- 3 Eylül 2016
- 34
- 0
- 1
- 34
Benim kaybettigim gebeligim normal dogumdu mayista dogum yaptim ekimde hamile kaldim..Allahim saklasin korusun suan saglikli bir kizim var bu dogumumu sezeryan yaptimAyrıca siz şu an yine kayıp mi yaşadınız
Yok canim ne kusuru istedigin ne olursa sorabilrsin cok iyi anliyorum seni ayni seyleri yasadim hep korkuyla 9 ay gecirdimAnladım kusura bakmayın sağolun
Basin saolsun canim daha cok yeni yasadigin aciyi icimde hissedebiliyorum ama inan gececek suan zor gozuksede sana her gecen gun hafifliycek insallah kisa zamanda da bebegine kavusursunDaha 7 gün oldu bebegimi kay bedeli çok zormus kucağıma aldım bir kere emzirdim Allah insana kaldırmaya çağı yükü vermezmis ama insan dayanamıyor işte
bende 3 ay önce bebegimi kaybettim hipoplazik sol kalp problemi yüzünden lütfen bana da yardımcı olur musunuz acısı cok zor gecmiyor hep aklımda ve suan yine bebek istiyorum erken mi bilmiyorum doktor dogumdan sonra genetik tahlile gelin demisti ama gitmedim gitmeli miyim sizce ne yapıcagımı bilmiyorumKizlar hipoplastik yuzunden bebegini kaybedip tekrar hamile olan dogum yapan varmi saglikli bebek dunyaya getiren cok merak ediorum hamileyim ve cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.
bana da yardımcı olun lütfen bebegimi kaybettim hipoplazik sol kalp problemi yüzünden henüz test felan yaptırmadım kafam cok karısık ne yapıcagımı bilmiyorumYok canim onemli deil istedgin soruyu sorabilirsin genetik test yaptrmadik doktorlar hipoplastik sol kalpin genetik bi rahatsizlik olmadigni soylediler mayista dogum yaptik ekimde tekrar hamile kaldim
Oncelikle basin sagolsun arkadasim. Git tabiiki bizden istemediler. Keske ben ysptirsaymisim diyorum simdi. Gozun korkmasin ama soyleyeyim benim sağlıklı bebeğim oldu diyordum. Gelişim geriliği büyüme geriliği böbreklerde problem var ve doktor doktor geziyoruz.bende 3 ay önce bebegimi kaybettim hipoplazik sol kalp problemi yüzünden lütfen bana da yardımcı olur musunuz acısı cok zor gecmiyor hep aklımda ve suan yine bebek istiyorum erken mi bilmiyorum doktor dogumdan sonra genetik tahlile gelin demisti ama gitmedim gitmeli miyim sizce ne yapıcagımı bilmiyorum
Merhaba çok zaman geçmiş ama sonradan sağlıklı bebeğiniz oldu mu acabaYok sağlıklı bebeğiniz doğmadan önce yani
Merhaba zaman geçmiş ama sağlıklı bebeginiz oldu mu bende şimdi tekrar düşünüyorum ama endişeliyimbana da yardımcı olun lütfen bebegimi kaybettim hipoplazik sol kalp problemi yüzünden henüz test felan yaptırmadım kafam cok karısık ne yapıcagımı bilmiyorum
maalesef istiyorum ama olmadı genetik tahililleri yaptırdık sıkıntı cıkmadı ama bu kezde bende problem oldu bebek olmuyor rahimde sıvı birikmesi olmus onun için tedavi gördim sonra yumurtan gelişmiyor dedi onun için bir tedavi sonra yumurtan çatlamıyor dedi yine tedavi en son iki gün önce gittim bu kezde kullanılan ilaç yan etki yapmıs yumurta çatlayamadıgı için kiste dönüşmüş bu kezde dogum kontrol hapı vericekti istemedim bakalım sogan kürü varmıs onu yapıcam yarın baslıycam rabbim isteyen herkeze versin insaallahMerhaba zaman geçmiş ama sağlıklı bebeginiz oldu mu bende şimdi tekrar düşünüyorum ama endişeliyim
Merhaba bende geçen yıl kaybettim şu an 35 haftalik hamileyim bir sorun olmadı çok şükür perinatolog durumumu bildiği için defalarca baktı kalbine ve herseyine bende çok endiseliydim ama şükür sorun olmadımerhaba
2017 de gebeliğimin 20 haftasında ayrıntılı ultrasonda bebeğimin hipoplastik sol kalp sendromu olduğunu öğrendm
doğurmaya karar verdim 12 gün yasadı sadece şimdi tekrar gebeyim ama aynı şeyler olurmu diye çok endişeliyim
hipoplastik sol kalp sonrası doğum yapan var mı
Ben de 23 haftalık iken öğrendim birçok yere gittim ama sonuç değişmedi ilk bebeğim sağlıklı ama bu bebek de sıkıntı olduğu söyleniyor çok büyük bir acı. Allah şifalar versin bizlere amin. Ben sonuna kadar devam etmeye karar verdim. İnşallah sonu güzel olur.Banada yardımcı olurmsunuz lütfen? 21haftalıkken detaylıda öğrendik hipoplastik olduğunu şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Bu hastalıkla doğup yaşayan yokmu varsa nekadar yaşadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?