Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin hastalığında en iyi taraf 13 yaşında bu işe bavurduğunda doktorunun tam bulup erken tedaviye başladın.bende ise 13 yaşından beri doktorlarda koşturuyorum ama asıl doktorumu 17 yaşında buldum.oda kadın doğumcu değil.endokrin uzmanı.hatta bu tedaviler için başladığımda bi kadın doğum doktoru 15 yada v16 yaşında bu işe başlamış olsaydın daha iyi sonuçlar alınırdı dedi.onun için şimdi doktorlar hormonlar cvpda verebilir vermeyede bilir diyorlar.6-7 doza çıktığımda vermedi doktorda daha fazla yükselteceğini söyledi.ben razıyım fazla vursunlar sorun değil ama eninde sonunda tedavi sonuç versin.ayrıca hem rahim küçük hem yumurtalıklar sence genede tedaviden sonuç alabilirmiyim.senin doktorun hangi hastanede ve ismi ney..bi gittiğinde sorsan benim durumumu..
ve sadece ben adet getirmesi için clyclo prognova isimli ilaçdan başka ilaç kullanmıyorum.tedavide de sadece menegon isimli iğneyi vuruldum başka ilaç vermediler bana sen farklı ilaçlarda kullanmışsın galiba..
canım benim doktorum murat erdemtok adanada kendisi ama şu konuda birşey belirtmek istiyorum bana kalırsa bizim hastalığın erkeni geci yok sonuçta sadece hipofiz bezimiz yeterli çalışmıyor ilaçlarlada mümkün tabi ben son olarak doğum kontrol hapları kullandım öncesinde estrofem farlutal premarin cyclo progynova birton ilaç yani ama en iyisi doğum kontrol hapı oldu diğerleri çok gerginlik yapıyordu menogon yumurta geliştirici bir iğne yani ben sadece tüp bebekte kullanıyorum adet için hep yazdığım ilaçlardan kullandım bana kalırsa işim ehli biri ile kesin yanıt verir bünye benimde küçücüktü bakma şimdi tedavideyim diye büyüdü yoksa doğumdan hemen sonra ufalmaya başladı anlayacağın bu meletler ilaçsız yok oluyorbu arada sen hangi şehirdesin ve evlimisin
senin doktorun murat beye gitsem.göürşmeye böyle böyle bi hastanızdan aldım siminizi benim gibi hapla adet gören birisi 13 yaşından beri takibini yapmışsınız bana sizi tavsiye etti desem isim verden de hatırlar mı seni bana ona göre yardım cı olabilir mi ?
ay birşey daha var benim yumurtalarım aşırı uyarılıyor ohss sendromu diyorlar buna ben bu nedenle tüp bebeğe yönlendirildim yoksa bizim asıl tedavimiz yumurta takibi ile normal gebeliğin sağlanması olmazsa aşılama yine olmazsa tüp bebek sıralama bizdede aynı dilerim sen benim gibi tüp bebeğe bile gerek duymadan kavuşursun meleğine[/QUOTE
yok koku almamda bir problem yok hatta fazlaca koku alıyorum diyebilirim.bazı kokuları ben duyuyorum başkaları duymuyor:)) ben normal yolda falan değilim hiç uğraşmadan direk tüp bebkde deseler razıyım yani:))bekleyesim yok artık kendiliğinden olmasını:))yaşım daha erken 27 yaşındayım
kelebekkk merhaba ben de hipoluyum ve 2. gebelik için bir hafta sonra menegona başlayacagım ben izmirdeyim ilk teşhisim ankrada endokrin buldu ve o zaman guatırda çıkmıştı 13 14 yaşına idim guatır için levatron kullanmıştım sonra kadın doğuma gittim 16 yaşında ankarada çok iyi bir dr du ben evlenip izmire yerleşince şimdiki drumu önerdi ve drumla 2. kex yola çıkıyorum hatta 3 diyelim ilk tedavimde bir düşüğümm oldu 2. tedavi tekra hamile kaldım bizler dogru tedaviye hamile kalıyorz merak etme 2. doğum yapan arkadaşlarda var afyon izmire yakın bu konuda tecrübeli dr istersen ben dr umu önere bilirim. ben aşılama ile hamile kaldım benim yumurtalarım meloniden az gelişiyor tabiii yaş farkıda var ben meloniden daha büyüyüm ben de 3 -4 taneyumurta anca gelişiyor ve menogonuda 15 16 gün kullanıyorum ben de yıllarda cylo prognova kullanıyorum premrin kalkınca bu ilaçı kullanmaya başladım 8 -9 yıl olmuştur
ay canım benim okadar sevindirdin ki beni anlatamam.sabah saah bilgisayarı açar açmaz bu mesajı okumak müthiş birşey.
