• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipogonadotropik Hipogonadizm

merhaba herkese bonadeacıgım seninle rahatsızlıgımız aynen alah yardımcımız olsun gercekten de zor seninla emailde görüşmek isterim ben bende iki yıldır ugraşıyorum bu işlerle fikir alışverişi yapardık bu hastalıkla ugraşan çok nadir insanlardan biriyiz bende iki aşılama bir tüp bebek yaptırdım negatif olsun ne yapalım kısmet yani

kızlar öyle havalara girmeyin nadir bulunan hastalığımız var diye..benim kuzende hipogonadik hipo..21 yaşında.bekar. ama dr u ona çocuk ihtimalinin yaşındaki normal kadınlarla aynı olduğunu,ama sadece ilaç kullanarak hamile kalabileceğini söylemiş...yani abartılacak bi durum değilmiş gibi duruyor...
ayrıca ilaçla adet gördüğü için adet sancısı falanda olmuyo iyi tarafı.bi iyi tarafıda yaz tatillerinde ilaç almayıp bir ay boyunca doya doya denize girebilmesi...

nadir hastalık ama gelinayse insanı yıpratıyor tabiki bizden daha kötü durumda insanlar var allah daha kötüsünden saklasın genelde akşamları açık oluyor ama bonedeacıgım

slm bonadea seninle aynı dertten muzdaribiz aşılama için gün sayıyorum gonal f e başlıycaz umarım mutlu sona kavuşuruz

mrb sedaseda bende aynı rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyorum çok sabır isteyen birşey kolay gibi görünsede insanı çok yıpratıyor umarım hepimiz mutlu sona kavuşuruz

Güncell.......................................Bonibon abla..Seni bekliyoruz :)

canim beniiiim cok gec kalmisim kusura bakma :utangac:

iste geldim burdayim ....

tanimayan arkadaslara ben de kendimi tanitayim ... hipo luyum .. 21 yildir ilacla adet görmekten biktimmmmmmm Kötü Kazen

4 basarisiz denemem var.. adetlerimi artik kesmek istiyorum ama dr bunu dogru bulmadigi icin haaala devam ediyorum :kızgın:

ama bonadeacim in hamilelegini kutlayacagiz insallah yakinda.... onunla sevinecegiz :dance:

kızlar öyle havalara girmeyin nadir bulunan hastalığımız var diye..benim kuzende hipogonadik hipo..21 yaşında.bekar. ama dr u ona çocuk ihtimalinin yaşındaki normal kadınlarla aynı olduğunu,ama sadece ilaç kullanarak hamile kalabileceğini söylemiş...yani abartılacak bi durum değilmiş gibi duruyor...
ayrıca ilaçla adet gördüğü için adet sancısı falanda olmuyo iyi tarafı.bi iyi tarafıda yaz tatillerinde ilaç almayıp bir ay boyunca doya doya denize girebilmesi...

evet hastalik olarak degerlendirseniz cok büyük bir sorun gibi görünmüyor... fakat benim gibi 21 yil ilacla adet gördükten sonra insan artik hergün ilac bagimlisi gibi yasamaktan bikiyor... ve bu daha ne kadar sürecek belli degil ...

bu arada kuzeninize ilaclari öyle birakip birakip baslamamin hic de dogru olmadigini söyleyin lütfen... ilerde sorun yasayabilir ....

slm bonadea seninle aynı dertten muzdaribiz aşılama için gün sayıyorum gonal f e başlıycaz umarım mutlu sona kavuşuruz

yessom umarim bu tedavi güzel sonuclanir... bu arada gonal-f yaninda baska birsey yok mu? bildigim kadariyla bizlerde menogon daha cok tercih ediliyor... daha fazla fsh icerdigi icin

Yessom hoşgeldin canım. Bonibon ablacığım selamlar.
Yseeom, özelden attığın mesaja da cevap yazdım. İlaç konusunda bonibon ablama katılıyorum. Bizlerde menogon kullanılıyor.

Arkadaşlar merhaba.Ben de Hipo. hipo. hastasıyım.Sadece 1 aşılama geçirdim ama sonuç negatifti.Bu yaz inşallah mikro deniycez.Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Ben adet olmak için lutenyl kullanıyorum.Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba.Ben de Hipo. hipo. hastasıyım.Sadece 1 aşılama geçirdim ama sonuç negatifti.Bu yaz inşallah mikro deniycez.Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Ben adet olmak için lutenyl kullanıyorum.Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?

Canım hoşgeldin. Sanırım seninle bir başka forumda tanışmıştık değil mi? Biz menogon kullanıyoruz.. Söylediğin ilacı ben ilk kez duyuyorum. Micro'yu nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
Bonedeacım merhaba
Tup bebekte kullanılan ılacları ve eger bılıyorsan fıyatlarını kacar tane gıttıgını (yaklasık)yazabılır mısın?Benimde bu 2 asılamada da olmazsa tüp bebege gecıcem.Biliyorsun benım bır cocugum oldugu ıcın tup bebek masraflarını devlet karsılamıyor.Bende onun ıcın sımdıden tup bebek ıcın para bırıktırmeye baslayayım dıyorum .

Bonedeacım merhaba
Tup bebekte kullanılan ılacları ve eger bılıyorsan fıyatlarını kacar tane gıttıgını (yaklasık)yazabılır mısın?Benimde bu 2 asılamada da olmazsa tüp bebege gecıcem.Biliyorsun benım bır cocugum oldugu ıcın tup bebek masraflarını devlet karsılamıyor.Bende onun ıcın sımdıden tup bebek ıcın para bırıktırmeye baslayayım dıyorum .
Canım özelden cevap attım.

bende hipo hipoyum (kısa adıyla) en kolay hamile kalabilecek grupta olduğumuzu söylüyor doktorlar ama aşılama için yumurtalar hemen ve çok cevap verdiği için aşılamada takip ve çoğul gebelik riskinin yüksek olduğunu söylüyorlar. aşılamayla ikiz hamileliğim oldu fakat erken doğum nedeniyle yaşamadılar. son aşılamamda tutmadı.

bende adet olmuyorum ama paco dan sanıyodum şimdi bendemi hipo bilmemneyim

slm kızlar işte bir hipo hipolu daha.bu arada size güzel bir haber veryim başka siteden öğrendiğim kadarıyla bonadea hamile.umudunuzu hiç yitirmeyin.bende 1. aşılamada negatif sonuç aldım ama yılmak yok.En azından umutsuz vaka diiliz demi:D

kızlar merhaba bu hastalığın tedavisi var bende yeni duydum merak edenler bana yazsın...

nasıl bir tedavisi var arkadaşım inan benim gibi olan herkes merak ediyordur bizleri aydınlatırsan çok sevinirizhihoyyyt

Back
X