Valla ben de kiloyu düşünmüyordum hoş bu saaten sonra da podyuma çıkacak halim yok fakat,canım yanıyor vucut alışkın değil bu kiloya (hamileliğimden önce 67 şimdi 84 kiloyum) her zaman 60/65 arası oldum ömrümde de diyet miyet yapmadım öyle tıka basa yemek yiyen biri de olmadım ama kiloların gitmesi ŞART canım yanıyor belim çok ağrıyor gece bebeğimi emzirebilmem için ne pozisyonlara giriyorum bir bilseniz.Kendimi yaşlı beli tutmayan nineler gibi hissediyorum tart bile vucut yaşımı 50 gösterdi eşimin ki 29 çıktı bundan birkaç ay önce takmıyordum ama şimdi bebeğim 6 aylık oldu ve hala aynıyım.Evin içinde yeterince hareket ediyorum spor salonuna gitmeyi düşündüm ama 3 çocuk evin işleri yemek derken akşam cabuk oluyor ve benim pilim bitiyor...
Ben sezeyen ameliyatı olduğum zaman aynı anda tüplerimi de bağladılar doktorum hormaon bozukluğu ve erken menapoz gibi hastalıklara neden olmaz demişti.
Teforu günde 1 içiyorum ama o da pek etkilemedi ne zaman gösterir etkisini yani kilo vermeye başlarım sizce?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben de 5 yıl önce nodül aldırdım hipotroid+haşimato teşhisi ile o zamandan beridir de hiç ilaç kullanmadım daha doğrusu tahlil de yaptırmadım üşüme şikayeti bende de var bi de cilt kuruluğu sömestri tatilinde tahlilllerimi yaptırmayı düşünüyorum hastaneler randevulu sistemle çalıştığı için bana uymaz biraz daha bekliyeyim bari
günde 4 tefor mu??? biraz fazla geldi de...ben de kullanıyorum L-thryoxine henning diye bi ilaç hergün 1,pzr-perş. yarım!
civciv,bu ilaç için yşının küçük olduğu da ilginç geldi,sonuçta bu ilaç değil,vücudunun ihtiyacı olan fakat salgılayamadığın hormon!
hiçbir yere zararı olduğunu sanmıyorum,aksine vücutta eksikliğini sorunlara sebep olduğunu biliyorum.hamileyken dr.un bana her muayenede ilk sorduğu soru bu ilacımı alıp almadığımdı!!!çünkü hipotiroid hamilelikte zeka geriliğine sebep olabiliyomuş(Allah Korusun)
günde 4 tefor mu??? biraz fazla geldi de...ben de kullanıyorum L-thryoxine henning diye bi ilaç hergün 1,pzr-perş. yarım!
civciv,bu ilaç için yşının küçük olduğu da ilginç geldi,sonuçta bu ilaç değil,vücudunun ihtiyacı olan fakat salgılayamadığın hormon!
hiçbir yere zararı olduğunu sanmıyorum,aksine vücutta eksikliğini sorunlara sebep olduğunu biliyorum.hamileyken dr.un bana her muayenede ilk sorduğu soru bu ilacımı alıp almadığımdı!!!çünkü hipotiroid hamilelikte zeka geriliğine sebep olabiliyomuş(Allah Korusun)
merhaba civciv bende tiroid hastasıyım ömrüm boyunca tefor yada levotiron kullanmak zorundayım benim tiroid bezlerim çalışmıyor ama ben kilolu değilim aksine zayıfım ve bunun nasıl olduğunu bir türlü anlamıyorum kiminle konuştuysam benden farklı yalnız zamanla aldığım haplar yüzünden kilo alırım diye çok korkuyorum
AKSAKAL KESINLIKLE CIDDIYE AL VE EN AZINDAN 2 AYDA BIR TAHLILLERINI YAPTIR EGER BU RAHATSIZLIK ILERLERSE VE CIDDIYE ALMAZSAN SANA BUYUK SIKINTILAR YASATIR,HUZURSUZLUK KARAMSARLIK DEPRESIF BIR INSAN OLUR ÇIKARSIN VE SAGLIK ACISINDANDA BUYUK PROBLEMLER YASARSIN ZAMANLA LUTFEN ILACLARINI DUZENLI KULLANarkadaşım çoook geçmiş olsunallah acil şifalar versin bu kadar ileri boyutta rahatsızlık yaptığını hiç duymamıştım benim düzenli ilaç kullanma konusunda disiplinim biraz zayıf ama burdaki yazıları okuduktan sonra daha ciddiye alıcam 3 gündür tefor alıyorum 3 ay sonra kontrole gidicem inşallah faydasını görürüm bu hastalıktan muzdarp herkese şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?