Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar, aranızda bebeği/çocuğu bu ameliyatı geçiren var mı? İstanbul'da bu ameliyatı tek seferde yapabilecek doktor tavsiyesi istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kızlar, aranızda bebeği/çocuğu bu ameliyatı geçiren var mı? İstanbul'da bu ameliyatı tek seferde yapabilecek doktor tavsiyesi istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Benim oglumda da var bizde daha ameliyat olmadik 2 yasinda sizin ki ne kadarlik doktor cok onemli tekrardan yapma durumu oluyor ameliyat duzgun yapilmazsa
Benim oglumda da var bizde daha ameliyat olmadik 2 yasinda sizin ki ne kadarlik doktor cok onemli tekrardan yapma durumu oluyor ameliyat duzgun yapilmazsa
bizim ki 6 aylık şuan. 1 yaşından öncede yaptırmamı önerdi doktor, sonrasında süreç daha zor oluyormuş.
2.ameliyat gerekebiliyormuş falan filan. Hiç istemiyorum tek seferde yapabilen bir doktor arıorum o yüzden