- 25 Ocak 2019
- 84
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi fulyanur akdnz
-
Benim yaşadığım yerde her yerde özel hastane olmasına rağmen gitmedim hiç.. Deli paralar istiyorlar ne gerek var.. Devlete git kadın doğum jinekolojiden randevu al 182"denBenim yasadigim sehirde ozel hastane de yok yakin yerlere gidebilirim ancak.
Canım hiç denedin mi? Bi denemende fayda var yine de. Tamam havalı olabilirler ama gerekli şeyleri yapmak zorundalar. Açıkça git 2yıldır evliyim çocuğumuz olmadı de sana birkaç soru soracak .. Sonra örnek alacak zaten onun sonucu 1aya yakın sürüyor çıkması..canim inan burdaki devletteki doktorlar hiç ilgilenmiyorlar.bazilari yüzümüze bile bakmiyor ayrıntılı bisey de yapmıyorlar
Onun da kendiliğinden oldu canım..tmm cnm gorumcen napti nasil oldu bebegi tiroit hormonu sıkıntı açıkçası
Al canım dene ama dediğim gibi mutlaka doktora da git (bu arada Ovulasyon testlerinin nasıl kullanıldığını ben bilmiyorum alırken sor onu da)cnm su yumurtlama günü testi alsam işe yarar mi acaba
Canım günüm geçti 1gün,, bende hemen acile gidip gebelik testi yaptırdım değer 1022çıktıcnm senin hcg değerin kaçtı ve ne zaman öğrendin gebeligini?
ikiz gebelik mi seninki deger yuksek geldi banaCanım günüm geçti 1gün,, bende hemen acile gidip gebelik testi yaptırdım değer 1022çıktı
Bilmiyorum ki canım.. 1hafta sonra da 17357 çıktı sence öyle midirikiz gebelik mi seninki deger yuksek geldi bana
Pazartesi sabah gideceğim canım.. Kimisi değer normal diyor kimisi değer yüksek diyor.. O yüzden sana da sorayım dedim acaba yükseliş fazla mı olmuş diyekeseyi gitmeden bilinmez tatlim ben doktor degilin ama oyle geldi bana keseyi gir oyle konusalim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınDarısı başımıza canim bizede dua et rabbim nasip etsin bazen çok ağlıyorum niye olmuyor diye sorguluyorum
Hayirlisi diyorum artik elden gelen bisey yok. Hayirlisi olsunCanım ben de tiroit hastasıyım. Tiroitim fazla çalışıyor. Ben adet göremiyorum. Sadece ilaçla görüyorum. Ama doktora gittim ve ilk aşılamamı oldum şimdi. Sonuç bekliyorum. Mutlaka doktora gitmelisin. Normal yolla olmuyorsa tedavi ile bebişin olur.Ayrıca benim de senin gibi ömür boyu kullanacağım ilaçlar var.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤ randevu aldınmı sen
[/QUOTEhayir almadim esimle beraber uygun bir gunde üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?