Ben İstanbulda kontrole gidiyordum ordaki doktorum 2 yılda bir yaptır demişti. Şuan Kayseride gidiyorum kontrole burda ki doktorum da her yil yaptır demişti.
30’lu yaşlardan önce 2 yılda 1 demişlerdi ama sonradan yılda 1 kez demişlerdi.
En son gittiğim endokrin doktoru da kemik ölçümünü ben buradan talep edebiliyorum demişti sevinmiştim, kemik ölçümü için kadın doğum ya da fizik tedaviye gitmek gerekiyor sanmıştım.
Ben İstanbulda kontrole gidiyordum ordaki doktorum 2 yılda bir yaptır demişti. Şuan Kayseride gidiyorum kontrole burda ki doktorum da her yil yaptır demişti.
Kızlar endokrinolojiye gitmeden yeşil alanı dahiliyeden açtırıyoruz ya, bizimki hep süren bir hastalık olduğu için endokrinolojiden süresiz yeşil alan açtırtabiliyormuşuz bunu dahiliye doktoru söyledi, gidersem yaptıracağım, aklınızda bulunsun yoksa 6 ayda bir endokrinoloji bölümü yeşil alan açtırmakla falan uğraşmayalım.
Ben de cyclo progynova kullanıyordum, kemik erimesi olunca tıp fakültesinde doktor “cyclo progynovada 21 günde 1 hafta ara verince o bir haftalık aralarda kemik erimesi ilerlemiş olabilir, aralıksız kullan dedi ay yanlış yazmışım estrofem değil adet görmek için aralıksız trisequens kullanıyorum.
Estrofem tüp bebek tedavisinde rahim kalınlaştırmak içind
Merhaba, ben de hipoyum 3 aşılamada negatifi gördüm malesef. Şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Aşılama sonrası estrofemle progrstan kullandım. Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Pozitifi gördükten sonra ilaç kullanmaya devam ediyor muyuz? Hamilelik sürecinde bi fark var mıydı?
Merhaba, ben de hipoyum 3 aşılamada negatifi gördüm malesef. Şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Aşılama sonrası estrofemle progrstan kullandım. Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Pozitifi gördükten sonra ilaç kullanmaya devam ediyor muyuz? Hamilelik sürecinde bi fark var mıydı?
Hamile kaldıktan sonra sadece progestan ve kan sulandırıcı kullandım. Bizim grubumuzda bu siteden okuduğum kadarıyla sürekli hormon ilacı kullandığımız için kanımızda pıhtılaşma olduğu, bebek minicik kılcal damardan besleniyor ve bu nedenle biz doktorumuza kan sulandırıcı kullanmak istediğimi söyledik, hamilelikte kan sulandırıcı ve Progestan fitil şeklinde kullandım bir de vitaminler, ilk aylarda folik asit sonraki aylarda vitamin olarak demir ilacı kalsiyum ve omega vitamin hapları.