İlk asilamamda düşük dozlarla başladığımız için 25 günü buldu 5 kutu menapur bitirdim haliyle 38 bin tuttu tedavi yani o yüzden tüp bebek daha mantıklı geliyor artik ancak ben üniversite hastanesine gidiyorum amh düşük olduğu için devlet destekli olabilir demişti doktorum bunun içinde 2 aşılama şartı istiyormus bir de belki rapor çıkmaz evleneli 8 ay olduğu için 3 yılı doldurma şartı falan var denildi. Devlet rapor için nelere bakıyor tam bilmiyorum yazın gidince konuşacağız eğer rapor çıkarsa tüp bebek düşünüyoruz cikmazsa ücreti verip kendimiz yaptırmak istiyoruz tekrar aşılama ile uğraşmak istemiyoruz.Aşılama ile tüp bebek arasında çok fiyat farkı yoksa tüp bebek yaptırmanın başarı oranı daha yüksek, süreçler zaten ilaç vs derken yorucu
Canım AMH değerin kaç? 1'in altındaysa eğer veya sperm miktarı belirli bir değerin altındaysa evlilik yıl şartı ve aşılama şartı aranmıyor direk rapor çıkıyor tüp bebek için devletteİlk asilamamda düşük dozlarla başladığımız için 25 günü buldu 5 kutu menapur bitirdim haliyle 38 bin tuttu tedavi yani o yüzden tüp bebek daha mantıklı geliyor artik ancak ben üniversite hastanesine gidiyorum amh düşük olduğu için devlet destekli olabilir demişti doktorum bunun içinde 2 aşılama şartı istiyormus bir de belki rapor çıkmaz evleneli 8 ay olduğu için 3 yılı doldurma şartı falan var denildi. Devlet rapor için nelere bakıyor tam bilmiyorum yazın gidince konuşacağız eğer rapor çıkarsa tüp bebek düşünüyoruz cikmazsa ücreti verip kendimiz yaptırmak istiyoruz tekrar aşılama ile uğraşmak istemiyoruz.
Canım bizimki hipo hipo genetik hastalık olduğu için rapor direkt çıkıyormuş bu sitede hipo hipo ile ilgili sayfalarda vardı, ben özelde yaptırdım ama devlette direkt yapılıyor diyordu herkes, hatta raporunu paylaşanlar da vardı bir araştır istersen.İlk asilamamda düşük dozlarla başladığımız için 25 günü buldu 5 kutu menapur bitirdim haliyle 38 bin tuttu tedavi yani o yüzden tüp bebek daha mantıklı geliyor artik ancak ben üniversite hastanesine gidiyorum amh düşük olduğu için devlet destekli olabilir demişti doktorum bunun içinde 2 aşılama şartı istiyormus bir de belki rapor çıkmaz evleneli 8 ay olduğu için 3 yılı doldurma şartı falan var denildi. Devlet rapor için nelere bakıyor tam bilmiyorum yazın gidince konuşacağız eğer rapor çıkarsa tüp bebek düşünüyoruz cikmazsa ücreti verip kendimiz yaptırmak istiyoruz tekrar aşılama ile uğraşmak istemiyoruz.
Amh 0.89 sperm testinde sıkıntı çıkmadı. Teşekkür ederim inşallah çıkar rapor yazın başvuru yapacağız bizde direkt tüp bebek istedik ama doktor 2.kez aşılama önermiştiCanım bizimki hipo hipo genetik hastalık olduğu için rapor direkt çıkıyormuş bu sitede hipo hipo ile ilgili sayfalarda vardı, ben özelde yaptırdım ama devlette direkt yapılıyor diyordu herkes, hatta raporunu paylaşanlar da vardı bir araştır istersen.
Merhaba! Allah bağışlasın böyle şeyler görünce çok mutlu oluyorum bende hipo hipo hastasıyım bir buçuk yıllık evliyim 9 aydan sonra tüp bebeğe başladık aşılama olmaz dedi doktor iki defa yumurta toplama oldu bende havuz yöntemi 5 iyi kalitede embriyom oluştu ilk transferim olumsuz geçti bu ikinci transferim 4.günümdeyim ama hiç belirtim yok sadece bazen bel ağrısı oluyo oda sürekli yattığım için bence 2.günündede 3 4 dk süren bi adet sancısı gibi tuttu ve geçti şu an hiç bişey hissetmiyorum çok endişeliyimBen de Hipo hipo hastası olarak tüp bebek ile ikiz doğurdum geçen sene canım.
Doktorun biri şey demişti, arabayı çalıştırmak için gaza basarlar ya sizde o gaza basma işini yumurtaları uyararak yapıyoruz sonra kendiliğinden araba gidiveriyor gibi
En kolay grupmuşuz ben 36 yaşında doğurdum.
