Bebek Beslenmesi hipp-bebivita

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selmapinar17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
66
32
18
32
Anneler ya, yeni duydum şu BİM de satılan hipp bebivita mamalar toplatılıyormuş show haberde filan çıkmış arkadaşım söyledi gördünüz mü sizde hep baktığımız ürünler bunlar neden yapıyorlar bebeklerimize bunu anlamıyorum, sizinlede paylaşayım istedim. :(

Bebivitanın formül sütü mü yoksa kaşık maması mı?

Haberlerde portakal elma aromalıları toplatacaklardı. Hipp'in kaşık mamaları iyi oluyordu, seviyordu da.

Evet aromalı olanlarda yasaklı madde varmış yani kaşık mamalarında, formül sütler değil

Bebivitanın formül sütü mü yoksa kaşık maması mı?

Haberlerde portakal elma aromalıları toplatacaklardı. Hipp'in kaşık mamaları iyi oluyordu, seviyordu da.

Sadece bebivita mı yoksa hipp normal organik kavanoz meyve sebze püreleri de mi toplanıyor yoksa?
En katkısız ve organik olan oydu bir de sözde, bir çok gıda incelemesi yapan kişi onu öneriyordu :KK57:

Sadece bebivita mı yoksa hipp normal organik kavanoz meyve sebze püreleri de mi toplanıyor yoksa?
En katkısız ve organik olan oydu bir de sözde, bir çok gıda incelemesi yapan kişi onu öneriyordu :KK57:
Valla haberlerde dün denk geldiğim elma ve portakal aromalı tüm mamalar denildi, şöyle bakınca o ikili hariç sade başka meyve püresi yok. Hala satışa sunan yerlere para cezası varmış. Doğal yapıyorum da elmayı istediğim kadar yapayım hipp'inki kadar yemiyor.

Onu gectim, bebeklerden ne istiyorlar? Saçma sapan katkı koyuyorlar el kadar çocuk mamasına 🙄

Meyveli olan mı yoksa sade sütler de mi? 1 - 2 - 3 numaralı?
Meyveli olan kaşık mamaları, ben sadece kırmızı meyveli olanı görmüştüm onlar birde elma portakal varmış onlar, normal formül sütler değil. Sadece aromalarda sıkıntı varmış.

Bebivita tahıl bazlı ek gıda kırmızı meyveli sütlü
Bebivita tahıl bazlı ek gıda meyveli sütlü

Söz konusu olan bu 2 mama, çünkü içlerinde meyve aroması varmış bu da yasakmış. Ya meyvenin kendisi veya sadece vanilin aroması serbest iş bebek mamalarında.

Bir sürü yerde çıktı karşıma içinde yasak olan maddeler varmış sanırım o yüzden toplatılıyormuş. Onu geçtim zaten glikoz şurubu falan da var pek iyi bişey değil bebivita

toplatılma yazısını banada arkadaşım göndermişti canım işte bu

Eklentiler

• HİPP.webp
    HİPP.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 274
Back
X