hipotiroidi hamileliğe engel midir?

Kaya tuzu kullanıyorum uzun yıllardır, doktora danışıp cevap alacağım mutlaka, önerileriniz için çok teşekkür ederim
Rica ederim.ben Kaya tuzunu kendim keşfettim şükür ondan sonra herşey normale döndü.tentürdiyotu da teyzem hemşire eskiden bu kadar ilaçlar olmadığı için bu tedaviyi uygulayıp 1 haftada normale döndürürlermiş hastaları

Hipotiroidim hatta hasimatoyum korundugum halde hamile kaldim 🤭

Bircok ornek var, degeri yuksek olmasina ragmen hamile kalan aslinda. Benim doktorum TSH'in 1 civari olmasini istemisti ve uzun da bir sure 1 civarlarinda devam etmisti ama yine de hamile kalamamistim.

Selenyum kullanimini mutlaka doktorunuza sorun, dogal yolla almak isterseniz de bircok besin mevcut ama tüketiminize cok dikkat edin.

Hipotiroidi hastasıyım. Hatta tiroid bezlerim 4 sene önce ameliyatla alındı.

Gebelik için çok önemli tiroid değerleri. Belli bir değere -2.5 ve altı- düşmeden hamilelik düşünmeyin, ki isteseniz de kalamayabilirsiniz zaten normal bir değere düşmeden. Ve hamile kaldığınızı anlar anlamaz tiroidinizi takip eden dahiliye/endokrin doktoruna koşun. Gebelikle beraber tiroid değeri bir anda fırlayabiliyor. Gebelik boyunca da sürekli kontrol altında olmanız gerekecek. Kontrollü olduğunuz sürece sıkıntı yok.

Tekrar söylüyorum, hamile kaldığınızı anladığınız anda dahiliyeye koşun.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, mutlaka dikkate alicam

Bircok ornek var, degeri yuksek olmasina ragmen hamile kalan aslinda. Benim doktorum TSH'in 1 civari olmasini istemisti ve uzun da bir sure 1 civarlarinda devam etmisti ama yine de hamile kalamamistim.

Selenyum kullanimini mutlaka doktorunuza sorun, dogal yolla almak isterseniz de bircok besin mevcut ama tüketiminize cok dikkat edin.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için internette engel olduğuna dair bir çok yazı görünce danışmak istedim bu sitede

Hipotiroidim hatta hasimatoyum korundugum halde hamile kaldim 🤭
Çok geçmiş olsun size de , çok teşekkür ederim cevabınız için. Korunduğu halde hamile kalanlar hep çok mucize gelir bana, yanlış anlamazsınız hangi yöntemle korunmaniza rağmen kaldınız ? Ben de d.k hapi ile korunuyorum şu an. İnşallah Allah istediğiniz vakitte kucağımızı boş bırakmaz

Çok geçmiş olsun size de , çok teşekkür ederim cevabınız için. Korunduğu halde hamile kalanlar hep çok mucize gelir bana, yanlış anlamazsınız hangi yöntemle korunmaniza rağmen kaldınız ? Ben de d.k hapi ile korunuyorum şu an. İnşallah Allah istediğiniz vakitte kucağımızı boş bırakmaz
Ben takvim hesabi tutmuştum .o ay adetim gecikti test yaptim kan verdim negatif. Yumurtlama olmaz demistim ama baya gec yumurtlamisim adetimin geciktiği hafta hamile kaldim🙈

Back
X