Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asilmada esinin sperm sayisi hareketliligi onemli eger dusukse direktup bebek deneyebilirsin gerci doktorun daha iyi bilirMoralim çok bozuk benimm ilk aşılama 3 yumurta ile başarısız 2. Aşılama yaptırsam mii bilmiyorummm 3.5 yıllık evliyim biri bana akıl verse keşke
Maşallah allah kucağınıza almak nasip etsin korkmayın hiç bişey olmaz yediğinize içtiğinize herşeye dikkat edinMrh. Arkadaşlar bnde hipo hipoyum bekarligimdan beri evliligimde dahil gitmediğim doktor kalmadi kimse bilemedi bu hastalığı her kafadan bir ses çıktı en son egitim arastirma tup bebek merkezinde öğrendim tup bebek yapıldı bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok korkuyorum değerlerim yukselmezse
Bende aynı durumdaydım 3 denememde bir kızım oldu Allahım olmayana nasip etsinmrb bayanlar yas 24. 4 senelik evliyim.kısa adıyla hipo hipo hastasıyım(bilen bilir) yani beyin yumurta çalıştıracak hormonları(fsh lh) üretmiyor.2 aşılama negatif.1 tüp bebek denemesi transfer bile olamadan bitti. kaliteli olmadığından 2 gün dayanmadı zaten yumurtam 1 taneydi. tek yumurtayla tüp yaptılar.ramazan bitiminde 2.yi denemeye karar verdim.diğerinin üstünden 1 sene geçti çünkü.acıbadem bülent tıraşla denemek istiyorum bu sefer.herşeyden çok busefer inancım çook.bilmiyorum sanki bu sefer olcak gibi.yani benm gibi olupta pozitif alan varsa neolur deneyimlerinizi paylaşınn.çok ihtiyacım var umuda.
Bende şuan tup bebej tedavisindeyimBende aynı durumdaydım 3 denememde bir kızım oldu Allahım olmayana nasip etsin