Hipogonadotropik Hipogonadizm

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Arkadaşlar aramızda Hipogonadotropik Hipogonadizm'li* arkadaşlar var mı acaba? Ya da hipogonadizm olup da bebiş sahibi olan tanıdığınız biri var mı ?

*Bu arada bilmeyen arkadaşlar için belirteyim: Hipogonadotropik Hipogonadizm, beyin sapından FSH ve LH hormonları salgılanmadığı için ilaçsız adet görememe durumudur. Primer Amonore de deniliyor.

canım geçmiş olsun aynı teşhis benim bir tanıdığım abi için konulmuş yıllarca tedavi oldu ama bir sonuç alamadı doktor bebk sahibi olamazsın evlenemezsin dedi ama kadınlar için nasıl bilmiyorum

Erkeklerdeki hipogonadizm hakkında benim de fazla bilgim yok ama kadınlarda en kolay tedavi edilebilen hastalıklardan biri olarak biliyorum. Tabi başka bir sorun yoksa.

Erkeklerdeki hipogonadizm hakkında benim de fazla bilgim yok ama kadınlarda en kolay tedavi edilebilen hastalıklardan biri olarak biliyorum. Tabi başka bir sorun yoksa.

evet kadınlarda tedavisi mümkünmüş hamilelik tedaviyle oluyormuş bende bunu erkek hastalığı diye biliyordum.ne kadardır tedavi görüyorsun

geçmiş olsun tedavisi uzun mu sürüyor. bi arkaadşımda benzer bi hastalık var dostineks kullanıyor adet göremediği zaman

kaç yıllık evlisin bonadea hiç bebiş olmadımı ne tedavisi uygulanıyor ayy kusura bakma çok soru sordum galiba ben iki yıllık evliyim hamile kalmamak için pek bir neden bulamadı doktor psikolojik olabilir diyor bir çok kişi bilmiyorum bakalım kısmet

geçmiş olsun tedavisi uzun mu sürüyor. bi arkaadşımda benzer bi hastalık var dostineks kullanıyor adet göremediği zaman

iyi dileklerin için tşkler. Hiç Dostineks'i hiç duymadım. "Adet görmediği zaman" demişsin ama hipogonadizm hastaları ilaçsız hiç adet göremezler. Sanırım arkadaşındaki problem farklı canım.

kaç yıllık evlisin bonadea hiç bebiş olmadımı ne tedavisi uygulanıyor ayy kusura bakma çok soru sordum galiba ben iki yıllık evliyim hamile kalmamak için pek bir neden bulamadı doktor psikolojik olabilir diyor bir çok kişi bilmiyorum bakalım kısmet

2,5 yıllık evliyim. Henüz bebişimiz yok. Aşılama yapıldı 3 kez, bundan sonra micro uygulananacak. Size de benzer bir tedavi uygulandı mı ?

hayırlısı olur inşallah bizde yumurtlama takibi yapıldı çatlatma iğnesi fakat olmadı bakalım ne olacak kısmet rabbim hepimize hayırlı ağlıklı bebişler nasip etsin amin

merhaba canım ben hipergonadotropik hipogonadizm hastasıyım durumum seninkinden farklı biraz ama paylaşmak istedim benim beynim fsh lh salgılıyor ama gonad(yumurtalık)çalışmıyor sebebi geçmiş geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle gördüğüm radyoterapi nedeniyle overlerim hasar gördü ben anne olamayacağım canımsenağlama ana dualarım seninle umarım
allah hayırlısıyla bir bebiş nasip eder sana ve tüm isteyenlere

geçmiş olsun canım sorun sadece bebek sahibi olmaksa evlatlık alabilirsin umarım sende evlenince bebek sahibi olursun rabbim büyük nelere kadir

merhaba canım ben hipergonadotropik hipogonadizm hastasıyım durumum seninkinden farklı biraz ama paylaşmak istedim benim beynim fsh lh salgılıyor ama gonad(yumurtalık)çalışmıyor sebebi geçmiş geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle gördüğüm radyoterapi nedeniyle overlerim hasar gördü ben anne olamayacağım canımsenağlama ana dualarım seninle umarım
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun ama tıpta her geçen gün yeni şeyler bulunuyor. Bakarsın sen evlendiğinde bir çözüm bulunur. Allah'tan umut kesilmez.

Merhaba Canım
Derdini veren allah dermanınıda verirmiş. Umudunu kaybetme. Şükretmeyi öğrenmeye çalış. Ne rahatsızlık geçirdin bilmiyorum . Şu an hayattasın ve bizimle konuşabiliyorsun. Her halimize, bugünümüze şükredelim.Allah sabrını bol versin.

Back
X