Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, benide bilgilendirir misin, mesajınızı bekliyorumkızlar merhaba bu hastalığın tedavisi var bende yeni duydum merak edenler bana yazsın...
kızlar merhaba bu hastalığın tedavisi var bende yeni duydum merak edenler bana yazsın...
enkısa zamanda bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler
teşekkür ederim bonedea ben şu bitkisel tedaviyi sormuştum kaydirigubbakcemile3
bende hipoluyum 2 kere doğal yolla 2 kere aşılama denedik 1. aşılama tutu ama düşük doğumla 25. haftada sonlandı son aşılamam tutmadı. şimdide karasızım.:1no2:
Eğer eşinizde sorun yoksa, menogon iğnelerle yumurta takibi yapılır. Yumurtalar uygun büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılır. 36 saat sonra da günaşırı ilişki önerilir. 3-4 denemeden sonuç alınmazsa aşılama aşamasına geçilir. Bir kaç aşılamadan da sonuç alınmazsa tüp bebeğe geçilir. Benim eşimde de sorun olduğu için yumurta takibi yapılmadan aşılama denedik. Aşılamalar hep negatif sonuçlandı ama tüp bebek tedavisinden sonuç aldık. 3 yıllık uğraşımızın ardından hamile kaldım çok şükür. Şu an 27 haftalık hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına.
Eğer eşinizde sorun yoksa, menogon iğnelerle yumurta takibi yapılır. Yumurtalar uygun büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılır. 36 saat sonra da günaşırı ilişki önerilir. 3-4 denemeden sonuç alınmazsa aşılama aşamasına geçilir. Bir kaç aşılamadan da sonuç alınmazsa tüp bebeğe geçilir. Benim eşimde de sorun olduğu için yumurta takibi yapılmadan aşılama denedik. Aşılamalar hep negatif sonuçlandı ama tüp bebek tedavisinden sonuç aldık. 3 yıllık uğraşımızın ardından hamile kaldım çok şükür. Şu an 27 haftalık hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına.