HİPO HİPO olupta bebek sahibi olan yada tedavi aşamasında olan arkadaşlar

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
mrb bayanlar yas 24. 4 senelik evliyim.kısa adıyla hipo hipo hastasıyım(bilen bilir) yani beyin yumurta çalıştıracak hormonları(fsh lh) üretmiyor.2 aşılama negatif.1 tüp bebek denemesi transfer bile olamadan bitti. kaliteli olmadığından 2 gün dayanmadı zaten yumurtam 1 taneydi. tek yumurtayla tüp yaptılar.ramazan bitiminde 2.yi denemeye karar verdim.diğerinin üstünden 1 sene geçti çünkü.acıbadem bülent tıraşla denemek istiyorum bu sefer.herşeyden çok busefer inancım çook.bilmiyorum sanki bu sefer olcak gibi.yani benm gibi olupta pozitif alan varsa neolur deneyimlerinizi paylaşınn.çok ihtiyacım var umuda.

mrb bayanlar yas 24. 4 senelik evliyim.kısa adıyla hipo hipo hastasıyım(bilen bilir) yani beyin yumurta çalıştıracak hormonları(fsh lh) üretmiyor.2 aşılama negatif.1 tüp bebek denemesi transfer bile olamadan bitti. kaliteli olmadığından 2 gün dayanmadı zaten yumurtam 1 taneydi. tek yumurtayla tüp yaptılar.ramazan bitiminde 2.yi denemeye karar verdim.diğerinin üstünden 1 sene geçti çünkü.acıbadem bülent tıraşla denemek istiyorum bu sefer.herşeyden çok busefer inancım çook.bilmiyorum sanki bu sefer olcak gibi.yani benm gibi olupta pozitif alan varsa neolur deneyimlerinizi paylaşınn.çok ihtiyacım var umuda.

rabbim yardımcın olsun umudunu sakın yitirme biz istedikten diledikten bu yolda koştuktan sonra rabbim mutlaka emeğimizin karşılığını verecektir.ben 4 hamileliğimde 6 bebek kaybettim buna rağmen "BENİM HALA UMUDUM VAR" diyebiliyorum çünmkü tüm kalbimle inanıyorum ve doktorumada sonsuz güveniyorum sana tavsiyem doktor seçimini çok iyi yap sana mavi olarakta destek olabilsin.ayrıca bizlerin en büyük hatası sadece doktoru araştırmak oysaki yumurtayıda spermide son olarak enbriyoloğa emanet ediyor doktorlarımız bu yüzden gittiğin merkezin enbriyoloğuylada görüş ve onun senin bebeğine kavuşmana yardımcı olacağına inanırsan güvenirsen tedavine başla enbriyolog tüp bebekte en önemli kişi tabi bu benim düşüncem karar senin inşallah en kısa zamanda müjdenide okumak nasip olur bizlere.............

desteğin için çok teşekkür ederim. inşallah allah sanada banada tüm istiyenlere bebeğini kavuştursun. kızlarr peki hiçmi yok benm gibi bi benmiyim yoksa.

desteğin için çok teşekkür ederim. inşallah allah sanada banada tüm istiyenlere bebeğini kavuştursun. kızlarr peki hiçmi yok benm gibi bi benmiyim yoksa.

ben varım canım...üstelik 2. denememde kızım dünyada geldi...ilk deneme pozitifti sonrasında değer katlamadı 3.denemem boş gebelik sonucu kürtajla sonlandı ama ben her daim umutluyum

Mrb bende 3 yıllık evliyim bende hipo hipo hastasıyım gecenlerde tüp bebek denemesi yapcaktık yumurda toplandı ama yumurta boş cıktı denildi ve çok üzüldüm 2 ay sonra yine deniyecem ve bu hastalık doguştan doktorumda öyle dedi siz denedinizmi sonuc ne oldu yazarsanız sevinirim.....

hipo hipo hastası isen turumbofoli paneli testi yaptırmanda büyük fayda var bu test sonrasında tedavine başlarsan iyi olur ayrıca Turgut özal üniversitesinde Zehra Candan İltemir Duvan Hocayı sana tavsiye ediyorum çok başarılı biri ve ekibide iyi seni moral ve motivasyon açısındanda mutlu edeceklerinden emin olabilirsin

