hipofiz mr çektiren varmı?

canım ben mr değilde hipofiz tomografisi çekilicem bu tomografi makinasına komple vücudummu girecek yoksa sadece başımmı?birde kıyafet ne giyicez

bişey daha merak ediyorum mr esnasında koldan ilaç veriyolarmış galiba, ilacı kendimizmi alıp götürüyoz, ordanmı olacak
ben sevk kağıdını onaylatırken ordakı bayan sordu ilaçlımı dıe bnde bilmiyorm dedim doktoru aradı ilaçlımı diye doktor hayır demiş ilaçsız çekilecek benimki demekki

yok kapalı alan korkum yok, mr çekilir önemli değilde ya adenom bende de varsa nasıl tedavi ediliyor, çocuğum olsun istiyorum engel olurmu acaba

ben sevk kağıdını onaylatırken ordakı bayan sordu ilaçlımı dıe bnde bilmiyorm dedim doktoru aradı ilaçlımı diye doktor hayır demiş ilaçsız çekilecek benimki demekki

benimki ilaçlıymış bugün gittim halettim evrak işlerini 10 kasım gece 12.30 da çekilecek hayırlısıyla, Allahtan küçük memleket en fazla 5-6 gün sonrasına gün veriyolar

canım ben mr değilde hipofiz tomografisi çekilicem bu tomografi makinasına komple vücudummu girecek yoksa sadece başımmı?birde kıyafet ne giyicez
ya ben tomografi mr ayrımı bilmiyorum tam ama benimde hipofize bakıldı ama yarıya kadar giriyorsun.

benimki ilaçlıymış bugün gittim halettim evrak işlerini 10 kasım gece 12.30 da çekilecek hayırlısıyla, Allahtan küçük memleket en fazla 5-6 gün sonrasına gün veriyolar
bana 19 kasıma gün verdiler gündüz 15.20ye çok sıra var adapazarında malesef

hipofiz mr dün gece çekildi, 4 gün sonra doktora rapor gidecekmiş sonucu o zaman öğrenecem, hayırlısı artık

Bende çektirdim ilacli mr damar yolu acildi.cok kapali alan korkum yiktur ama fena oldum .2.5 mm ademin çıktı ilaç yazdi onu kullaniyorum .igne tedavisi oldumbebek icin uğraşıyoruz iste

Bende çektirdim ilacli mr damar yolu acildi.cok kapali alan korkum yiktur ama fena oldum .2.5 mm ademin çıktı ilaç yazdi onu kullaniyorum .igne tedavisi oldumbebek icin uğraşıyoruz iste

aynı durumdayız demekki, bizde çocuk için uğraşıyoruz yapmadığımız kalmadı, bende ne olduğu daha tam belli değil salı günü gidip öğrenecem inşallah. bu adenom çıkınca ekstra bi tadavi uygulanıyormu yoksa ölene kadar onunlamı yaşıyoruz, bilgin vamı

Canım bu ay 3 Olucak prolaktin ve mr testi tekrar istiyecek . Ona göre ilaca devam edilecek .tam bilmiyorum ama buyumedikce bi sorun yok diye biliyorum.stresden uzak durucaz.Rabbim deva versin canım sanada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…