HİPO HİPO olupta bebek sahibi olan yada tedavi aşamasında olan arkadaşlar

herkese merhaba bu başlığı yeni gördüm banada yillar önce primer amenore teşhisi konulmuştu sadece ilaç kullanarak adet ola iliyorum hipo hipo durumunda siz dogal şekildemi adet görüyosunuz yoksa ilaçlami bunu merak ettim..ayrica konunun devaminda cvp yazmayan ama transfer yaptirmis arkadaşlar var umarim sonuçlar olumlu olmuşr RABBIM hepimizin yardimcisi olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba evet ilaçla oluyor sen ne durumdasın arkadaşım evli misin bebek için tedavi falan mı görüyor musun?

merhaba evet ilaçla oluyor sen ne durumdasın arkadaşım evli misin bebek için tedavi falan mı görüyor musun?

aydunya evet 2 yillik evliyim 27 yaşindayim tedaviye başladim bende ilacsiz adet olamiyorum ve rahim duvarim cok ince beyin östrojen salgilamadigi icin kalinlasmiyor,bu ay 6 günlük bi adet söktürucü ilac kullandim bu ayin 10 na kadar beklicez adet olursam fsh lh vs.. testleri yapilicak ve tup bebek denenicek duruma göre..

Herkese yeniden merhaba,yeni umutlarla...
Tüp bebek için çok şükür tedaviye başladık,hormon testlerimi yaptırdım fsh ve lh çok düşük tabii..Dr um menopur iğne verdi 5 günlük yumurtalıkların gelişimi için 2 toz 1 su dozunda bugün 2. günüm RABBIM tez vakitte hepimizi müjdelendirsin inşALLAH..Dualarınızı esirgemeyin..

merhaba bende hipo hipo hastasıyım :(:KK43: bir yıllık evliyim bu ay tedaviye başladım doktorum aşılama yapmadan önce rahim filmi istedi film çekilene kadar da bu ayı boş geçmeyelim dedi ve klomen verdi günde 4 tane onu kullandım doktorum iki tane yumurtan oluşmuş ama çok küçük dedi. bide bende klomen yen etki yaptı son gün klomeni kullanmadım acaba ondan mı çok gelişmedi :( bizim hastalığımızda klomen kullanıp çocuk sahibi olan var mı arkadaşlar. ben forumları biraz araştırdım ama okuduklarım hep ya aşılama yaptırmış ya da tüp bebek ile bebek sahibi olmuşlar . allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

merhaba bende hipo hipo hastasıyım :KK43::KK43: bir yıllık evliyim bu ay tedaviye başladım doktorum aşılama yapmadan önce rahim filmi istedi film çekilene kadar da bu ayı boş geçmeyelim dedi ve klomen verdi günde 4 tane onu kullandım doktorum iki tane yumurtan oluşmuş ama çok küçük dedi. bide bende klomen yen etki yaptı son gün klomeni kullanmadım acaba ondan mı çok gelişmedi :KK43: bizim hastalığımızda klomen kullanıp çocuk sahibi olan var mı arkadaşlar. ben forumları biraz araştırdım ama okuduklarım hep ya aşılama yaptırmış ya da tüp bebek ile bebek sahibi olmuşlar . allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

E eveo merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun,umarım olumlu sonuçlar alırız hepimiz..Klomen bizim durumumuzda hamile kalmamız için tek başına yeterli değil,sadece yumurtaları geliştirmek için kullanılıyor mesela bende günde 2 tane sanırım bi hafta kadar kullanmıştım ancak bende işe yaramamıştı..İşe yarasa bile artı bir tedavi ile devam eder,biz direk tüp bebek tedavisine başladığımız için aşılamanın süreçlerini çok iyi bilmiyorum ama forumlarda epey konuşulan bir konu sen yinede dr.una herşeyi sor aklına takılan herşeyi..
Herşey gönlünce olsun..RABBIM hepimizin yanında olsun bizim Vekilimiz olsun..

kizlarrrr bi buraya yazmamisim en onemli yere:)
tüp bebek diye başladigimiz tedavi yeteri kadar yumurtam olgunlaşmadigi icin yarim kaldi ve 21mm olan tek yumurtam icin dr ovitrelle çatlatma ignesi burdu ve iliskiye sevketti..bugün 11.günum dun evde test yaptim negatif çikti pazar kan testi yaptiricaz tabii okadar agriya sanciya umudun vardi ALLAH'tan ümit kesilmez bakicaz yinede ama olmazsa hemen tedaviye start RABBIM sabir maddi manevi güç kuvvet veesin hepimize..

akadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bende hipo hastasıyım ve haziran gibi tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum dr . ulun ulug beye gitmek istiyorum hastası olan varmı aranızda yada giden
bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

akadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bende hipo hastasıyım ve haziran gibi tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum dr . ulun ulug beye gitmek istiyorum hastası olan varmı aranızda yada giden
bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar,ben de sizler gibi hipo hipo hastasıyım..Şu an 3 aylık evliyim ve çok geç olmadan tedaviye başlamak istiyorum.Çünkü yaşım 28 ve beklemenin bir anlamı yok.Sorun şu ki ADANA DA UZMAN bir doktor ismi verecek kişiler var mı acaba aramızda.İyi doktor bulmak gerckten çok zor LütFen Biliyorsanız Paylaşın Benimle.

merhabalar 2.5 senelik evliyim tedavıye yeni başlayacgm ne gıbı yol izlmk lazım sadece iğne tedavısı yeterli mi

merhaba arkadaşlar. kadınlar kulübüne yeni üye oldum. bende hipo hipoluyum. 2 yıllık evliyim. aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi tüp bebek tedavisi olmak istiyorum. bana doktor ve tüp bebek merkezi önerirmisiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selamin aleykum arkadaslar bende hipohastasiyim malesef cogu dr bizim hastaligimizi tam bilmiyor hangi ilaclar kullanilacak doz nasil ayarlancj hep denene yanilma ile bulmaya calisiyo cogu dr . ilk is bu hastaligibilen bi dr bulmak.. Ben 2asilama yaptirdir olumsuz suan tup bebek tedavisindeyim carsamba toplama islemim var Memorial ankarada aygul hocaya gisiyirum tavsiye ederin...
Bizim durumda normal bi hastadan daha cok doz kullabilir mesela ben gunde 525unite menogon vuruldum 10.gun yumurtalar anca olgunlasti cunku beynimiz salgilamafigi icin vucutta hormon yok fazla disardan almak gerekiyor

Bizim durumumuzda menogon menapur yada merional tercih ediliyor cogu dojtir gonal f kullanmiyo bize cok tesiri yok
Ayrica ilac raporunuz varsa hipo oldugunuz tanisiyla ilaclara kurus bile odemiyorsunuz bizde katki payi yok ve 10000 unite ilac alma hakkimiz var

H
merhaba arkadaşlar. kadınlar kulübüne yeni üye oldum. bende hipo hipoluyum. 2 yıllık evliyim. aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi tüp bebek tedavisi olmak istiyorum. bana doktor ve tüp bebek merkezi önerirmisiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim.
hangi ildesiniz ben ankarada Memorial e gidiyorum cok memnunum

Selamin aleykum arkadaslar bende hipohastasiyim malesef cogu dr bizim hastaligimizi tam bilmiyor hangi ilaclar kullanilacak doz nasil ayarlancj hep denene yanilma ile bulmaya calisiyo cogu dr . ilk is bu hastaligibilen bi dr bulmak.. Ben 2asilama yaptirdir olumsuz suan tup bebek tedavisindeyim carsamba toplama islemim var Memorial ankarada aygul hocaya gisiyirum tavsiye ederin...
Bizim durumda normal bi hastadan daha cok doz kullabilir mesela ben gunde 525unite menogon vuruldum 10.gun yumurtalar anca olgunlasti cunku beynimiz salgilamafigi icin vucutta hormon yok fazla disardan almak gerekiyor

Bizim durumumuzda menogon menapur yada merional tercih ediliyor cogu dojtir gonal f kullanmiyo bize cok tesiri yok
Ayrica ilac raporunuz varsa hipo oldugunuz tanisiyla ilaclara kurus bile odemiyorsunuz bizde katki payi yok ve 10000 unite ilac alma hakkimiz var

mesela ilk tedavi asamasindayim direk asilami daha iyiolur yoolksa igne tefavisimi
Canim cogu asilama ile gebe kalan hipolularda var ama benim iki asilama olmadi vardir bi hayir bizde tup bebege gectik sen ilk oldugun icin sana aşılama yapar doktor lar genelde 2 yada 3 aşılama dan sonra tüp bebek öneriyor öncelikle bizim hastalığının bilen doktor önemli biz aşılama olsak KlOmen. Denilen hap ise yaramıyor bize menagon merional menapur bizim ilaçlama mutlaka bunla kullabilmali

asilamadan once yalnizca yumurta ignesi olcam yani dogal bakalim nolcak korkuyormm ins olur ya :(hayirlisi

Back
X