Hipotroidi olup çocuk sahibi olmakta zorluk yaşayan var mi benim gibi?

Benim yasadigim sehirde ozel hastane de yok yakin yerlere gidebilirim ancak.
Benim yaşadığım yerde her yerde özel hastane olmasına rağmen gitmedim hiç.. Deli paralar istiyorlar ne gerek var.. Devlete git kadın doğum jinekolojiden randevu al 182"den

canim inan burdaki devletteki doktorlar hiç ilgilenmiyorlar.bazilari yüzümüze bile bakmiyor ayrıntılı bisey de yapmıyorlar

canim inan burdaki devletteki doktorlar hiç ilgilenmiyorlar.bazilari yüzümüze bile bakmiyor ayrıntılı bisey de yapmıyorlar
Canım hiç denedin mi? Bi denemende fayda var yine de. Tamam havalı olabilirler ama gerekli şeyleri yapmak zorundalar. Açıkça git 2yıldır evliyim çocuğumuz olmadı de sana birkaç soru soracak .. Sonra örnek alacak zaten onun sonucu 1aya yakın sürüyor çıkması..

tmm cnm gorumcen napti nasil oldu bebegi tiroit hormonu sıkıntı açıkçası

keseyi gormeden bilinmez tatlim ben doktor degilim ama oyle geldi bana keseyi gor oyle konusalim

keseyi gitmeden bilinmez tatlim ben doktor degilin ama oyle geldi bana keseyi gir oyle konusalim
Pazartesi sabah gideceğim canım.. Kimisi değer normal diyor kimisi değer yüksek diyor.. O yüzden sana da sorayım dedim acaba yükseliş fazla mı olmuş diye

Darısı başımıza canim bizede dua et rabbim nasip etsin bazen çok ağlıyorum niye olmuyor diye sorguluyorum

Canım ben de tiroit hastasıyım. Tiroitim fazla çalışıyor. Ben adet göremiyorum. Sadece ilaçla görüyorum. Ama doktora gittim ve ilk aşılamamı oldum şimdi. Sonuç bekliyorum. Mutlaka doktora gitmelisin. Normal yolla olmuyorsa tedavi ile bebişin olur. Ayrıca benim de senin gibi ömür boyu kullanacağım ilaçlar var.

Hayirlisi diyorum artik elden gelen bisey yok. Hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…