• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Hipospadias ameliyatı Ankara doktor önerisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

babyalp123

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-5
Puanlar
6
Oğlum geçen sene 14 aylıkken Konya da hipospadias ameliyatı oldu ama tam kapanmış fazla olan delik tekrar ameliyat gerekiyor Konya’da ki yerden pek memnun kalmadık açıkçası Ankara da bir doktor duyduk Ahmet Murat çakmak ve hacettepe hastanesinden Burak ardıçlı bunlar hakkında bilgi verecek olan var mı acaba fiyat konusunu biliyorsanız onu da paylaşırsanız çok sevinirim

Oğlum geçen sene 14 aylıkken Konya da hipospadias ameliyatı oldu ama tam kapanmış fazla olan delik tekrar ameliyat gerekiyor Konya’da ki yerden pek memnun kalmadık açıkçası Ankara da bir doktor duyduk Ahmet Murat çakmak ve hacettepe hastanesinden Burak ardıçlı bunlar hakkında bilgi verecek olan var mı acaba fiyat konusunu biliyorsanız onu da paylaşırsanız çok sevinirim
Dediğiniz doktorlar hakkında bilgim yok ama Berk Burgu’yu öneririm

Evet araştırırken o doktorun da ismi de çok çıktı karşıma ama sanırım fiyatı epey bi yüksek tam emin olmamakla birlikte öyle düşünüyorum
Yine siz bilirsiniz bütçenizi bilemiyorum tabi ama memnun kalacağınızı düşünüyorum geçmiş olsun

Back
X