Banada hiç hipo hipo hastası olduğumu söylemediler hiç kendiliğinden adet olmadım hep ilaçlarla 26 yaşında araştırarak internetten doktor videolarını izleyerek hippo hastası olduğumu anladım nasıl bilmiyorşarsa anlamadım defalarca hastane hastane gezdim biride hiposun demedi hastalığımın me olduğunu anlayınca rahatladım resmen en azından araştırabiliyorum ve umutlanıyorum seviniyorumBnde 27 yaşındayım ama bna hic söylemediler hipo hipo diye Bn hormon eksikliği diye biliyodum ve endokrin doktor bna hiç soylemdi Bn nişaliken gitim izmirdedi doktor senin çocukların olmaz sende hormon eksikliği var demişti Bn öyle biliyodum evlendikten sonra işte tedavi başladım öyle öğrendim
Benim de ikincide oldu sanırım vücut o ara hazırladı kendini, çok ümitsizdim halbuki bebek rahat bir ortamda barınmak ister, ben 37 yaşında doğurdum.Merhaba! Allah bağışlasın böyle şeyler görünce çok mutlu oluyorum bende hipo hipo hastasıyım bir buçuk yıllık evliyim 9 aydan sonra tüp bebeğe başladık aşılama olmaz dedi doktor iki defa yumurta toplama oldu bende havuz yöntemi 5 iyi kalitede embriyom oluştu ilk transferim olumsuz geçti bu ikinci transferim 4.günümdeyim ama hiç belirtim yok sadece bazen bel ağrısı oluyo oda sürekli yattığım için bence 2.günündede 3 4 dk süren bi adet sancısı gibi tuttu ve geçti şu an hiç bişey hissetmiyorum çok endişeliyim
Helal olsun ben de çok geç öğrendim değişik bir grubuz kimse bilmiyor biz de ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Bilenler söylesin tabi.Banada hiç hipo hipo hastası olduğumu söylemediler hiç kendiliğinden adet olmadım hep ilaçlarla 26 yaşında araştırarak internetten doktor videolarını izleyerek hippo hastası olduğumu anladım nasıl bilmiyorşarsa anlamadım defalarca hastane hastane gezdim biride hiposun demedi hastalığımın me olduğunu anlayınca rahatladım resmen en azından araştırabiliyorum ve umutlanıyorum seviniyorum
Aşılamada başarı oranı daha düşük ve zaman kaybı gibi geliyor ben zaten yaştan ötürü direkt tüp bebek yaptırdımAmh 0.89 sperm testinde sıkıntı çıkmadı. Teşekkür ederim inşallah çıkar rapor yazın başvuru yapacağız bizde direkt tüp bebek istedik ama doktor 2.kez aşılama önermişti
İnşallah öyle olur bende merakla günlerini geçiriyorumBenim de ikincide oldu sanırım vücut o ara hazırladı kendini, çok ümitsizdim halbuki bebek rahat bir ortamda barınmak ister, ben 37 yaşında doğurdum.
kendine çok iyi bak, her şey güzel olacak olumlu sonuçlarını bekliyoruz.
Helal olsun ben de çok geç öğrendim değişik bir grubuz kimse bilmiyor biz de ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Bilenler söylesin tabi.
Helal olsun ben de çok geç öğrendim değişik bir grubuz kimse bilmiyor biz de ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Bilenler söylesin tabi.
Erken yaşlarda regl olmak için ilaç kullananların göğüs gelişimleri normal oluyor ama zaten hamile olunca emzirebiliyoruz ve memiktolar tombikto oluyor hihiGerçekten öyle travma gibi geçti o zamanlarım hep bi eksikmişim gibi bide benim gögüslerimde gelişim göstermiyordu çok tuhaf zamanlarımdı başka hipoluda bu oldumu bilmiyorum ama sonra bi doktorla karşılaştım estrofem ve Cycnlo progynova kullandım bi süre yavaş yavaş toparladım yani gerçekten çabalamamız gerekiyo hep
Ben de cyclo progynova kullanıyordum, kemik erimesi olunca tıp fakültesinde doktor “cyclo progynovada 21 günde 1 hafta ara verince o bir haftalık aralarda kemik erimesi ilerlemiş olabilir, aralıksız kullan dedi ay yanlış yazmışım estrofem değil adet görmek için aralıksız trisequens kullanıyorum.estrofemle olunuyomu aydan aya onu hiç kullanmadım regl olmak için başka sebeplerden kullandım ama regl olmak için hep cycnlo progynova kullanılıyo diye biliyorum
Bende 15 yaşında teşhis konulmuştu ilaçlarla adet görüyordum ve göğüs gelişimi tüylenme ilaçlarla oldu şuan da climara forte ve duphaston kullanıyorum o şekilde adet görmüyorum Aynı zamanda d vitamini de kullanıyorum her sene kemik testi yaptırıyorum
Yaş kaç idi? Her yıl endokrinden kan ve kemik testi isteyinKemik testi yaptırmıyorum hiç yaptırmak gerekiyomu her yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?