Hipo hipo hastası ve ılacsız asla regli olamayanlar

Bende hipo hipo rahatsızlığı var
Eregnlik döneminden beri ilaçla regli oluyorum.hic korkmayın benimde kocaman bir kızım var ve sadece iğne tedavisiyle oldu.yumurtaliklarim normalden çok çok ufak.
Allah hayırlı ömür versin İnşaALLAH ne güzel darısı hepimizin başına inşallah ☺️
Peki iğne tedavisinde hangi iğneyi kullandın canım bende iğne takibi 1 kez yaptım doktor yüksek doz vermişti 150 verdi 5 tane yumurtam oldu bide rahmim inceldi şimdi düzeldi çok şükür iğne tedavisi olurken rahmin incelmemesi için ilaç veriliyormuş estrofem diye benim doktorum malesef vermemiş ti
bende bilmiyor dum sonradan öğrendim sende iğne ile birlikte hap aldınmı aldıysan hangi hapı aldın

Allah hayırlı ömür versin İnşaALLAH ne güzel darısı hepimizin başına inşallah ☺
Peki iğne tedavisinde hangi iğneyi kullandın canım bende iğne takibi 1 kez yaptım doktor yüksek doz vermişti 150 verdi 5 tane yumurtam oldu bide rahmim inceldi şimdi düzeldi çok şükür iğne tedavisi olurken rahmin incelmemesi için ilaç veriliyormuş estrofem diye benim doktorum malesef vermemiş ti
bende bilmiyor dum sonradan öğrendim sende iğne ile birlikte hap aldınmı aldıysan hangi hapı aldın
Ben göbeğinden kendim vuruyordum kalem şeklinde olup doz ayarlananlardandi çok uzun zaman oldu ismini tam hatırlayamıyorum (pregnyl mi oyyle biseyti))
21 gün igne oldum hemen hamile kaldım
Ama daha öncesinde başka bı doktor 6 ay bana yanlış tedavi uygulamış menapur vermişti o zmn

Allah hayırlı ömür versin İnşaALLAH ne güzel darısı hepimizin başına inşallah ☺
Hap kullanmamıştım. İki güne bir ultrasona giriyordum en son çatlatma iğnesi vurulmustum

Back
X