan seninde çocugun olacak dedi :) ne güzel dimi.. ama gel görelim ki o iki yıl hiç iyi geçmedi.galiba ben imtihanımı kaybettim sevgili hipolular nefsime yenildim.. bıraktım kullandım bıraktım kullandım..düzenli kullanmadım.onun haricinde bi çok doktoarada gittim.kimi olur kimi olmazdedi.. vve şua yaşım 24 4 yıldan beri ne doktoara gittim nede ilaç kullandım. bir buçuk yıllık evliyim. eşiimin zoruyla dün bi odktora gittim.. sonuç mu yumurta taşıyııcılığı ile anne olabilirsin dedi. doğustan gelen bişe değişmezmiş. velhasılı kelam sevgili hipolular bu hastalığın başında olanlar ilacınızı kullanın pes etmeyin. etmeyelim. VEREN DE ALLAH ALAN da ALLAH. cesaretimi toplayıp tekrardan doktora gidcem sonuç ne olursa olsun.doğuştan kısır olsam bile anne olamaycak olsam bile. kendinizeii bakın.haplarınızı düzenli olun.selametle[/QUOT
Merhaba yazmak istedim fikrin değişsin diye. Ben de hipo hipoyum. Gitmediğim doktor kalmadı, okumadığım makale. Hatta bazı drlar fazla biliyorum diye gıck oluyor en son / sene önce bir prof a gittim. Senin çocugun olmaz ancak birinden yumurta alırsan o zaman dedi, yani ona göre yumurtam yoktu. Sonra Amh diye bir test var ondan istedi, yumurta rezervini gösteren bif test. Ve sonuç çok şükür mükemmel çıktı. Dr ne olursa olsun ister prof ister doç hemen moralini bozma birçoğu ezbere konuşmayı çok seviyor. Mesleğini layıkıyla yapan drlar da var. Hipo hipoların rezervi iyi olur, tedaviye iyi yanıt verir. Ben ilk aşılamada hamile kaldım ama aksilik oldu düşükle sonuçlandı, şimdi tüp bebek tedavisindeyim. Çok şükür herşey yolunda senin de yolun açık olsun, istediğin kadar çocugun olur Rabbimin izniyle unutma