şimdi sadeve aklıma takılan şey sende melonide bana nazarla erken yaşta tedaviye başlamışsınız.benim durumumda senin gibi aynı 18 yaşında endokrin uzmanı ile tanıştım ve onun verrdiği ilaçlar sayesinde adet görmeye başladım.bide aklıma takılan en biyik şey kilonuz kaç tedavide kilo çok problem mi ben 1,68 boyunda 90 kilo oldum ilaçlar sayesindebide doktorlar bana menegonu sadece 12 gün falan kullandım ayrıca günde bir defa kullandım.yanlış okumadıysam arkadaşalr sabah akşam kullanmışlar.doktorun önünden benm gibi hasta geçmediği için bilemedi galiba diyorum nasııl yapacağını..senin doktorun kim hangi hastanede...
kilo hakkında bilgim yok benim kilom normal bazı bünyede ilaçlar yapaıyormuş galiba bende menegonu sadece 1 defa kullandım oda akşam satlerinde şimdi tedaviye haftaya başlayacagım yine akşam önce 2 toz 1 su ile gelişime göre ilaç dozu artacak benim dr dokuz eylülde idi şimdi ayrıldı özel muaynanesi var kan gibi yada ropar işlemlerini dokuz eylüle gönderiyor asistanlarına onlar ilgileniyor kanımı felan dokuz eylüde aldırıyorum dr prof dr cemal posacı istersen muaynesinin nosunu gönderiirim senin yumurta gelişimi 12 günde tamamlanmıştır benim ki biraz geç tamamlıyor o yüzdendir
şu ismini verdiğin izmirdeki doktordan randevu almaya karar verdim .inş gittiğimde doktor güzel şeyler söyler..içim kıpır kıpır ama üzüntülü olarak dönmem izmirden:)
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verir telofonu bulamaz isen ben burdan gönderirim ne zaman görüşmeyi düşünüyorsun allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar bende antalyadayım yumurta takibiyle 21 haftalık üçüz hamileyim doktorum antalyada eğer bana sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum ....
evet canım bende hipo hipoluyum ben ağustosta aşılama olmuştum tutmadı doktor da laporoskopi histeroskopi yapalım bişey varsa ona göre devam edelim dedi ve bende oldum hiçbişey çıkmadı herşey temizdi sonra menegon ve çatlatma iğnesi kullandım sonrasında da aşılama istemedim normal deniycem dedim ama internetten araştırdım eczaneden preeseet diye bir vajinal jel aldım e2 değerim 512 çıkmıstı düşük diye aşılama denemedim doktorum e2 ye göre 3 kal,iteli yumurta gözüküyor ama hipoluya göre az demişti allahım nsip etti 3 üde tuttu şimdi 3 kızım olcak allah nasip ederse hipo hipoda tedaviden güzel sonuçlar alınıyor yeterki sabırlı olun ha bide incir kürü yapmıştım iğne süreci boyunca doktorum ali fuat şengör antalya vitale hastanesi
canım ben öncelikle ilaç konusunda aydınlatma yapayım ben hipogonadizm adı altında çocuk tedavisi olarak değil (tüp bebek) ömür boyu kullanmak zorundadır diye ilaç alıyodum ayda 12 kutu menegonu ücretsiz olarak alabiliyodum ve raporuda 1 yıllık çıkarttırıyodum suan aynı rapor tekrar çıkartılabiliyor arajtırma hastaneleri endokrinololoji bölümünde amaa artık menego başına 28 tl ödeniyor. hastalığımla tanışma konusuna gelince üniversiteye e başladığımda tedaviye başkadım akdeniz üniversitesinde 6 ay iki ilaç kullandım daha sonra diğer altı ayda dercesini düşürdü aynı ilacı tekrar kullandım sonra myrolon diye bir dkh verdi doktor evlenene kadar bunu kullan ne zaman çocuk istersen gel sana başka ilaçlar kullanıcaz dedi bende üzerine düşmedim sonra evlendin suan 2.5 yıllık evliyim allaha şükürler olsun öyle çok uzun tedavi sürecim geçmedi bu yaz oldum ameliyat gerekte yoktu aslında ameliyata ama doktor içimizde şüphe kalmasın dediği için oldu.benim yumurtalarım mnegona öyle hemen cevap vermiyor eğer yumurtalar yeterli oluşmadıysa dozu yükselticeksiniz ben günde 4doz 2 su kullnıyordum 13 14 gün filan yani yumurtalar cevap verir yeterki dozu yükselt afyondaymıssın sanırım antalyaya yakın gel burda git doktora benim doktoruma kendisi yoğundur ama sıra ayarlarız söyleriz öncesinde muayene ücreti 50tl çok yüksek değil çokda iyi bir doktor araştırabilirsin ...kilo konusuna gelince menegonlar aşırı iştah açıyor ve vüğcutta su topluyor bende çok şistim çok kilo aldım hamileliği 83 kilo ile başladım 21.haftamdayım 89 kilo ile devam ediyorum kilo çok sıkıntı değil inanki verirsin hamileliktede dikkkat edersin biraz yemene benimde boyum 1.66... buarada benim çok tanıdığım var hipolu hamile kalan arkadaşlarım herşey yoluna gircek yeterki sabırlı ol ve dua et....