HİPO HİPO olupta bebek sahibi olan yada tedavi aşamasında olan arkadaşlar

Moralim çok bozuk benimm ilk aşılama 3 yumurta ile başarısız 2. Aşılama yaptırsam mii bilmiyorummm 3.5 yıllık evliyim biri bana akıl verse keşke

Moralim çok bozuk benimm ilk aşılama 3 yumurta ile başarısız 2. Aşılama yaptırsam mii bilmiyorummm 3.5 yıllık evliyim biri bana akıl verse keşke
asilmada esinin sperm sayisi hareketliligi onemli eger dusukse direktup bebek deneyebilirsin gerci doktorun daha iyi bilir

Doktorum sperm icin gayet iyi dedi sorun benle alakalı rahim filmi çektirdim temizz 2.asilamadan ziyade doktor tüp bebek yaptır diyo n yapcam bilmiyorum Hipolu olup 2.asilamasi tutan olmuşumdur acaba

arkadaşlar moralinizi kesinlikle bozmayın. bende hipo hipo hastasıyım. yaptırdığım ilk aşılamada hiç yumurta gelişmedi, bu yüzden aşılama yapmaya bile gerek kalmadı. ikincisinde aşılama yapıldı ama tutmadı. tabi tüp bebek aşamasına geçtik. bende aşılamanın olmayacağını biliyordum ve tüp bebek aşamasını dört gözle bekliyordum. tüp bebek denemesi yapıldı. ve ilk denemede hamile kaldım. şu an 3,5 yaşında bir kızım birde oğlum var. moralinizi yüksek tutun ve olacağına inanın. sağlıklı beslenin. yediğinize içtiğinize dikkat edin bence olmayacak birşey yoktur. sakın strese girmeyin. belki sizler çok erken farkettiniz bu hastalığınızı. ben 30 yaşımda farkettim. ve 35 yaşımda doğum yaptım. bu mesajımın herkese moral olması dileğiyle...

Bende hipoluyum ve suan hamileyim 7 ayi gectik elhamdulillah. İki asilamamiz olmadi iki tup bebekte olmadi ucuncu dondurulmus tup bebegimiz tuttu zor bir surec ama umudunuzu sakin yitirmeyin oncelikle dua ikinci hipo yu iyi bilen bi dr onenli bize her ilaci kullamazlar menogon merional bu ilaclar yuksek dozda anca ise yarar bizde..Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah

Arkadaslar biz hipolular. Facebook ta toplandik bize katilabilirsiniz bircok hipolu var hamile olanlar deneme asamasinda olanlar dertlerimizi paylasiyoruz isim donus soysal topluyor bir araya

Mrh. Arkadaşlar bnde hipo hipoyum bekarligimdan beri evliligimde dahil gitmediğim doktor kalmadi kimse bilemedi bu hastalığı her kafadan bir ses çıktı en son egitim arastirma tup bebek merkezinde öğrendim tup bebek yapıldı bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok korkuyorum değerlerim yukselmezse

Mrh. Arkadaşlar bnde hipo hipoyum bekarligimdan beri evliligimde dahil gitmediğim doktor kalmadi kimse bilemedi bu hastalığı her kafadan bir ses çıktı en son egitim arastirma tup bebek merkezinde öğrendim tup bebek yapıldı bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok korkuyorum değerlerim yukselmezse
Maşallah allah kucağınıza almak nasip etsin korkmayın hiç bişey olmaz yediğinize içtiğinize herşeye dikkat edin

mrb bayanlar yas 24. 4 senelik evliyim.kısa adıyla hipo hipo hastasıyım(bilen bilir) yani beyin yumurta çalıştıracak hormonları(fsh lh) üretmiyor.2 aşılama negatif.1 tüp bebek denemesi transfer bile olamadan bitti. kaliteli olmadığından 2 gün dayanmadı zaten yumurtam 1 taneydi. tek yumurtayla tüp yaptılar.ramazan bitiminde 2.yi denemeye karar verdim.diğerinin üstünden 1 sene geçti çünkü.acıbadem bülent tıraşla denemek istiyorum bu sefer.herşeyden çok busefer inancım çook.bilmiyorum sanki bu sefer olcak gibi.yani benm gibi olupta pozitif alan varsa neolur deneyimlerinizi paylaşınn.çok ihtiyacım var umuda.
Bende aynı durumdaydım 3 denememde bir kızım oldu Allahım olmayana nasip etsin

Back
X