Mrb arkadaşlar benimde teşhisim hipo hipo üç yumurta takibi yaptık ilk ikide fazla folikül oluştu yarım kaldı üçüncüde bir tane oluştu ama olmadı yalnız bu aşamalarda hep gonal f verdiler neyse ben aşılama denemeden mikroenjeksiyona karar verdik başladı bu sefer menogon ile 12 folikül toplamdı 3toz bir su 7 olgun çıktı döllendi beşinci güne gittik iki embriyo kalmıştı tek transfer yaptı dr yumurtalıklar büyümüş diye ötekini kullanmadı sonuç negatif oldu dr %60 başarı şansı vermişti tedavi sürecinde herşey iyi gzeldi sonuç sonrası doktor yumurtaların kalitesizdi şekli yassıydı filan dedi birde toplama öncesi e2 değerim 1800 den 560 inmişti bunun hipo hipoyla alakası olmadığını şaşırdığını söylemişti off çok inanmıştım kesin gözüyle bakıyordum çok kötü oldum neyse şimdi ne yapacağımı bilemedim takiple devam etsem mi ne kadar devam etsem bilemiyorum siz nasıl bir tedavi yolu çizdiniz ?

Merhabalar

Bende hipoluyum 6 yasinda 1 oglum var 11 senelik evliyim 2. Mikro denememde ogluma kavustum. Sonra dondurulmus transferi yaptik kardes icin olmadi. Simdi tekrar tedavideyim.hayirlisi insallah.bende yumurta surekli cok oluyordu yuksek dozda ilac ve 20 gun tedavi suruyor. Tedaviye baslayali7 gun oldu 300 doz ganalf basladik daha tik yok yarin kontrolum var bakalim ne olacak gerci kasik agrilarim basladi hakeketlenmeler var.hicbir zaman umidinizi kaybetmeyin. Hipolu olup cocuk sahibi olan cok arkadas var. Bana dr sizler en kolay hastasiniz demisti.

Çok tşk ederim Allah bağışlasın oğlunuzu yakın zamandada ona bir kardeş nasip etsin inş

Merhaba,bende hipo hipo hastasıyım.2 yıllık evliyim tedaviye yeni başlayanlardanım,tecrübesi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşabilirler mi burada?

Slm kizlar bnde hipo hipoluym bilen bilir:( 7 yilik ewliyim 2 asilama yptirdm tutmadi bu ayin 20 tup bebk yptirdm 3 yumurta toplandi 1 tane olustu we ayn 2 snde gebelik testi yptiracagim bnm gibi olan warmi nolur yardmci olun uyku uymaz oldum nolurrrr cok dua edinn:((

Slm kizlar bnde hipo hipoluym bilen bilir:( 7 yilik ewliyim 2 asilama yptirdm tutmadi bu ayin 20 tup bebk yptirdm 3 yumurta toplandi 1 tane olustu we ayn 2 snde gebelik testi yptiracagim bnm gibi olan warmi nolur yardmci olun uyku uymaz oldum nolurrrr cok dua edinn:((

Merhaba

...vardır tabi ki bir tek sen değilsin emin ol üzülme dua et...İnş. tez vakitte yavrunu kucağına alırsın. Ben de bir tüp bebek denemesi yaptım sonuç pozitifti ama değer katlamadı düşükle sonlandı :(( Günlerce kendime gelemedim....senin doktorun sana hastalığın hakkında ne dedi??

Bnm hastaligm da olan hastalr tup bebk tedawisine olumlu yonde cevap veriyorlamis bilmiyotum bu gn transferimn 8.gunu bn moralmen berbat drumdayim adet sancisi cekiyorum kasiklarim goyuslerim fena halde cok korkuyorum bu sefrr tutmayack diye rabbimden ne gelirse ammnna hayirlisi olsun hakkimizda

Bnm hastaligm da olan hastalr tup bebk tedawisine olumlu yonde cevap veriyorlamis bilmiyotum bu gn transferimn 8.gunu bn moralmen berbat drumdayim adet sancisi cekiyorum kasiklarim goyuslerim fena halde cok korkuyorum bu sefrr tutmayack diye rabbimden ne gelirse ammnna hayirlisi olsun hakkimizda

Moralini bozma Allah yardımcın olsun inş. güzel haberlerini bekliyorum.Bende seninle aynı hastalığı taşıyorum...
Benim sonucum pozitifti ama malesef değerlerim katlanmadı :( ilk tüp bebek denememdi...Sana doktorun rahmin ve yumurtalıkların küçük falan dedi mi? Birde sen histereskopi oldun mu?

Back
X