- 7 Ocak 2014
- 3.151
- 4.444
- 333
- 39
- Konu Sahibi yesilcan86
-
merhaba cnm dediğin mr hiç duymadım ama prolaktinin çok yüksek daha önce anlamadımı dr lar ilk önce onu düşürmeleri lazımdı
dostinex içerken korunman gerekıyor onu da soyledıler mı hatta ilaç bittikte sonra 1 ay daha korunmalısın
canım ben bekarım adet düzensizliğinden gittim prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullandım düştü sonra tekrar çıktı bugün doktor mr çektire dedi beyin mrı değilde hipofiz tomogrofisi diye yazdı onu çektiricem.iyi huylu tümörler oluyomuş ondan yükselebiliyomuş bakalım varmı yokmu bnde çektiricem
bana bı arkadasımın esı soyledı eczacı kendısı ılaç yan etkılerını drlardan ıyı bılıyorlar sen bılırsın cnm yınede tek doktorla kalma fıkır al gıdebıleceklerındenher dr farklı görüşte, beni uyarmadı ama kimisi hamile kalırsan bırakırsın zararı olmaz diyor, kimiside korun diyo anlamadım
bana bı arkadasımın esı soyledı eczacı kendısı ılaç yan etkılerını drlardan ıyı bılıyorlar sen bılırsın cnm yınede tek doktorla kalma fıkır al gıdebıleceklerınden
pko cocuga engel degıl prolaktının çok yuksek ondan olmuyodur ende pkoyum bıraz zor oldu ama 2 defa hamıle kaldım dusurdum baska sebepten dolayı orası ayrı ama pkoyu dert etme prolaktını dusur olur bebegın bıde tıroıt onemlı 2.5un altında olmalıçocuğum olmuyo zaten pko var, prolaktin dengesiz birde ademon çıkarsa vay halime
pko cocuga engel degıl prolaktının çok yuksek ondan olmuyodur ende pkoyum bıraz zor oldu ama 2 defa hamıle kaldım dusurdum baska sebepten dolayı orası ayrı ama pkoyu dert etme prolaktını dusur olur bebegın bıde tıroıt onemlı 2.5un altında olmalı
benımkıler de oyle oldu oluyo ya sonucta pko engel degıl bızde yumurtlama tarıhı bellı olmuo ondan yakalayamıyoruz 26. gundde bıle olabılır yumurta gec gelısıyorlar genelde ama ılacla zamanını tutturabılıoun şu prolaktını hallet gerısı kolaykader de ne varsa çekeriz artık, benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyor iğne ilaçla gelişiyor problem yok yani
yok beyin olmuyo beyindeki hipofize detaylı olarak mr yada tomografi oluyo yani beynın ıcındekı hipofiz denilen yere detaylı cekım yapıcaklar canım evet randevu gerekiyo ama randevu içinde gidip hastaneden alman lazım telefondan fln alınmıyo sanırım bende yarın gidip hastaneden randevu alıcam sonra artık hangı güne verırseler gıdıp cektırıcem.hipofiz beyin olmuyormu zaten, banada hipofiz mr yazdı, nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum randevu felanmı gerek acaba, boşuna 45 km gidipte boş dönmeyelim, bilgin varmı senin
ama canım ilk gittiğin doktor seni mr için sevkediyo mr ceken hastaneye yani kagıt verıyo sana onaylatıyosun sonra gidip sıranı alıyosun elınde kagıt olmadan gitme sakınhipofiz beyin olmuyormu zaten, banada hipofiz mr yazdı, nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum randevu felanmı gerek acaba, boşuna 45 km gidipte boş dönmeyelim, bilgin varmı senin
benımkıler de oyle oldu oluyo ya sonucta pko engel degıl bızde yumurtlama tarıhı bellı olmuo ondan yakalayamıyoruz 26. gundde bıle olabılır yumurta gec gelısıyorlar genelde ama ılacla zamanını tutturabılıoun şu prolaktını hallet gerısı kolay
ama canım ilk gittiğin doktor seni mr için sevkediyo mr ceken hastaneye yani kagıt verıyo sana onaylatıyosun sonra gidip sıranı alıyosun elınde kagıt olmadan gitme sakın
yani inşallah hayırlısı neyse o olucakhayırlısı inşallah kaderde ne varsa o
ama canım ilk gittiğin doktor seni mr için sevkediyo mr ceken hastaneye yani kagıt verıyo sana onaylatıyosun sonra gidip sıranı alıyosun elınde kagıt olmadan gitme sakın
artık kaç gün sonrasına verirler bilmiyorm ama ben alamadım bugün sistem arıza yapmış boşuna gittim geldim öfevet bugün eşimi gönderdim öyle demişler yarın gidip kağıt alcam sonrada sıra, sırayı 15 gün sonrasına veriyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?