- 30 Eylül 2014
- 395
- 395
- 158
- 44
- Konu Sahibi Zeynepelmira
-
adenomun kaç mm cnm kullandıgın bir ilaç varmıAynen canım prolaktin ve adenom var bende uğraşıyorum 1 senedir. Bakalım bu ay belki aşılma yapıcaz
Iyi geceler , benim de prolaktinim yuksekti , devlet hastanesindeki doktorum dostinex vermisti , adetlerim duzensizdi , ilaci kullandiktan sonra duzeldi sukurler olsun ki , sizlere de Allah sifa verir insallahslm arkadaşlar bu üçlünün sayesinde bebek sahibi olamadım tabi birde eşimin inadından.yoruldum tukendim artık hangisi ile savaşacagımı bilmiyorum benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlar uyguladıgınız bir kür varmı
amin cnm sagol bende 2 sene parlodel kullandım prolaktin ve adenom düştü 3.mr adenom tekrar yükseldi ilacı bıraktım 100lere çıktı daha sonrada ilacı bıraktıgım 8.ayında 5e düştü acaba birde dostinexmi kullansamIyi geceler , benim de prolaktinim yuksekti , devlet hastanesindeki doktorum dostinex vermisti , adetlerim duzensizdi , ilaci kullandiktan sonra duzeldi sukurler olsun ki , sizlere de Allah sifa verir insallah
2mm dostinex kullanıyorum canım.agnucaston ve inofolic birde. Senin kaç mm canımadenomun kaç mm cnm kullandıgın bir ilaç varmı
seninki benimkine göre katkat iyiymiş cnm ya benim 9 mm bi ara ilaçla 7ye düştü sonra tekrar 9 çıktı şuan ne durumda bilmiyorum bir sene oldu ilacı tedaviyi bıraktım2mm dostinex kullanıyorum canım.agnucaston ve inofolic birde. Senin kaç mm canım
Rabbim hepimize şifa versin baş agrisi yapiyormu sendede .stressiz yaşamak lazım ama o da ne mümkün.bakalım ne zamn gelicek bebislerseninki benimkine göre katkat iyiymiş cnm ya benim 9 mm bi ara ilaçla 7ye düştü sonra tekrar 9 çıktı şuan ne durumda bilmiyorum bir sene oldu ilacı tedaviyi bıraktım
Ben cok panik yapmistim ogrendigimde ama arastirdigim zaman ilacla tedaviyi ogrenince rahatladim , genelde dostinex yaziliyor tabi doktorunuz karar verebilir buna , bir danisin benceamin cnm sagol bende 2 sene parlodel kullandım prolaktin ve adenom düştü 3.mr adenom tekrar yükseldi ilacı bıraktım 100lere çıktı daha sonrada ilacı bıraktıgım 8.ayında 5e düştü acaba birde dostinexmi kullansam
amin cnm inşallah çok sık olmasada arada agrı oluyo benim daha çok başım uyuşuyo sanki bişeyler dolanıyo sersem gibi hissediyorum kendimi dedigin gibi stressiz yaşamak gerek ama olmuyor rabbim önce saglık sonra en kısa zamandada saglıklı bebişler nasip etsin bizlereRabbim hepimize şifa versin baş agrisi yapiyormu sendede .stressiz yaşamak lazım ama o da ne mümkün.bakalım ne zamn gelicek bebisler
Ben cok panik yapmistim ogrendigimde ama arastirdigim zaman ilacla tedaviyi ogrenince rahatladim , genelde dostinex yaziliyor tabi doktorunuz karar verebilir buna , bir danisin bence[/QUOT
sizin hipofizde adenom varmıBen cok panik yapmistim ogrendigimde ama arastirdigim zaman ilacla tedaviyi ogrenince rahatladim , genelde dostinex yaziliyor tabi doktorunuz karar verebilir buna , bir danisin bence
Yoktu prolaktin ve fsh yuksekti , birkac aydir da konntrole gitmedim bir aksilik yoktur insallah , Allah sizlere de sifa versin insallah bebeginizi de nasip etsinsizin hipofizde adenom varmı
amin cnm sen benden şanslısın fsh çokta yüksek degilse allahın izniyle evlat sahibi olursun inşallahYoktu prolaktin ve fsh yuksekti , birkac aydir da konntrole gitmedim bir aksilik yoktur insallah , Allah sizlere de sifa versin insallah bebeginizi de nasip etsin
rabbim evladına saglıklı uzun ömür versin canım dogal yollamı hamile kaldın fsh nasıldı benim fshda yüksekcanınızı sıkmayın arkadaşlar bende adenomda var prolaktinde yüksekti bir kızım var çok şükür 4 yıl sonra tekrar mr çektirdim adenom büyümemiş araya gebelik 2 yıl süren emzirme girdi adenom büyümemiş çok şükür canınızı sıkmayın rabbimin izniyle olur inşallah ve olumsuz örneklere takılmayın her birey farklıdır ve yaşadıkları kendine özeldir.
beş senedir her ay umutla bekliyorum cnm ama yoruldumewet doğal fsh normaldi canım ama komsumun yüksekti asla olmaz dediler önce tüp bebekle doğurdu sonra kendiliğinden bebeği 1 yaşındayken gebe kaldı umudunu yitirme asla
Amin Allah razi olsun , hepimiz saglikli bebislerimizin saglikli annecigi oluruz insallahamin cnm sen benden şanslısın fsh çokta yüksek degilse allahın izniyle evlat sahibi olursun inşallah
sabır olacaktır allahın izniyle rabbim dilesin yeterki sen tevvekkül et gerisi allahtanbeş senedir her ay umutla bekliyorum cnm ama yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?