• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipogonadotropik Hipogonadizm

mrh muray bende hipo hipo hastasıyım.burda ürün adı ve reklam yapmak yasak nasıl bilgi vericem sizlere:(

cnm özelden nasıl yazılır bilemiyorumki...yardımcı olursan yazarım tabiki...

bende sana özelden msj attım geldimi cevap yazmadın çünkü :(

enkısa zamanda bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler

Eğer eşinizde sorun yoksa, menogon iğnelerle yumurta takibi yapılır. Yumurtalar uygun büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılır. 36 saat sonra da günaşırı ilişki önerilir. 3-4 denemeden sonuç alınmazsa aşılama aşamasına geçilir. Bir kaç aşılamadan da sonuç alınmazsa tüp bebeğe geçilir. Benim eşimde de sorun olduğu için yumurta takibi yapılmadan aşılama denedik. Aşılamalar hep negatif sonuçlandı ama tüp bebek tedavisinden sonuç aldık. 3 yıllık uğraşımızın ardından hamile kaldım çok şükür. Şu an 27 haftalık hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına.

teşekkür ederim bonedea ben şu bitkisel tedaviyi sormuştum kaydirigubbakcemile3
bende hipoluyum 2 kere doğal yolla 2 kere aşılama denedik 1. aşılama tutu ama düşük doğumla 25. haftada sonlandı son aşılamam tutmadı. şimdide karasızım.:1no2:

teşekkür ederim bonedea ben şu bitkisel tedaviyi sormuştum kaydirigubbakcemile3
bende hipoluyum 2 kere doğal yolla 2 kere aşılama denedik 1. aşılama tutu ama düşük doğumla 25. haftada sonlandı son aşılamam tutmadı. şimdide karasızım.:1no2:

Pardon canım ben yanlış anlamışım kaydirigubbakcemile3.
Bitkisel tedaviden pek bilgim yok ama ben mikro öncesi doktorumun bilgisi dahilinde 3 ay kadar DHEA ve L-Arginine kullandım. Yumurta ve oluşan emriyoların kalitesini arttırıyor.

insan tıbbın yanında yardımcı yöntemlerde kullanmak istiyor belki faydası olur diye bir umut işte allah hepimize yardımcı olsun...:CüvCüv: enkısa zamanda...

Eğer eşinizde sorun yoksa, menogon iğnelerle yumurta takibi yapılır. Yumurtalar uygun büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılır. 36 saat sonra da günaşırı ilişki önerilir. 3-4 denemeden sonuç alınmazsa aşılama aşamasına geçilir. Bir kaç aşılamadan da sonuç alınmazsa tüp bebeğe geçilir. Benim eşimde de sorun olduğu için yumurta takibi yapılmadan aşılama denedik. Aşılamalar hep negatif sonuçlandı ama tüp bebek tedavisinden sonuç aldık. 3 yıllık uğraşımızın ardından hamile kaldım çok şükür. Şu an 27 haftalık hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına.

canım ya seni tbrk ediyorumben bu yazıyı cok geç gördüm banada umut oldun son bir kaç gündür iyi haberler okumaya başladım bu ay bende mikroyabaşlıcam daha once asılama denenmedi direk micro :)) aynı durumda olup senin mutlu haber alman benide umutlandırdı hihoyyyt:içelim: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

merhaba arkadaşım bende aynı dertden muzdaribim . Başarısız bir tüp bebek denememiz oldu.Daha sonra başka bi yerde Menagonla iğne tedavisi uygulandı, çok sayıda yumurta geliştiği için çatlatma iğnesi olamadım (hiperstimülasyon riski var dedikleri için).

Beni nasıl yönlendirirsin? Bi de sen nerede tedavi oldun sakıncası yoksa söylermisin?

Canım ben Gaziantep Eurofertil'de tedavi oldum. Buradaki Eurofertil'den çok memmun kaldım, hala aynı merkez takibimi yapıyor ama İstanbul Eurofertil hakkında pek olumlu şeyler duymadım açıkçası.

Ben bir hipogonadotropik hipogonadizim valla yazarken zorlandım yani düşünün ne zor bir şey bu :)) sevgili bonedea sen bana umut oldun demiştm gerçktn umut oldun şimdi tedaviye başladık ama benim bir şansızlığım var eşimde de azorsprem hücre donduruldu 3 yıl önce ben şimdi menogona başlladım 5. günümdeyim bugun tahlil ve ults girdim ultrasonda 4 yumurtam çıktı ben yumurta çıkmama riskini bile düşünmüştüm artık bundan sonrası nolur bilemem cuma günü bir daha gideceğim kontrole .... bu iğneler kilo aldırıyormu yaaa :(((((

bu arada sigara kullanıyordum ve iğneleri yemeğe başladığım anndan itibaren içmedim kesinlikle içmememiz gerekiyor ...

kızlar ben bir hipo eşimde bir azo lu olarak zorlu yolculuğumuzun en son ve beklemeli bölümüne geldik dün 3 tane embriyo transferim yapıldı ama hiç mutlu değilim endişeliyim sizdede böyle oldumu birde siz transferde nasıl davrandınız neler yaptınız :utangac:

Back
X