- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
Geçmiş olsun, kullandığınız nedir, selenyum mu?bende 21 yaşında hipo aktif solüd nodül ameliyatı oldum tiroidimin biri alında doktpor banada mömrün boyunca kullanıcaksın dedi ama hergün yarım bile kullansam çarpıntı yapıyo hap bende ve aşırı zayıf oluyorum çoğu zaman 178boy 52 kilo oluyorum yazın şimdi 28 yaşındayım ilaç kullanmıyorum
kilo alma bünyeylede alakalı bence
Bunu bir araştıralım ve bulduklarımızı burada paylaşalım o halde canım. Bilen arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa da seviniriz. Çünkü tahlil yaptırmadan yapay bir şey daha almak istemiyorum vücuduma artı fazlası da ciddi zararlıymış.Ben de 10 gün önce üniversite hastanesine gittim. Doktordan selenyum değerlerime bakılması yönünde tahlil istemesini rica ettim.Bir türlü bulamadı; çünkü bu tahlil çok pahalı olduğu için her hastanede bulunmuyormuş. Belki de özel hastanelere veya polikliniklere gitmemiz gerekiyor.
cümlemize tefor kullanıyordumGeçmiş olsun, kullandığınız nedir, selenyum mu?
Merhaba, aldığımız yapay bir hormon, sentetik maddeden yapılma ve Allah korusun uzun vadede akciğer kanseri yapma riski olduğunu okumuştum yabancı bir kaynaktan.günde 4 . mu??? biraz fazla geldi de...ben de kullanıyorum . diye bi ilaç hergün 1,pzr-perş. yarım!
civciv,bu ilaç için yşının küçük olduğu da ilginç geldi,sonuçta bu ilaç değil,vücudunun ihtiyacı olan fakat salgılayamadığın hormon!
hiçbir yere zararı olduğunu sanmıyorum,aksine vücutta eksikliğini sorunlara sebep olduğunu biliyorum.hamileyken dr.un bana her muayenede ilk sorduğu soru bu ilacımı alıp almadığımdı!!!çünkü hipotiroid hamilelikte zeka geriliğine sebep olabiliyomuş(Allah Korusun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?